X

Un medic englez cere o „anchetă penală” după ce a prezentat „dovezi irefutabile” ale problemelor de siguranță cu vaccinurile Covid

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dr Sam's Subsistence Funds - a Charities crowdfunding project in Ryhall by Philip Hyland

Medicul englez Sam White și echipa sa de avocați au prezentat Poliției Metropolitane din Londra ceea ce susțin că sunt „dovezi semnificative și de nerefuzat” ale preocupărilor legate de siguranța vaccinurilor COVID-19, iar acum se pare că a fost inițiată o anchetă penală. 

Avocații care acționează în numele doctorului White în actuala contestație juridică adresată guvernului britanic și al Serviciului Național de Sănătate au cerut ca lansarea vaccinurilor să fie oprită imediat.

„Diferite departamente guvernamentale și, în special, persoane din funcții publice și din guvern au fost numiți infractori și avem dovezi care să susțină”, au anunțat avocații de la PJH Law.

Una dintre problemele pe care echipa juridică a lui White le-a raportat poliției este ordinul guvernului ca tot personalul NHS să fie complet vaccinat până la 1 aprilie. White numește acest „șantaj” pentru a-i forța pe colegi „să se vaccineze sau să-și piardă locul de muncă”.

White a devenit proeminent în februarie, când a fost suspendat de NHS pentru că a postat un videoclip pe Twitter care critica foarte mult dependența NHS de vaccinuri netestate pe deplin, decât sa folosească terapii eficiente precum ivermectina.

Videoclipul a devenit viral, atrăgând peste un milion de vizite, în ciuda faptului că Twitter l-a eliminat după doar trei zile, dar a determinat și suspendarea lui White din NHS. O campanie de succes Crowdfunder i-a permis să conteste cu succes această decizie.

După cum am informat anterior, pe 3 decembrie, Înalta Curte din Marea Britanie a anulat suspendarea și ordinul provizoriu al lui White și a constatat că Consiliul Medical General i-a încălcat drepturile omului.

Doar două săptămâni mai târziu, pe 17 decembrie, White și echipa sa juridică au solicitat angajamente de la Agenția de Reglementare a Produselor Medicale și de Sănătate din Marea Britanie (MHRA) de a retrage vaccinurile COVID în șapte zile. Dacă nu se conformează, PJH Law intenționează să solicite un „ordin judecătoresc neanunțat” pentru a-i obliga să facă acest lucru, au anunțat avocații lui White.

MHRA Guidance on Medical Software and Applications | RegDesk

MHRA este o agenție guvernamentală britanică care reglementează medicamentele, dispozitivele medicale și componentele sanguine pentru a le asigura siguranța și eficacitatea. White crede că MHRA a eșuat lamentabil cu vaccinurile COVID.

Philip Hyland Profile Video - YouTube

Aceste injecții nu sunt sigure, sunt încă în studiu clinic și ar trebui retrase imediat”, a scris avocatul Philip Hyland, în numele lui White și al altor doi, președintelui MHRA, într-un rezumat al probelor pregătit pentru o cerere de ordin judecătoresc.

„Eșecul dumneavoastră de a investiga preocupările cunoscute echivalează cu neglijență gravă în funcție”, a continuat Hyland, „și vă face răspunzători pe dumneavoastră și consiliul executiv pentru abateri grave, deturnare în funcție publică și, sau, făcând că toți titularii de funcții să fie potențial răspunzători pentru uciderea din culpă corporativă în sensul că au fost în mod intenționat orbi la efectele nocive cunoscute ale injecțiilor împotriva SARS-CoV-2. Nu a luat nicio măsură. Are datoria legală de a proteja publicul și a încălcat în mod voluntar [sic] această obligație”.

Rezumatul complet al probelor poate fi citit aicí.

Documentul critică, de asemenea, Legea Coronavirus din 2020 din Marea Britanie, care a relaxat regulile privind eliberarea certificatelor de deces, ceea ce înseamnă că medicii care le semnează ar fi putut avea cunoștințe limitate despre decedat. Conform acestor noi reguli, în unele cazuri certificatele de deces au fost semnate de medici care nici măcar nu au tratat pacientul. Legea prevede: „În perioadă de urgență, orice medic poate completa certificatul medical de cauză a decesului (MCCD), atunci când nu este practic pentru medicul curant”. Acest lucru ridică întrebări cu privire la validitatea cifrelor oficiale ale deceselor COVID.

El héroe de la funeraria: Un empresario inglés descorre el velo de la pandemia • Diario de Vallarta & Nayarit

În plus, creșterea numărului de incinerări față de înmormântări a însemnat că autopsiile au scăzut și mai mult. Avocații lui White îl citează pe agentul de pompe funebre britanic John O’Looney, care i-a scris medicului legist șef solicitând reluarea investigațiilor complete și a autopsiilor, deoarece „a observat un număr mai mare de decese în rândul bărbaților tineri, înainte în formă și sănătoși”.

White este deosebit de revoltat de faptul că ingredientele folosite în injecții nu au fost niciodată publicate, ceea ce înseamnă că pacienții nu au putut să-și dea consimțământul informat. Intervievat recent, el a citat jurământul hipocratic al medicului, care include să nu faci nici un rău și nici să administrezi toxine.

„Nu se fac experiențe pe umani”, a spus White, „și consimțământul trebuie dat în mod liber, fără constrângere și să includă o discuție asupra tratamentelor alternative, cum ar fi nutraceutice, terapii și riscul material al unei persoane de a dezvolta COVID-19 sau de a fi afectat de acesta.”

Autoritățile britanice de sănătate publică susțin siguranța și eficacitatea vaccinurilor. „Vaccinurile COVID-19 aprobate pentru utilizare în Marea Britanie au îndeplinit standarde stricte de siguranță, calitate și eficacitate”, afirmă NHS pe site-ul său. „Pot provoca unele reacții adverse, dar nu toată lumea le are. Orice reacții adverse sunt de obicei ușoare și nu trebuie să dureze mai mult de o săptămână, cum ar fi durerea în braț de la injecție, oboseală, dureri de cap, stare de rău. Reacțiile adverse mai grave, cum ar fi reacțiile alergice sau coagularea sângelui, sunt foarte rare.”

Marea Britanie a scăpat până acum de multe dintre măsurile stricte ale blocării nevaccinaților în vigoare la alte națiuni europene. Cu toate acestea, lucrătorilor din azilurile de bătrâni din Anglia li s-a ordonat să fie vaccinați complet împotriva COVID-19 până pe 11 noiembrie 2021, cu excepția cazului în care sunt scutiți din punct de vedere medical, sau își vor pierde locul de muncă. Și, pe 30 noiembrie, premierul Boris Johnson a reintrodus utilizarea obligatorie a măștilor faciale în magazine și alte locuri publice.

White consideră că purtarea unei măști prezintă propriile riscuri pentru sănătate. „Măștile clinice non-grad, în special într-un cadru non-clinic, nu fac absolut nimic pentru a proteja pe nimeni”, a argumentat el. „De fapt, există un număr mare de dovezi științifice care arată că acestea provoacă daune semnificative. Pentru mine, aceasta este o preocupare în special pentru copii, neurodezvoltarea și neuroplasticitatea lor”.

Our experts

Într-un interviu acordat BBC, expertul în boli infecțioase Keith Neal a apărat folosirea măștilor, respingând afirmația că acestea cauzează privarea de oxigen. Hârtia subțire sau măștile din pânză nu vor provoca hipoxie”, a spus el.Chirurgii operează ore întregi purtându-le. Ei nu au aceste probleme.

White nu este de acord. „Într-un spital, o mască este folosită într-o sală de operație bine ventilată pentru a evita intrarea secrețiilor de mucus într-o rană deschisă sau în cavitatea corpului”, a explicat el. „Chirurgul, în general, nu se mișcă, spre deosebire de cineva care lucrează într-o tură de 12 ore care trece printr-un depozit în care masca devine rapid contaminată cu bacterii, viruși și germeni. Este crud să supui lucrătorii unei intervenții medicale nesigure. În plus, Covid este un virus de aerosoli care nu se transmite prin mucus. Este ca și cum ai folosi un gard din zale pentru a ține nisipul afară.

Tradus de Karen Smith din Alerta Digital

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Grozava veste !
    Multumim .
    Incepe lumea sa se organizeze riguros si profesionist !

    Sa vedem si pedepsirea criminalilor !

    Fara pedepsirea criminalilor talharii isi vor continua crima , facandu-si miliardele !
    Sa nu uitam Robert F Kennedy Jr. semnaleaza in ultima lui carte 500 de noi miliardari facuti in cei doi ani de plandemie, doar din banii americanilor !!!
    Cu Romania cum stam ?

  2. 1. QR-code nu este definit si nu este prevazut de lege, este patentat ca modalitate de marcare digitala a marfurilor.

    2. Legislația nu stabilește obligația cetățenilor de a primi coduri QR pe ​​site-ul Serviciului de Stat într-o poziție inegală. „Încălcarea egalității în drepturi a cetățenilor” constituie infracțiune, art. 136 din Codul penal.

    3. Nu există nicio obligație legală ca cetățenii să aibă la ei un smartphone pentru a stoca coduri QR și a le furniza la cererea unui cerc nedeterminat de persoane (tuturor celor pe care îi întâlnesc – un barman, un comerciant, un agent de securitate…) , inclusiv cerințele lor pentru transportul și verificarea datelor pașapoartelor și a codurilor QR. „Circulația ilegală a mijloacelor tehnice speciale” care conțin un cod QR – art. 138.1 din Codul penal.

    4. Obligarea cetățenilor să-și afișeze în mod public codul QR se încadrează sub semnele „Încălcarea vieții private”, art. 137 din Codul penal, „Încălcări ale dreptului la libertatea de conștiință”, articolul 148 din Codul penal, „Încălcări ale confidențialității medicale”, Legea nr. 323-FZ, 2011.

    5. Echivalarea forțată a unei persoane cu un produs identificat printr-un cod QR conține semne de „Umilire a demnității umane”, art. 282 din Codul penal.

    6. Impunerea oficială a codurilor QR cetățenilor – „Puterile excesive”, art. 286 din Codul penal, „Arbitrarul” art. 330 din Codul penal.

    7. Circulația informațiilor despre prezența sau absența vaccinării de la operatorii privați este dezvăluirea secretelor medicale și a datelor personale ale întregii populații a Rusiei, ceea ce contrazice Legea nr. 323-FZ, 2011.

    8. Introducerea de către autoritățile regionale a atribuirii obligatorii a codului QR cetățenilor, restrângerea drepturilor pe baza prezenței sau absenței codului QR contravine art. 19, 23, 24, 27, 55 din Constituția Rusiei.

    În România e aceeași legislație.
    Raportați informația la legislația noastră.

    Mișcarea România liberă

  3. După experimentul ,,Covid”, urmează experimentul cu extratereștrii! La adăpostul hologramelor, pot ataca militari adevărați oriunde vor dori. Acum încearcă să afle în ce măsură am putea crede o astfel de minciună, utilizând reprezentanți ai 24 de culte! Crucile lui Baphomet sunt pregătite, așa că ne putem trezi că vor încuviința și încuraja experimentul chiar și niște ortodocși cu numele!
    https://nypost.com/2021/12/27/nasa-hired-24-theologians-to-study-reaction-to-aliens-book/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button