X

Dr. Marty Makary afirmă că „Omicron este o răceală” și cere să se evite „nebunia cu pandemia”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Profesorul de la prestigioasa Universitate de Medicină Johns Hopkins, dr. Marty Makary, a declarat într-un interviu la Brian Kilmeade Show că „există o pandemie de nebunie” din cauza variantei Omicron a coronavirusului, pe care a numit-o „omicold” ( omi-raceală în spaniolă) pentru că este o tulpină ușoară, mai mult ca o gripă comună decât Covid-19.

Makary a susținut că această variantă generează o boală foarte ușoară sau asimptomatică în marea majoritate a cazurilor și că teama că valul de infecții de la Ómicron va duce la decese este o narațiune creată de mass-media.

„În acest moment, ceea ce vedem este acest nou val masiv de frică care alimentează a doua noastră pandemie după COVID-19, o pandemie de nebunie, care este Ómicron. Eu o numesc omi-rece. Dacă ne uităm la datele epidemiologice, epicentrul este acum departe de Omicron. Spitalele au unele internari, nu multe. Acestea durează în medie două zile și jumătate în loc de opt zile ca în 2020”, a spus profesorul.

Medicul de la Fox News a explicat că un studiu recent al Universității din Hong Kong spune că, deși este mai ușor de prins, „Omicron nu invadează țesutul pulmonar profund în căile respiratorii”, deci nu provoacă probleme respiratorii, care provoacă decese în Covid.

„Această variantă rămâne pe suprafața nasului și a bronhiilor. De aceea, vedem o boală comună asemănătoare răcelii”, a spus el.

În plus, acesta a asigurat că testarea PCR, cu care se urmărește detectarea coronavirusului, se face cu un prag foarte scăzut și multe cazuri pozitive sunt fals pozitive, deoarece sunt alți viruși decât SARS-CoV-2. „Trebuie să reducem testele în situații cu risc scăzut. Dacă testați întreaga populație din Statele Unite, veți găsi întotdeauna o particulă de virus în nasul unui număr semnificativ de americani.”

„Acum, puteți continua să faceți teste universale, ca în multe universități, și să continuați să prelevați mostre de la persoane și, dacă sunt pozitivi, să îi băgați în închisoare pentru zece sau paisprezece zile. Dar dacă faci asta cu meningococul, de exemplu, care este o bacterie care provoacă meningită, îl vei găsi trăind în nasul a 10% din populația americană. Deci se caută o problemă acolo unde nu există”, a adăugat el.

Makary a concluzionat spunând că „orice virus respirator poate fi redefinit ca o potențială ciuma bubonică care va distruge Statele Unite ale Americii” și că există și alți viruși respiratorii cu rate mai mari de mortalitate acum zeci de ani în țară.

Tradus de Karen Smith din Alerta Digital

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button