X

Sinuciderea multiculturală a Germaniei – Invictus

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Moscheile din Köln, al patrulea oraș ca mărime din Germania, au fost autorizate să transmită apeluri pentru rugăciunile de vineri prin difuzoarele minaretelor lor.  Pentru unii locuitori din Köln, chemarea islamică la rugăciune este același strigăt de cucerire pe care creștinii din Orientul Mijlociu și Africa îl aud de cinci ori, zi și noapte, la ușile bisericilor și caselor lor. Acum este rândul Germaniei. În imagine (Andreas Rentz / Getty Images), Moscheea Centrală din Köln.

La svastica a Berkeley | Kolòt-Voci

De Giulio Meotti .- „Hegemonia occidentală a ajuns la sfârșit”, a declarat recent președintele Turciei Recep Tayyip Erdogan. „A durat de secole, dar s-a terminat”.

În același timp, moscheile din Köln, al patrulea oraș ca mărime din Germania, au primit permisiunea de a difuza apeluri la rugăciunea de vineri prin difuzoarele minaretelor.

Henriette Reker, Mayor of Cologne, gives a press conference on... Fotografía de noticias - Getty Images

„Mulți locuitori din Köln sunt musulmani”, spune primarul, Henriette Reker, „și, în opinia mea, permiterea apelurilor la rugăciune de la muezini este un semn de respect”.

Pentru alții, chemarea islamică la rugăciune este același strigăt de cucerire pe care creștinii din Orientul Mijlociu și Africa îl aud de cinci ori pe zi, zi și noapte, la ușile bisericilor și caselor lor. Acum este rândul Germaniei.

Librăria Sf. Iosif | Benedict al XVI-lea (Joseph Ratzinger)

În urmă cu 16 ani, Benedict al XVI-lea a făcut prima sa vizită papală la Köln. Într-un pelerinaj la mormântul Magilor, i-a invitat pe tinerii Europei să se întoarcă la rădăcini. În anul următor, la Regensburg, el a avertizat împotriva violenței intrinsece a islamului. Acum, Köln este locul în care Germania și-a semnat capitularea în fața islamului politic.

En el diario Bild, el periodista Daniel Kremer ha recordado que muchas de las mezquitas de Colonia son financiadas por el Gobierno turco y manejadas por Erdogan, “que se opone a los valores liberales de nuestra democracia”; y ha añadido:

„Este o greșeală să echivalezi clopotele bisericii cu chemarea [islamică] la rugăciune. Clopotele sunt un semnal fără vorbire și, de asemenea, vă dau ora. Dar muezinii strigă „Allah este mare!” Și „Mărturisesc că nu există dumnezeu în afară de Allah!” Este o mare diferență”.

Clopotele bisericii nu proclamă că la creștini este singurul Dumnezeu și că Iisus este fiul său.

El activista emiratí de los derechos humanos Ahmed Mansur.

Expertul în integrare Ahmad Mansur de asemenea a contestat decizia Consiliului orașului Köln. „Nu este vorba despre libertatea religioasă sau diversitatea, așa cum susține primarul Recker”, spune el. „Moscheea caută vizibilitate. Muezinul este o manifestare a puterii”.

Anul trecut, un tribunal din orașul Münster a autorizat o moschee locală să transmită chemarea la rugăciunea de vineri prin difuzoare. Moscheea în cauză este administrată de Uniunea Turco-Islamică pentru Afaceri Religioase (Ditib), cel mai mare coordonator al moscheilor din Germania, care asigură imami, finanțare și management pentru aproximativ 900 temple și are aproximativ 800.000 de membri.

*Vezi și Erdogan: „Daca traiti in Europa, luati cetatenia si pastrati credinta voastra

La scurt timp după aceea, guvernul statului Hesse a hotărât că muezinii pot chema la rugăciune prin difuzoarele minaretului fără a cere autorizație.

Kopftuch-Konferenz in Frankfurt: Rassismusvorwurf trifft Islamexpertin | Frankfurt

Potrivit Der Spiegel, opt dintre cele mai populate 100 orașe din Germania dăduseră anterior undă verde chemărilor publice islamice la rugăciune. În Düren, moscheea turcă Fatih cheamă credincioșii de trei ori pe zi. Profesorul de etnologie la Universitatea Goethe din Frankfurt Susanne Schröter susține că musulmanii văd în chemările la rugăciune triumful unui „islam puternic” asupra unui „creștinism slab”, la care trebuie adăugată dorința ca semiluna musulmană să înlocuiască stelele UE.

„Se va auzi apelul muezinului în toată Germania?”, s-a întrebat Bild, cel mai popular ziar din țară. Se aude deja la München. Din aprilie 2020, cinci moschei din oraș l-au transmis prin difuzoare. „Apelul muezinului nu necesită aprobare”, au raportat autoritățile din Hanovra, unde există 27 de moschei. „Este ca sunetul clopotelor bisericii, cel al practicii libertății religioase, protejată constituțional”.

Un răspuns similar a fost emis de la Dresda: „Ne considerăm o societate urbană diversă și cosmopolită”.

La Frankfurt, care găzduiește o moschee cu o capacitate pentru 6.000 credincioși, primarul a spus: „Ca și în cazul clopotelor bisericilor, legea nu cere o procedură de autorizare pentru rugăciunea muezinului”.

De asemenea, orașe precum Dortmund, Hamm, Siegen, Düren și Oldenburg permit chemarea islamică la rugăciune prin difuzoare. În Nürnberg, unde se află zeci de moschei, se pare că „nu este o problemă”.

Jurist Michael Bertrams im Interview: „Stamp täuscht und verunglimpft die Gerichte“ | Kölner Stadt-Anzeiger

Michael Bertrams, fostul președinte al Curții Constituționale din Renania de Nord-Westfalia, vorbește despre un „triumf politic” pentru președintele turc, în timp ce Hamed Abdel-Samad, un sociolog care trăiește în custodia poliției din cauza amenințărilor cu moartea islamiste, este și mai clar:

Hamed Abdel-Samad on Twitter: "Islamic terrorists call for my murder since years because I criticise Islam. But They could never stop me from speaking out what I think. But now they have
Hamed Abdel-Samad,

„Chemarea la rugăciune începe cu „Alahu Akbar”, care este și strigătul de război al musulmanilor. Înseamnă că Allah este cel mai mare. Mai mare decât dușmanul, decât poporul, decât viața, decât Germania, decât totul. Și din moment ce este mai mare decât orice, până la urmă singurul lucru care prevalează este legea sa, sharia”.

Plakat-Zerstörer in Heidelberg erwischt – Wir stellen Strafantrag! – Dr. Malte Kaufmann MdB

Malte Kaufmann, deputat în Bundestag, a scris:

De acum înainte, în fiecare vineri la Köln, „Nu există alt dumnezeu în afară de Allah!”. Dar se presupune că nu există islamizare în Germania (…) Avertizăm acest lucru de ani de zile! Îndemnul muezinului este o manifestare a puterii. Occidentul creștin este morosamente trădat ”. *( în limba spaniolă arabii sunt numiți moros)

„Ceea ce s-a întâmplat cu Moscheea Centrală din Köln arată naivitatea autorităților germane atunci când au de-a face cu organizațiile islamice”, a declarat elvețianul Neue Zürcher Zeitung, decanul presei europene în limba germană.

Fritz Schramma - Alchetron, The Free Social Encyclopedia

Înainte de a începe construcția sa, Asociația Turcă i-a promis lui Fritz Schramma, pe atunci primar al orașului, că predicile vor fi ținute în limba germană și că moscheea va fi un loc de întâlnire pentru credincioșii de diferite religii. Schramma, unul dintre principalii sponsori ai moscheii, nu a fost invitat la deschidere. Au vrut să creeze un loc pentru întâlnirea interculturală în care islamul să fie predicat în germană. În steaua erdoganită, a fost creat un centru islamist naționalist. După cum s-a văzut ceea ce s-a văzut, cine crede că muezinul se va opri după cinci minute trăiește într-o lume de fantezie”.

Rainer Maria Woelki - Wikipedia, la enciclopedia libre

Se pare că ceea ce plutește în aer este o capitulare vastă și puerilă. „Cine spune da clopotnelor, trebuie să spună da minaretelor”, spune cardinalul Rainer Maria Woelki, arhiepiscop de Köln. Se pare că bisericile germane se sinucid. Arhiepiscopia Köln – cea mai mare din Germania și una dintre cele mai bogate din lume – plănuiește să-și reducă parohiile de la 500 la 50 până în 2030. Erdogan a mers tocmai la Köln pentru a inaugura cea mai mare moschee, fiind primit cu această ocazie de cancelarul Angela Merkel, fiica unui pastor prusac. Gestul de bunăvoință nu l-a împiedicat pe președintele turc să transforme marea bazilică bizantină Hagia Sofia într-o moschee (2020). Să continuăm la Köln: Biserica Catolică San Teodoro și-a adus de asemenea contribuția la islamizarea orașului prin finanțarea moscheii, în numele unui dialog interreligios iluzoriu.

Ralph Giordano und der "Leitbegriff der Freiheit" | hpd

A fost un scriitor evreu care a scăpat de Holocaust, Ralph Giordano, care a criticat decizia luată la Köln, „islamul politic” și „megalomania marii moschei”, care, în opinia sa, este „un fel de declarație de război” . Într-un articol pentru FAZ, Giordani a scris:

„Voi continua să adopt o poziție critică față de imamii care folosesc structuri liberale și toleranța Constituției pentru a impune concepții totalitare de Stat și care subminează normele Statului de drept prin îndoctrinare anti-occidentală atunci când împart sharia (…)

„Vreau să pot spune asta și nu vreau să văd burqa sau châdor pe străzile germane, așa cum nu vreau să aud strigătele muezinilor din minarete. Nici nu am de gând să-mi adaptez concepția despre libertatea de exprimare la un demon care o interpretează astfel: „Orice persoană are dreptul să-și exprime liber opinia, atâta timp cât aceasta nu este contrară sharia”. Nu și de trei ori nu!”.

Helge Braun: "CDU braucht einen grundsätzlichen Neuanfang" | Presse Augsburg

Odată ce porțile sunt deschise, există o singură cursă pentru a vedea cine cedează cel mai repede. Chiar și șeful Cancelariei, care urmează să devină liderul CDU al Angelei Merkel, Helge Braun, s-a exprimat în favoarea permiterii moscheilor să transmită chemări la rugăciune prin difuzoare.

File:Marcel Philipp, 2010.jpg - Wikimedia Commons

În Aachen-ul împăratului Carol cel Mare, cu minunata sa catedrală, deja nu mai este că chemarea muezzinului este o realitate, ci islamul este încorporat străzii. Astfel, ei au deja o Moscheeplatz, Piața Moscheei. Schimbarea a fost, evident, salutată de primul primar, Marcel Philipp – precum și de turcul Ditib -: „În calitate de primar, sunt foarte fericit că am o Piață a Moscheei”, a declarat el.

Pe 11 noiembrie, muezinul a sosit la Raunheim, în afara Frankfurtului, primul oraș din Hesse care a avut permisiunea să transmită chemarea la rugăciune vineri și – în timpul Ramadanului – la apus.

Frankfurter Flughafen: „Mehr als 700 Flugzeuge am Tag“

„Într-o societate democratică, principiul egalității de asemenea se aplică religiei”, a explicat primarul, Thomas Jühe. Apoi este chestiunea demografică: 70% dintre locuitorii din Raunheim sunt imigranți. „Avem mai mulți musulmani aici decât creștini”, spune Jühe.

Ei bine, încă se spune că Marea Înlocuire și islamizarea Europei sunt simple teorii ale conspirației. Am înțeles cu adevărat cum va arăta Europa de mâine?

Într-un interviu acordat Boulevard Voltaire, Thilo Sarrazin, fostul președinte al Băncii Centrale Germane și autorul a două best-seller-uri despre multiculturalism și islam care au stârnit multe dezbateri în Germania, susține că decizia luată la Köln se potrivește perfect viitorului demografic al țării:

Dacă tendința continuă, populația germană va dispărea în următoarea sută de ani”, în ultimul capitol al Germania dispare, o schiță a cursului de urmat în următorii ani care vin (…) „Ce s-a întâmplat la Köln nu mă surprinde deloc. Corespunde ideii mele despre cum se vor derula lucrurile pe aici. În Franța, Michel Houellebecq a lansat același mesaj în cartea sa Sumisión.

*Vezi și Thilo Sarrazin: conducerea SPD este în parte „în mâinile musulmanilor fundamentaliști”

Ronya Othmann, D - Bachmannpreis

Chiar și două dintre cotidienele naționale ale establishmentului au fost critice cu privire la starea actuală a lucrurilor. Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) a criticat decizia Kölnului de a autoriza rugăciunea muezinului în cele 50 de moschei ale orașului. Ronya Othmann a scris:

„Spre deosebire de adhan, chemarea islamică la rugăciune, sunetul clopotelor este doar un sunet, nu un mesaj. Toleranța este, ca și diversitatea și respectul, guma de mestecat atât de mestecată încât și-a pierdut aroma. Erdogan a inundat orașele alevi și yazidi cu moschei din care răsună crezul islamic de cinci ori pe zi; este un act de supunere islamistă și nu ar trebui să permitem la Köln.

Süddeutsche Zeitung din München a fost și mai puternică:

„Chemarea la rugăciune nu este ceva nou în Germania. Se desfășoară de mult timp în zeci de orașe. Occidentul creștin – dacă mai există – nu va cădea imediat. Recep Tayyip Erdogan a citat odată această poezie: „Minaretele sunt baionete, cupolele sunt coifuri (…), credincioșii sunt soldați”. Un lucru este de netăgăduit: islamismul este în creștere de zeci de ani. Aderarea la putere a talibanilor din Afganistan a fost salutată de islamiști drept un triumf binecuvântat al credinței. Apoi, există transformarea Sf. Sofia într-o moschee (…) Acest lucru poate avea puțin de-a face cu ideile și credințele majorității musulmanilor din Germania. Dar pentru un islamist, adhan-ul este confirmarea zilnică a unui mandat politic”.

*Vezi și Turcia colonialista a exportat „mii” de profesori, eruditi religiosi in strainatate

Acum, în Piața Willy Brandt din Leipzig, există un cort mare cu muzică la volum maxim, steaguri mari verzi cu litere arabe și tineri care împart pliante trecătorilor. Bild ne informează că este sărbătorită ziua de naștere a lui Muhammad într-unul dintre cele mai importante orașe din Germania. Centrul de Cercetare Pew estimează că până în 2050 vor fi 17,5 milioane de musulmani în țară, 20% din populație. Astăzi sunt doar 8%. Va ajunge Orașul Magilor să fie Orașul Muezinilor?

🎬 Henryk M. Broder : Películas y series, filmografía completa - Palomitacas

„Pregătiți-vă pentru rugăciunea zilnică a muezinului”, a avertizat Henryk Broder în Die Welt. „Este deja o realitate la Stockholm, Londra, Bruxelles, Amsterdam…”.

Tradus de Karen Smith din Alerta Digital

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Mahomed si islamul reprezinta o creatie a unor rabini, care au dorit distrugerea crestinismlui; creatie scapata de sub control. LUTHER IN SCHIM A FOST O CREATRIE RABINICA DE SCCES.
    Secole la rand, pas cu pas, islamul asta a facut.
    Germania este tara invinsa, care a capitulat neconditionat in 1945.
    INVINGATORII DICTEAZA CONDITIILE PANA AZI; SI O VOR FACE SI IN VIITOR. ACELASI STATUT IL ARE SI UE.

    PS: Pe vremea comunistilor, invatam la istorie, ca dupa ocuparea Transilvaniei de catrea habsburgii catolici, romanii iuobagi si catlicizati cu forta spuneau: “AM SCAPAT DE JUGUL DE LEMN AL TURCILOR, SI AM DSAT DE CEL DE FIER AL AUSTRIECILOR !”.

    1. … ei lasa, nici chiar asa… Mahomed n-a fost chiar atat de fraier sa se ia dupa jidani.
      Ideologia sa a cosmetizat-o sa aiba fata religioasa si a luat de ici, de colo cate cavea ca s-o faca fatoasa pentru supusi.
      … da’ care-s rabinii aia pe care ii banuiesti tu de a fi inventatori de religie anti-mozaica?
      Lumineaza-ne, te rog!

      PS: stiam ca ne spui lucruri serioase, documentate, valide… da’ aici nu te cred, nu te supara!

      1. CITESTE SFANTUL PE SFANTUL MAXIM GRECUL ! Extraordinar de multe informatii da Sf Maxim Grecul desprea viata lui Mahomed; probabil neasumate de islam. Evreul era un practicant al ocultismului, si l-a amagit usor pe semianalfabetul Mahomed. De retinut tot din surse bixzantine, ca atat Iulian Apostatul sat si Leon Isaurul au ajuns in fruntea imperiului roman/bizantoin tot cu putrea vrajitoreasca a evreilor. In viata Sf Silvestru, papa al Romei, se ppovesteste o confruntare intre un evreu vrajitor si Sf Silvestru, facator de minuni. In urma aceste confruntari, viitoare imparateasa Elena, hotarase sa abandoneze paganizmul si sa adopte crestoimismul, convertindu-l si pe i,parautl Constantin.
        IN AFARA UNUI EVREU SI A UNUI CALUGAR ARIAN, MAHOMED A MAI AVUT SI DOUA NEVESTE EVREICE !
        Una i-a dat otrava. Nu a murit pe loc, pt ca ,mncarea cu otrava l-a ucis fulgerator pe unul, care a inghitit inaintea lui un pic din aceste bucate. Mahomed doar a bagat i gura, iar apoi a scuipat. Am murit nu mult dupa aceea, avand mari dureri de cap.

  2. Va dati seama la ce grad de supunere fatza de Oculta Mondiala au ajuns slugoii din fruntea Germaniei, daca aceste bestii isi distrug propria civilizatie iudeo-crestina odata cu propria populatie, pt a face loc Islamului nimicitor? De fapt, aceste Iude de la conducerea Germaniei sunt mai periculosi chiar si decat teroristii islamisti, iar fiecare clipa in care sunt lasati in viata, constituie un pericol maxim pt poporul german!

    1. Ar fi interesat de aflat cati dintre politicienii de mai sus…, dintre primari sint de fapt jidani deghizati – astiau au tot intreseul in distrugerea contiuna a poporului german, este o varianta afirmata si ianinte si dup razboiul al doilea, … printre ganditori sisustinatori fiind si fazanu’ de Einstein, hotul de idei si teorii stiintifice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button