X

Omicron provoacă noi îngrijorări despre originea virusului

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Secretara de presă a Casei Albe, Jen Psaki, urcă pe podium în timp ce dr.  Anthony Fauci, directorul Institutului Național de Alergie și Boli Infecțioase, pleacă după ce a vorbit despre varianta COVID-19 numită omicron în timpul briefing-ului zilnic de la White House.

By Bill GertzThe Washington Times – Wednesday, December 1, 2021

ȘTIRI ȘI ANALIZĂ

Apariția tulpinii omicron a COVID-19 ridică noi întrebări cu privire la originea încă nedeterminată a focarului de coronavirus și dacă acesta s-a scurs dintr-un laborator de cercetare chinez din Wuhan în 2019.

Dr. Anthony Fauci, funcționarul șef al administrației Biden pentru răspunsul la pandemie, a spus că mutațiile virusului în varianta omicron indică o evoluție neobișnuită, rapidă. Mutațiile sunt „foarte diferite” de ramurile anterioare ale virusului, deși unele dintre mutații pot fi găsite în varianta delta și sunt legate de transmisibilitate crescută și evadare imunitară, a spus el.

„Există o constelație foarte neobișnuită de schimbări în genomul SARS-CoV-2, cu mai mult de 30 dintre ele în proteina spike importantă, care este finalul comercial al virusului, în special în domeniul său de unire la receptor, unde există aproximativ 10 mutații acolo”, a spus dr. Fauci reporterilor marți.

SARS-CoV-2 este numele oficial al virusului care provoacă COVID-19.

Numărul mare de mutații ridică noi preocupări cu privire la faptul dacă virusul a derivat din laborator sau s-a răspândit în mod natural de la animalele infectate.

Potrivit unui fost medic militar, există mutații semnificative în apropierea a ceea ce se numește „locul de diviziune al furinei”, zona care poate crește virulența virusului, care generează noi preocupări în rândul funcționarilor de sănătate publică.

Un articol din august din jurnalul Lancet Microbe afirmă: „Prezența unui motiv de diviziune furin (*Gena furină proprotein convertază (PC) a fost identificată ca o genă țintă pentru IL-12 care este asociată cu patogeneza diferitelor boli, cum ar fi cancerele metastatice, fibroza chistică sau bolile infecțioase, printre altele. ) la interfața SARS-CoV-2 S1–S2 este, prin urmare, extrem de neobișnuită, ceea ce duce la ipoteza de manipulare a pistolului fumigen care a câștigat recent o atenție considerabilă ca o posibilă origine” a COVID-19.

traducerea Karen Smith

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button