X

Orașul austriac Linz angajează vânători de oameni pentru a-i urmări și a amenda pe cei nevaccinați

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ofițerii de poliție rețin un bărbat în timpul unei demonstrații împotriva măsurilor de combatere a pandemiei de coronavirus la Viena, Austria, 11 decembrie 2021 © AP / Florian Schroetter

Traducerea Karen Smith din RT

Orașul austriac Linz caută angajați care vor fi însărcinați să pună în aplicare amenzi împotriva celor care nu doresc să primească vaccinul Covid. Motivația de recrutare vine cu câteva săptămâni înaintea unui mandat extins de vaccinare în țara europeană.

Candidații de succes vor emite penalități, vor procesa contestații și vor lua măsuri împotriva celor care nu-și plătesc amenda pentru nevaccinare, se arată într-un anunț de angajare plasat de orașul austriac Linz. Linia de deschidere spune că postul se va potrivi celor cărora „le place să lucreze cu legislația și procedurile administrative”.

Munca grea a angajaților va fi remunerată lunar cu un salariu începând de la 2.774 € (3.126 USD). Pentru a se califica pentru post, o persoană va trebui să dețină cetățenia austriacă, să fie absolventă de școală secundară, să fie rezistentă și pregătită să lucreze ore suplimentare, să nu aibă antecedente penale și, nu în ultimul rând, să aibă un certificat de vaccinare sau recuperare împotriva Covid-19.

În plus, femeile vor avea prioritate atunci când concurează pentru post împotriva bărbaților cu calificări comparabile.

Orașul Linz, care are 200.000 locuitori, este cunoscut pentru cea mai scăzută rată de vaccinare împotriva Covid-19 din Austria. Potrivit unui site care urmărește eliberarea certificatelor digitale de vaccinare în țară, doar 63% din populația orașului a primit până acum o doză completă de vaccin Covid.

La începutul lunii decembrie, conservatorii de la guvernare și două din trei partide de opoziție au convenit să facă vaccinarea împotriva COVID-19 obligatorie pentru toți austriecii, cu excepția celor sub 14 ani sau a celor care au scutiri medicale, până la 1 februarie 2022. Cei care nu doresc să primească vaccinul se pot aștepta să să fie amendați cu amenzi uriașe la fiecare trei luni. Dacă o persoană persistă să reziste la vaccinare în decursul unui an, ar putea ajunge să fie nevoită să plătească un total de 3.600 de euro pentru cele 12 luni, potrivit rapoartelor presei.

Austria este prima națiune din Europa care a anunțat un mandat extins de vaccinare pentru toți cetățenii săi. Viena a fost, de asemenea, prima din lume care a impus o izolare strictă la nivel național, special pentru cei nevaccinați în noiembrie, numai pentru ca aceasta să fie extinsă incluzând câteva săptămâni mai târziu și cetățenii vaccinați. Blocarea a expirat pe 12 decembrie, dar austriecii nevaccinați continuă fără a putea realiza ieșiri neesențiale.

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Praful sa se aleaga de Austria cea care a oropsit o seama de popoare europene, numai pentru a-i fi ei bine !!!
    Austria nu accepta nici acum, la 100 de ani de la Trianon, ca NU MAI ESTE IMPERIUL HABSBURGIC CI O AMARITA DE TARISOARA CU PRETENTII DE DOMNISOARA BATRINA…..
    Cum ziceam, praful sa se aleaga de urmasii habsburgilor, fie si numai pentru a razbuna vietile romanilor care au pierit sub cnutul imparatiei !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button