X

Mai mulți fotbaliști vaccinați acuză dureri grave în piept

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pe 12 decembrie, duminică, mijlocașul lui Napoli, Zielinksi a trebuit să renunțe la un meci de duminică din campionatul Serie A, după ce a jucat doar 16 minute. La începutul jocului, jucătorul în vârstă de 27 de ani a spus personalului medical că are probleme cu respirația.

În mod alarmant, Zielinksi „a fost văzut ținându-l de gât, tușind și făcând semn că se chinuia să respire”. Oficialii clubului de la Napoli au raportat că a fost testat negativ pentru COVID-19 după ce a fost tratat în afara terenului.

Datele dintr-un raport din octombrie din Footbalul Italia au arătat că cel puțin 98% dintre membrii echipei din Serie A au fost vaccinați împotriva coronavirusului, deși încă nu este clar dacă Zielinski a fost printre cei care au fost inoculați.

Terrier, un atacant în vârstă de 24 de ani al clubului francez din Ligue 1 Rennes, a fost forțat să părăsească un meci din 12 decembrie împotriva Nisei, după ce a suferit dureri în piept dureroase la 30 de minute de la începutul meciului. Unii l-au văzut și pe Terrier ținându-și pieptul în timp ce era escortat de medici. (Oamenii tineri și sănătoși suferă efecte secundare TRAGIC ale vaccinurilor COVID.)

Citește si: sportivii profesioniști se prăbușesc, copiii au accident vascular cerebral și infecții cardiace de la vaxxin

Cu o zi mai devreme, fundașul de 27 de ani de la Manchester United, Lindelof, a fost de asemenea asistat în afara terenului. Jucătorul a acuzat dureri în piept.

Ralf Rangnick, managerul interimar al echipei, a spus că ritmul cardiac al lui Lindelof a fost mai mare decât în mod normal timp de peste 10 minute. Jucătorul a fost șocat de starea lui și a fost înlocuit în timpul jocului.

Soția lui Lindelof a distribuit o actualizare despre starea jucătorului pe rețelele de socializare. Ea a spus că jucătorul a fost supus mai multor teste și a purtat un monitor cardiac timp de două zile pentru a „a se asigura că totul este în regulă”, adăugând că cei doi au fost vaccinați împotriva coronavirusului.

Cele trei incidente au avut loc după ce mai multe cluburi, precum Manchester United, au raportat focare de coronavirus în decembrie.

În Regatul Unit, nivelul de alertă COVID-19 a fost ridicat la patru pe 12 decembrie din cauza răspândirii variantei omicron.

Vaccinurile COVID-19 sunt legate de miocardită

În iunie, Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) au recunoscut legătura dintre miocardită, o inflamație periculoasă a țesutului cardiac și vaccinurile ARNm Pfizer și Moderna.

În momentul scrierii, sistemul de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinului (VAERS) a documentat aproximativ 16.918 cazuri de miocardită și pericardită afecțiunii asociate (inflamația țesutului din jurul inimii) de la începutul lansării vaccinului COVID-19 în decembrie anul trecut.

Pe 15 decembrie, Sergio Aguero, un fotbalist profesionist argentinian în vârstă de 33 de ani, și-a anunțat în lacrimi retragerea din fotbalul profesionist, într-un interviu. A fost transportat de urgență la spital după ce s-a plâns de dureri în piept și probleme de respirație în timpul unui meci din octombrie.

Aguero a fost, de asemenea, vaccinat și a promovat adoptarea în rândul copiilor de 12 ani într-o publicație locală spaniolă. Potrivit rapoartelor, Aguero a suferit o operație la inimă când avea 15 ani, care ar fi putut contribui la starea sa actuală.

Foștii profesioniști ai fotbalului din Anglia, Matt Le Tissier și Trevor Sinclair, ambii și-au exprimat îngrijorarea cu privire la rapoartele de plângeri bruște în piept în rândul sportivilor profesioniști în ultimele săptămâni. Ambele au sugerat că efectele secundare ale vaccinurilor COVID-19 ar trebui investigate pentru a face lumină în această problemă.

josbotnita.ro

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button