X

COVID-Omicron ucide Crăciunul – și dincolo – crash financiar, inflație, digitalizare

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

By Peter KoenigGlobal Research, December 22, 2021

Peter Koenig.jpg

Peter Koenig este economist și analist geopolitic.  De asemenea, este un fost din personalul Băncii Mondiale și a lucrat intens în întreaga lume în domeniile mediului și resurselor de apă. El scrie regulat pentru Global Research, ICH, RT, Sputnik News, Vocea Rusiei / Ria Novosti, TeleSur, The Vineyard of The Saker Blog și alte site-uri de internet. Este autorul cărții Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed – ficțiune bazată pe fapte și pe 30 de ani de experiență a Băncii Mondiale pe tot globul. El este, de asemenea, coautor al cărții The World Order and Revolution – Essays from the Resistance.[1]

Omicron, o așa-numită variantă covid, nu a fost niciodată izolat. Oricare ar fi narațiunea actuală – 193 guverne membre ONU vă spun același lucru, mass-media mainstream vă spun în același timp – și ceea ce majoritatea celor 193 de țări membre ale ONU trădate cred – este o mare minciună.

Ca lumea moare din cauza Omicron este o mare minciună.

Persoanele pot muri din mai multe alte cauze, cum ar fi din cauza vaccinurilor ARNm, care nu sunt vaccinuri, sunt injecții care modifică genele, ucid sistemul imunitar, și establishmentul medical cumpărat, în principal, dar nu exclusiv, în vest, le atribuie moartea de acum aproape doi ani, la covid și așa-numitele „variante” ale sale; variante ucigașe, – ține cont -, și niciodată nu se poate repeta suficient, variante care nu au fost niciodată izolate și care nu au fost niciodată identificate.

Mai întâi Delta, apoi Omicron. Nici unul dintre cei doi nu a fost izolat vreodată. Marea majoritate a persoanelor – permiteți să repet, din 193 țări membre ONU – înghit minciuna cu frică și respect, de parcă ar fi adevărul, de parcă ar fi imposibil ca guvernele lor să le mintă, de parcă ar fi imposibil ca întregul sistem ONU să mintă lumea. Ar trebui să fie imposibil. Dar nu este.

Da, este greu de înțeles. Dar în cele din urmă trebuie s-o facem, altfel omenirea se va scufunda adânc într-o gaură fără întoarcere. Așa-numita „variantă” Omicron a făcut o apariție bruscă, de nicăieri, pentru a pune în cele din urmă originea convenabil în Africa de Sud, unde nimeni nu vrea să sape și să scormonească pentru a descoperi adevărul. Deci, este greu să găsești locul unde s-a născut.

Fără îndoială, a fost inventat la timp pentru Crăciun. Va permite blocarea, sau semiblocarea, distanțarea socială, separarea familiilor în cea mai venerată Sărbătoare din lumea occidentală: îi va face pe oameni triști, pe unii supărați, dar majoritatea oamenilor vor fi din nou mai intimidați, mai speriați – speriați că – ce urmeaza? – Dar vor urma ordinele. Vor fi cedat puțin mai mult. Ei se vor fi apropiat cu un centimetru de capitularea totală și supunerea față de o tiranie viitoare. Desigur, tirania este deja asupra noastră, dar nu toată lumea și-a dat seama încă.

Vaccinații vor da vina pe cei nevccinați și separarea societății; diviziunea socială în interiorul țărilor, în cadrul grupurilor de cunoștințe, în cadrul prietenilor chiar și în cadrul familiilor va continua. Este axioma veche de mii de ani, „divide et impera”.

Pentru a împiedica „periculosul și contagiosul” Omicron să se răspândească necontrolat și să umple paturile de spital, Olanda tocmai au decretat o blocare totală până la 14 ianuarie 2022, după cum a raportat ziarul spaniol El Pais”.

Asta înseamnă că guvernul olandez a decretat o izolare strictă, începând de duminică, 19 decembrie, la ora 5 dimineața, care va dura până la 14 ianuarie 2022.

Toate hotelurile, restaurantele, evenimentele culturale, toate magazinele neesențiale, evenimentele sportive, sălile de sport sunt blocate și/sau anulate. Familiile pot primi doar 2 adulți cu vârsta peste 13 ani în perioada sărbătorilor.

Vor urma alte țări exemplul? – Poate.

Toate jocurile dramatice trebuie să fie stoarse din Omicron. Este o ultimă șansă de-a oprima lumea, de a-i face să creadă ceea ce nu este.

Este uimitor cât de ascultătoare este populația și cum crede în aceste minciuni care devin din ce în ce mai evidente pe măsură ce narațiunea are din ce în ce mai puțin sens, în realitate se contrazice. Dar lumea încă preferă să nu deschidă ochii.

Starea de asediu și ascultarea sunt mai convenabile decât opoziția și căutarea adevărului.

Și adevărul este chiar în fața ochilor noștri. Sunt atâtea contradicții chiar în fața noastră, le vedem, râdem de ele, totuși le urmăm literă cu literă. Da, este convenabil. „Da”, spunem noi, „toate astea vor dispărea”. Nu, nu va dispărea. Nu ne-am născut pentru a ne reclama consolarea ca fiind dreptul nostru dat de Dumnezeu. Ca să nu uităm, trebuie să luptăm pentru libertatea noastră.

Dacă „ei” – fiarele obscure din spatele WEF, OMS, Gates, Rockefeller și colaboratorii – reușesc încă o dată să aducă lumea în blocare, cel mai probabil va fi ultima oară. Pe măsură ce oamenii se vor ridica – ei se vor ridica mult peste nivelul de autoritate care impune tirania și dictatura bazată pe nimic, ci pe control, pe dorința lor de a distruge totul, adică economia actuală, mijloacele de trai a miliarde de oameni și de a acapara activele eliberate de nenumărate falimente pentru ei înșiși, mica elită.

Traducerea Karen Smith

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Dacă trăiam o pandemie REALĂ și guvernele lumii chiar ne voiau BINELE :

    – Măștile erau gratuite …❗

    – Testele erau gratuite …❗

    – Se făceau campanii intense pentru îmbunătățirea sistemului imunitar …❗

    – Se expuneau în media și argumentele celor contra vaxxin, nu doar cele pro vaxxin (fără discriminare), lăsând omul de rând să aleagă conform conștiinței sale …❗

    – Nu ordonau polițiștilor și jandarmilor să bată cetățenii pentru “sănătatea lor” …❗

    – Politicienii erau complet izolați în buncăre ultradezinfectate …❗

    – Oamenii cădeau pe străzi (cum ne arătau televiziunile la început în China) …❗

    – Oamenii mureau și acasă, nu doar în spitale …❗

    – În timpul măsurilor de relaxare trebuia să explodeze numărul de infectări și decese, nu să scadă …❗

    – Absolut niciodată nu s-ar fi declarat cauza decesului fără autopsie prealabilă …❗

    – Televiziunile nu produceau panică, frica slăbind sistemul imunitar …❗

    – Jurnaliștii ne prezentau știrile legate de această “dramă” în lacrimi …❗

    – În fața disperării se încerca orice fel de schemă de tratament, nu se insista pe un protocol care a ucis foarte mulți oameni …❗

    – Toți specialiștii din lume cădeau de acord asupra gravității situației, nu era niciun medic sau cercetător nebun să ne spună că totul este exagerat și este o mascaradă …❗

    – Nu exista absolut niciun vaxxin contra unui virus care suferă mutații permanente (zic ei) …❗

    – Nu existau atâtea neconcordanțe în măsuri și declarații …❗

    – Nu erau linșați și interziși în mass-media cei care au asupra situației un punct de vedere diferit de cel al sistemului …❗

    – Nu ordonau vaxxinarea obligatorie (prin constrângere) pentru o afecțiune cu mortalitate de 0,01% …❗

    – Nu se permitea organizarea de evenimente gen Untold (unde participă 70.000 de oameni buluc) …❗

    – Totul era imprevizibil (era ca la meteo), nu previzibil (Gheorghiță și Arafat știau de acum 3 luni că în toamnă urmează un alt val… mari prooroci) …❗

    – Absolut toți conducătorii lumii se concentrau pe salvarea propriilor vieți și a semenilor, nu le ardea de promovarea LGBTSJDXJOTO+?!, de educație sexuală… etc. …❗

    – Partidelor politice nu le mai ardea de contraziceri și certuri în fața unei situații atât de grave …❗

    – Absolut toate guvernele lumii susțineau din orice punct de vedere familiile afectate de “molimă” …❗

    – Johannis nu mergea la ski …❗

    – Orban nu ieșea la bere în Centrul Istoric în plină “nenorocire planetară” …❗

    – Politicienii nu se îmbulzeau în Parlament …❗

    – Orban și prietenii săi nu stăteau la șpriț în clădirea Guvernului fără măști și distanțare …❗

    – Nu te puteai feri niciodată de un virus scăpat dintr-un laborator de grad 4 cu o pânză și cu distanțare de 1.5 metri …❗

    – Absolut niciun magazin nu permitea clienților să intre cu masca sub nas sau cu batiste, eșarfe etc …❗

    – Nu era nevoie să faci propagandă vaxxinului. Dacă situația era cu adevărat gravă, oamenii se îmbulzeau de bună voie în centrele de otrăvire, vaxxinare pardon …❗

    – Nu era nevoie să oferi mici, bere și reduceri la masaj erotic ca să atragi oamenii să se otrăvească …❗

    – Celor vaxxinați nu li se ofereau privilegii, deoarece ei că se pot infecta și transmite virusul în continuare …❗

    Mă plictisesc să înșir atâtea și atâtea idioțenii, care sunt crezute în continuare doar de imbecili (fără supărare) …❗

    P.S Medici și cercetători din întreaga lume ne-au avertizat că vaxxinul este extrem de periculos și că noi trăim o psihoză, nicidecum o pandemie ❗Erau nebuni să își compromită carierele și să se expună linșajului mediatic? Știu! I-au plătit rușii :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button