X

Bill Gates prezice data finalizării pandemiei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

tradus de Karen Smith din RT

Faza acută” a pandemiei de Covid-19 se va încheia în 2022, a prezis Bill Gates, miliardarul fondator al Microsoft și pasionat de vaccinuri, pe blogul său, considerând, de asemenea, „preocupantă” ascensiunea variantei Omicron. 

Ar putea fi o prostie să facem altă predicție, dar cred că faza acută a pandemiei se va încheia cândva în 2022”, a sugerat miliardarul într-o postare pe blogul său GatesNotes.

  • Peste câțiva ani, speranța mea este că singurul moment în care va trebui să vă gândiți cu adevărat la virus este atunci când vă faceți vaccinul comun împotriva Covid și gripei în fiecare toamnă. *Vaccinaților, vă este clar, nu? Într-un umăr Covid, în celălalt gripa 😂

Companiile farmaceutice au avut în trecut dificultăți în a vinde populațiilor vaccinul împotriva gripei din cauza ratei sale de eficacitate relativ scăzute, care se datorează în mare parte faptului că oamenii de știință trebuie să ghicească ce tulpină de gripă va fi cea mai răspândită într-un anumit an.

Gates, cu toate acestea, este optimist în ceea ce privește terapia, subliniind că gigantul farmaceutic Merck a primit recent aprobarea FDA pentru antiviralul său molnupiravir pentru persoanele cu risc ridicat. Pilula „reduce semnificativ șansele de a fi spitalizat sau de a muri din cauza Covid-19 (deși nu atât de mult pe cât am sperat inițial)”, a spus el.

Mogulul tehnologiei a recunoscut că, în ciuda lansării și adoptării în masă a vaccinurilor Covid-19 în întreaga lume, mai multe persoane au murit cu virusul în 2021 decât în ​​2020, adăugând că îmbunătățirea situației pandemiei din acest an nu a fost la fel de „dramatică”. așa cum spera el.

Gates poate dormi pe lauri, după ce și-a mărit valoarea netă a averii la 137 miliarde de dolari în timpul pandemiei.

Miliardarul a încercat să reducă diviziunea de clasă dintre el și cititorii săi, declarând că 2021 a fost „cel mai neobișnuit și mai dificil an din viața lui”, în timp ce „suspectează că mulți dintre cei care citesc acest lucru ar putea spune același lucru”.

Gates a numit apariția variantei Omicron a virusului „îngrijorătoare”, dar a spus că lumea este „mai pregătită să facă față variantelor potențial rele” decât înainte. Oamenii de știință din Africa de Sud care au descoperit varianta Omicron au sugerat în mod special că simptomele sunt ușoare și nu reprezintă un mare motiv de îngrijorare.

Gates s-a plâns în mod repetat de inechitatea distribuției vaccinurilor la nivel mondial, numind-o „cea mai mare dezamăgire” pentru el în timpul pandemiei și spunând că „nu are sens” să vaccineze persoanele cu risc scăzut înaintea populațiilor mai în vârstă și vulnerabile din țările mai sărace.

Numeroasele sale ONG-uri legate de vaccinuri s-au străduit să convingă țările bogate să adune fonduri pentru vaccinarea națiunilor africane, dintre care multe au gestionat pandemia mai bine decât se așteptau, datorită familiarizării îndelungate cu antiparazitare, anti-inflamatorii, medicamente contra malariei, ieftine, și disponibile pe scară largă.

*****

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Adica, ne spune Kill Bill, injectati-va cu cat mai multe astfel de pseudovaccinuri, ca sa crapati odata sclavilor paraziti(in opinia lui)!

  2. Acest individ, Kill Gates nu este altceva decât un sociopat pe care nimeni nu-l mai poate salva din rătăcirea lui. Nu este singurul, el doar este scos în față de către ceilalți tovarăși ai lui care sunt mai bătrâni și mai rătăciți decât el. Un om normal la cap nu ar anunța venirea valului 2 al plandemiei râzând și amuzându-se împreună cu nevasta oficială, în direct, așa cum a făcut el. Părea că venirea altui val îi provoacă o bucurie teribilă. El este arhitectul întregii mascarade cu nanotehnologia introdusă prin vaccinare, reducerea și controlul populației, transformarea omului într-o biomașină fără suflet, controlabilă permanent de la distanță, mascaradă căreia ei îi spun știință. Se apropie vremea în care Dumnezeu va arăta că știința este nebunie iar nebunia știință.
    https://rumble.com/vr273t-vaccinarea-covid-crima-perfecta-versiunea-lunga-de-3h30.html

    1. Dacă vine de la Pfizer în mod sigur face exact ce face și vacxinul. Să-și bage pastila pe unde mai ușor le intră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button