X

PSD a „ținut cu poporul” doar până când și-a primit tainul

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pentru cei ce au deschis mai târziu aparatele de radio, transmitem un anunț de mare importanță pentru țară: PSD tocmai a anunțat că dorește implementarea cât mai grabnică a certificatului verde, chiar dacă asta înseamnă ocolirea oricăror dezbateri democratice în parlament și asumarea directă a răspunderii guvernului.  Practic, printr-o asemenea asumare, s-ar închide gura tuturor criticilor măsurii, iar certificatul verde va deveni obligatoriu pretutindeni în România, încă de anul ăsta. Desigur, pentru cine nu cunoaște ce șulfe populează conducerea PSD, o asemenea inițiativă ar putea părea șocantă. Cum adică, tocmai partidul care până acum o lună tuna și fulgera împotriva obligativății certificatului verde să pledeze acum pentru introducerea acestuia – și nu prin procedura clasică, prin Parlament, ci prin asumarea directă a guvernului? Dar ce vreți? Ăsta este PSD, așa a fost, este și va fi el mereu: vajnic apărător al democrației și drepturilor cetățenești cât se află în opoziție, adică e fomică, și cel mai crâncen tiran și împilator al celor care au dubii privind sinceritatea campaniei de vaccinare atunci când ajunge la putere și dă de păpică.

Și fiți siguri că în acest moment PSD chiar a dat de păpică și încă zdravăn, pricepând că din afacerea cu pandemia se pot câștiga bani frumoși, atât pe persoană fizică, cât și pe partid. La o adică de ce să profite numai firmele de casă ale liberalilor? Ce, pesediștii nu au și ei firme de casă, care pot să vândă măști, spirt, seringi și câte și mai câte, la prețuri deocheate și cu profituri babane? Sigur că au și, la cât de zoriți să bage odată certificatul verde, am impresia că pesediștii și-au și activat rețelele de profitori din teritoriu.

Marcel Ciolacu anunță adoptarea certificatului verde

Dar ceea ce fac acum pesediștii, peneliștii și udemeriștii, sub privirile binevoitoare ale sexo-puțiștilor din USR, nu se mai rezumă doar la profituri. Că doar PSD și PNL, sub diversele lor denumiri ne-au tot furat cu acte, de 30 de ani. Însă astăzi ei săvârșesc un lucru mult mai grav: nu un simplu furt, ci o crimă. Să condiționezi dreptul de a munci al unui om de o patalama verde înseamnă, practic, să-i condamni la moarte prin foame pe toți cei care nu se supun. Căci dacă nu li se mai dă voie să muncească, fiindcă nu s-au vaccinat cu un vaccin care protejează de orice, mai puțin de Omicron (sîc!), mii de români se vor vedea practic lipsiți de posibilitatea de a pune o pâine pe masă copiilor lor.

În loc să facă o testare ca la carte și să-i izoleze pe cei descoperiți pozitivi, fie ei vaccinați sau nevaccinați, guvernul Ciucă (nu înțeleg de ce nu-i zice Măciucă, ar fi mai potrivit!) își impune voința în cel mai dictatorial mod cu putință. Dacă se adoptă certificatul verde, în forma propusă și susținută de guvern, românii vor fi împărțiți practic nu între vaccinați și nevaccinați, ci între cei care trebuie să trăiască și cei care trebuie să moară. Și n-ar fi de mirare ca o asemenea decizie, de o neconstituționalitate strigătoare la cer, să fie considerată drept perfect legală de judecătorii Curții Constituționale, care nu uită nicio clipă că, înainte de a fi judecători ai României, au fost membri sau atârnători la PSD, PNL și UDMR.

Trăim vremuri ireale, în care totul a ajuns să fie întors pe dos, ca-n romanele distopice ale lui Orwell. Partide care se pretind democratice, ca PSD, PNL, UDMR și USR, iau niște măsuri tiranice, în disprețul drepturilor și libertăților cetățenești, în vreme ce numesc „extremist” singurul partid care luptă pentru respectarea acestor drepturi și libertăți. Dar numai noi, românii, vom decide cum vrem să trăim în continuare și pe ce drum alegem să mergem. Noi vom hotărî dacă vom accepta să ni se pună jugul de gât și masca pe față pentru totdeauna sau ne vom revolta pentru libertatea noastră, așa cum au făcut-o tinerii care s-au jertfit pentru ea, în decembrie 1989.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. PSD nu mai exista de cind l-au saltat pe Dragnea. A ramas in loc un partid balama condus de Servicii, cu misiunea sa nu deranjeze si sa intre in scena cind i se ordona.

  2. PSD se identifică acum cu dușmanii creștinilor din această țară. Pesediștilor nu le pasă ce influențe va avea o astfel de lege pe plan religios, deoarece dumnezeul lor este burta și tot ce mai au de la brâu în jos! Ei luptă acum în mod deschis împotriva lui Dumnezeu și calcă în acest scop valorile fundamentale ale acestui popor. Mare sminteală provoacă și vor răspunde pentru asta în mod sigur în fața lui Dumnezeu!

  3. Mesaj primit, valabil pentru astăzi

    ‼️ MANEVRĂ VICLEANĂ DE PROMULGARE CU ORICE PREȚ A LEGII CERTIFICATULUI VERDE ‼️ dezvăluită de Cristian Terheș.

    Manevre viclene – Partea 21

    Link postare de pe pagina Fb Cristian Terheș : https://www.facebook.com/CristianVTerhes/photos/a.354924128465647/957168464907874/

    🗒 Lista cu celelalte materiale din categoria “Manevre viclene” – link

    Pentru mai multe materiale, urmăriți canalul de Telegram :
    t.me/adevarsiinformare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button