X

Blasfemiile din Post nu lipsesc nici anul acesta: O piesă de teatru prezentată în Germania îl înfățișează pe Iisus ca femeie trans

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele Asociației Evanghelistice din America, Franklin Graham, a criticat piesa prezentată de Muzeul Bibelhaus din Frankfurt, Germania, care îl înfățișează pe Iisus ca bărbat care se identifică ca femeie. 

Prohibido en Gran Bretaña: Franklin Graham expulsado de Arena - IFN

„Orice sugestie că Iisus Hristos este transgender nu este doar falsă, ci este pur și simplu bolnavă”, a declarat predicatorul Franklin Graham, fiul regretatului evanghelist mondial Billy Graham, potrivit Fox News pe 17 decembrie. Și-a adăugat: „Când homosexualitatea este menționată în Biblie, este o răzvrătire a păcatului împotriva lui Dumnezeu și este asociată cu judecata lui. Acesta este pur și simplu un om care încearcă să-L coboare pe Dumnezeu la propriul său nivel.”

El a definit, de asemenea, modul în care a venit Iisus: „Când Dumnezeu l-a trimis pe Fiul Său în misiune pe Pământ pentru a ne salva de păcatele noastre, el a ales să vină la noi ca barbat, Iisus Hristos”.

Este prima dată când piesa este prezentată în limba germană. Bibelhaus sponsorizează și o expoziție cu aceeași temă, promovând mândria LGBTQ și un personaj Drag Queen, care va fi deschisă până pe 19 decembrie.

Jo Clifford - Scottish Book Trust

Libretul spectacolului intitulat „Evanghelia după Iisus, regina cerului” a fost scris de dramaturgul transgender britanic Jo Clifford și a fost interpretat pentru prima dată la festivalul LGBTQ Glasgow Glasgay din 2009.

De-a lungul prezentărilor sale, lucrarea controversată i-a revoltat pe creștini, așa cum a spus șeful Educației de la Institutul Creștin Britanic, John Denning.

College President | Stonehill College

„Această piesă îl reimaginează în mod deliberat pe Iisus ca femeie trans și îi pune în gură cuvinte pe care nu le-a spus niciodată, reprezentându-l greșit”, a spus Denning.

El a adăugat: „Acest lucru este profund supărător și ofensator pentru mulți creștini care îl prețuiesc pe el și învățăturile lui mai presus de orice”.

El a mai spus: „Este greu de văzut cum un sindicat de profesori justifică folosirea cotizațiilor plătite de membrii săi, mulți dintre care sunt creștini, pentru a promova această lucrare”, referindu-se la Institutul Scoțian de Educație (EIS, pentru acronimul în limba engleză), care a organizat un eveniment LGBTQ în care a fost reprezentată acea lucrare de scenă.

Archbishop of Glasgow Philip Tartaglia dies with Covid aged 70 - BBC News

Însuși arhiepiscopul de Glasgow, Philip Tartaglia, a reacționat la blasfemie declarând că „este greu de imaginat un afront mai mare la adresa credinței creștine”.

Pe de altă parte, ideologia de gen și mișcarea LGBTQ sunt promovate activ prin îndoctrinarea care este facută copiilor, nu doar prin mai multe programe de televiziune, ci și în sistemul educațional. Mai ales în luna iunie, considerată luna a mândriei gay.

În acest sens, Nickelodeon se remarcă printre canalele TV pentru copii care abundă de conținut cu tematica LGBTQ, căutând ca cei mici să normalizeze aceste noi orientări sexuale care distrug moralitatea umanității.

Nick Jr, este semnalul Nickelodeon pentru copiii între 2 și 10 ani și într-un episod din faimoasa sa emisiune Blue’s Clues, a prezentat o paradă a mândriei gay cu animale homosexuale, transgender și non-binare.

Ei au prezentat, de asemenea, un personaj Drag Queen care explică despre familiile asexuate, bisexuale, pansexuale, transgender și non-binare și, cum nu puteau lipsi, erau copii trans.

Acest lucru a generat o avalanșă de critici din partea părinților preocupați de conținutul la care sunt expuși copiii lor.

Tradus de Karen Smith din Alerta Digital

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. E vorba despre o reeducare mai amplă, în condiții de libertate, nu de detenție, ca în închisorile comuniste. Vinovați sunt cei care acceptă această reeducare în condiții de libertate. Dacă spectatorii cască gura la așa ceva fără să se revolte și fără să le mute fălcile celor care-l insultă pe Hristos, precum Sfântul Nicolae, înseamnă că nu-L merită pe Iisus! Hristos nu Se lasă batjocorit, de fapt. Însăși această piesă de teatru arată că Duhul Sfânt este departe de cei care creează așa ceva și de cei care asistă la batjocorirea lui Hristos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button