X

Marcel Ciolacu anunță adoptarea certificatului verde

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că speră ca luni să fie luată o decizie în coaliție pe certificatul COVID. 

„Domnul profesor Streinu-Cercel ne-a făcut o informarea cum vede dânsul perioada următoare. Când vom avea o discuție și o decizie în coaliție vom comunica. Sperăm că astăzi”, a declarat Ciolacu, după ședința conducerii PSD.

Premierul Nicolae Ciucă urmează să se întâlnească, luni, la 11.30, la Guvern, cu liderul PSD, Marcel Ciolacu, cu liderul PNL, Florin Cîțu și cu liderul UDMR, Kelemen Hunor, au declarat pentru G4Media.ro surse din coaliție. Potrivit acestora, principala temă de discuție este certificatul COVID.

Proiectul de lege elaborat de ministerul sănătății este finalizat. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat pentru B1TV, că va trece de votul Parlamentului până la finalul acestui an. O altă temă de discuție ar fi proiectul de buget pentru anul viitor, care ar urma să fie adoptat în ședința de guvern programată luni.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Cei care au primit comisioane grase de le Pfizer au acum obligații față de ,,binefăcătorii” lor și față de asasinii economici ai românilor!

    Dar obligațiile față de români când și le îndeplinesc? Așteptăm și răbdăm, suportăm și ne rugăm să le vină mintea la cap. Aceștia care acum se joacă cu nervii noștri cred că vor fi mereu puternici!

    Vai, vouă, oameni fără de minte! Cum de nu judecați că după viață vine și moartea și veți da nas în nas cu Împăratul împăraților, Hristos, indiferent dacă ați fost sataniști, atei sau falși creștini? Ce veți răspunde atunci pentru sminteala creată? Dacă nu sunteți în stare să trăiți câțiva ani în respect față de poruncile divine, cum veți suporta chinurile din iad o veșnicie? Sau credeți că-L păcăliți cumva și pe Dumnezeu!

    Dacă OMS v-ar cere să vă aruncați în fântână, i-ați asculta? Nu v-a cerut ÎNCĂ așa ceva. Acum mai are nevoie de cozi de topor care să-i ajute să-i despartă pe români de Dumnezeu prin modificarea genetică și prin identitatea digitală acordată sub pretextul grijii pentru sănătate!
    România este o țară creștină. Faceți un pas înapoi dacă nu vă ajută mintea și patimile să fiți demni de ea! Nu vă jucați cu destinul românilor! Ne-ați întrebat dacă suntem de acord cu inocularea unui ser experimental? Cum să declarați Certificatul Covid obligatoriu? Înseamnă că nu înțelegeți ce înseamnă cuvântul ,,experimental”. Luați dicționarul, dacă-i așa. Sau OMS are alt tip de dicționar la care noi nu avem acces…Ați studiat implicațiile vaccinării din toate punctele de vedere? Sau credeți că, dacă OMS le-a studiat, e suficient. Cum de nu sunteți conștienți că sunt în joc sufletele noastre? Cine v-a dat voie să ni le vindeți?

    Acum țara are nevoie de patrioți, nu de cozi de topor. Veți regreta amarnic dacă nu veți înțelege acest lucru! O să vă iasă pe ochi postmodernismul! Aici sau în veșnicie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button