X

Sajid Javid spune că cei nevaccinați au un „impact dăunător” asupra societății

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Luke Perry  /  19 December 2021

Într-un interviu pentru Sky News, Sajid Javid i-a criticat pe cei nevaccinați pentru „prejudiciul pe care îl aduc societății” prin faptul că nu s-au prezentat pentru vaccin.  Secretarul Sănătății a menționat, de asemenea, că restricțiile suplimentare legate de Covid, inclusiv impunerea unui blocaj după Crăciun, nu sunt excluse și că Guvernul „va face ceea ce este necesar”. Sky News are mai multe.

Sajid Javid: Phillips rages at Javid over freedom curbs in clash | Politics | News | Express.co.uk
  • Când a fost presionat în legătură cu rapoartele conform cărora miniștrii elaborează planuri pentru introducerea mai multor restricții după Crăciun, secretarul pentru Sănătate a declarat în programul de duminică al lui Trevor Phillips la Sky News că guvernul va „face ceea ce este necesar”, dar că orice schimbare trebuie „susținută de date”.
  • El a adăugat că miniștrii discută cele mai recente date despre Covid „aproape pe oră” cu consilierii științifici.
  • În trecut, ca guvern, am arătat că vom face ceea ce este necesar, dar trebuie să fie susținut de date”, a spus secretarul pentru Sănătate când a fost investigat cu privire la orice plan posibil.
  • Urmărim datele și le discutăm cu oamenii de știință și cei mai buni consilieri ai noștri aproape o dată pe oră. Și vom monitoriza asta foarte atent. Vom ține situația sub revizuire.”
  • Javid a reiterat apoi că diverși factori, inclusiv vaccinările pentru Covid, înseamnă că „situația de astăzi în ceea ce privește apărarea noastră este foarte diferită”.
  • El a confirmat, de asemenea, că Parlamentul va fi rechemat dacă Guvernul consideră că este necesară introducerea unor restricții suplimentare, adăugând că „ar trebui să fie o decizie a Parlamentului”…
  • Secretarul pentru Sănătate a mai spus pentru Sky News că 10% din populație (peste cinci milioane de oameni) încă nu a acceptat oferta de vaccin și că aproximativ nouă din 10 dintre cei care au nevoie de cea mai mare îngrijire spitalicească au fost nevaccinați.
  • „Trebuie să se gândească cu adevărat la daunele pe care le fac societății… ocupă paturi de spital care ar fi putut fi folosite pentru cineva care poate are o problemă cardiacă sau poate pentru cineva care așteaptă o intervenție chirurgicală”, a spus Javid.
  • „Dar în loc să se protejeze și să protejeze comunitatea, ei aleg să nu se vaccineze. Au într-adevăr un impact dăunător și pur și simplu nu mai pot insista suficient, vă rog veniți să vă vaccinați.”

Tradus de Karen Smith din The Daily Sceptic

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. – De ce nu te vaccinezi că oricum va fi obligatoriu ?

    – Dar tu de ce nu-ți cumperi sicriu că oricum ai să mori.

    ( Vă dați seama ce eficacitate are vaccinul dacă vaccinații se tem de nevaccinați ).

  2. Va dati seama ca un Jegos colorat ca asta, le hotaraste soarta adevaratilor britanici, adica cei autohtoni?
    Situatiile de tipul acesta, in care alogenul decide soarta populatiei autohtone au devenit o obisnuita cam peste tot in Lume! La noi, acest rol este detinut de impostorul si criminalul palestiniano-libanez, Arahat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button