X

Epidemia de gripă spaniolă din 1918 a fost cauzată de vaccinuri

1918
Los niños de 5 a 11 años recibirán las primeras vacunas el 15 de diciembre | El Diario Montañes
2021
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

După cum s-a afirmat anterior, toate autoritățile medicale și non-medicale în materie de vaccinare sunt de acord că vaccinurile sunt concepute pentru a provoca un caz ușor de boli pe care ar trebui să le prevină. Dar ei știu și admit și că nu există nicio modalitate de a prezice dacă cazul va fi ușor sau sever – chiar mortal. Cu această mare incertitudine în abordarea însăși cu viața persoanelor, este foarte neștiințific și extrem de periculos să folosiți o procedură atât de discutabilă precum vaccinarea.

Multe vaccinuri provoacă și alte boli în afară de cea pentru care sunt administrate. De exemplu, vaccinul împotriva variolei cauzează adesea sifilis, paralizie, lepră și cancer. (A se vedea capitolele despre variolă și ciumă.) Injecțiile antipoliomielită, antitoxină-toxină difterice, vaccinul tifoid, precum și rujeola, tetanosul și toate celelalte vaccinuri provoacă adesea diferite alte stadii ale bolii, cum ar fi encefalita post-vaccinală (inflamația creierului, ) paralizie, meningita coloanei vertebrale, orbire, cancer (uneori după doi ani), tuberculoză, (de la doi până la douăzeci de ani după injectare), artrită, boli de rinichi, boli de inimă (insuficiență cardiacă uneori în câteva minute după injectare și uneori câteva ore mai târziu). Leziunile nervoase și multe alte afecțiuni grave urmează, de asemenea, injecțiilor.

Atunci când se administrează mai multe vaccinuri (vaccinuri diferite) la interval de câteva zile sau câteva săptămâni, acestea declanșează adesea cazuri intense de toate bolile simultan, deoarece organismul nu poate face față unei cantități atât de mari de otravă mortală injectată direct în sânge. Medicii o numesc o boală nouă și procedează la suprimarea simptomelor.

Când veninul este luată pe gură, sistemul intern de apărare are șansa de a ejecta rapid o parte din el prin vărsături, dar când otrăvurile sunt injectate direct în corp, fără să treacă prin toate garanțiile naturale, aceste otrăvuri periculoase circulă imediat în întregul corp, în câteva secunde și continuă să circule până când toate celulele sunt înveninate.

Henry L Stimson - Alchetron, The Free Social Encyclopedia

Am auzit că șapte bărbați au murit în cabinetul unui medic după ce au fost vaccinați. Asta a fost într-un lagăr al armatei, așa că am scris Guvernului pentru verificare. Mi-au trimis raportul secretarului de război al SUA, Henry L. Stimson. Raportul nu numai că a verificat informarea despre cei șapte care au murit din cauza vaccinurilor, dar a precizat că au fost 63 decese și 28.585 cazuri de hepatită ca urmare directă a vaccinului împotriva febrei galbene în doar 6 luni de război. Acesta a fost doar unul dintre cele 14 până la 25 de injecții date soldaților. Ne putem imagina daunele pe care le-au făcut bărbaților toate aceste injecții. (Vezi capitolul What Vaccinations Did to Our Soldiers – Ce le-au făcut vaccinările soldaților noștri.)

Primul Război Mondial a fost de scurtă durată, astfel încât producătorii de vaccinuri nu au putut să-și consume toate vaccinurile. Întrucât erau (și sunt încă) în afaceri pentru profit, au decis să le vândă restului populației. Așa că au organizat cea mai mare campanie de vaccinare din istoria SUA. Nu au existat epidemii care să o justifice așa că au folosit alte trucuri. Propaganda lor susținea că soldații veneau acasă din țări străine cu tot felul de boli și că toată lumea trebuie să aibă toate vaccinurile de pe piață.

Lumea i-a crezut pentru că, în primul rând, voiau să-și creadă doctorii, iar în al doilea rând, soldații care se întorceau cu siguranță fuseseră bolnavi. Ei nu știau că era de la bolile cauzate de vaccinurile făcute de doctori, pentru că medicii armatei nu le spun așa ceva. Mulți dintre soldații întorși au rămas invalizi pe viață din cauza acestor boli induse de medicamente. Mulți erau nebuni de la encefalită postvaccinală, dar medicii au numit-o șoc de război, deși mulți nu părăsiseră niciodată pământul american.

Boala provocată de conglomeratul numeroaselor vaccinuri otrăvitoare i-a derutat pe medici, deoarece nu au avut niciodată o serie de vaccinări care să folosească atât de multe vaccinuri diferite. Noua boală pe care o creaseră avea simptomele tuturor bolilor pe care le injectaseră bărbatului. A existat febră mare, slăbiciune extremă, erupții cutanate abdominale și tulburări intestinale caracteristice tifoidei. Vaccinul antidifteric a provocat congestie pulmonară, frisoane și febră, umflare, durere în gât înfundat cu membrana falsă și sufocare din cauza dificultăților de respirație urmate de gâfâituri și moarte, după care corpul s-a înnegrit de sângele stagnat care fusese lipsit de oxigen în fazele de sufocare. În primele zile au numit-o Moartea Neagră. Celelalte vaccinuri provoacă propriile lor reacții – paralizie, leziuni cerebrale, lockjaw (este o boală care îngreuează deschiderea gurii) etc.

Când medicii au încercat să suprime simptomele febrei tifoide cu un vaccin mai puternic, acesta a provocat o formă mai gravă de tifoidă pe care au numit-o paratifoid. Dar când au inventat un vaccin mai puternic și mai periculos pentru a-l suprima, au creat o boală și mai gravă pentru care nu aveau un nume. Cum ar trebui să-l numească? Nu au vrut să spună lumii ce era cu adevărat – propriul lor monstru Frankenstein pe care l-au creat cu vaccinurile și medicamentele lor supresive. Au vrut să îndrepte vina departe de ei înșiși, așa că au numit-o Gripa spaniolă. Cu siguranță nu era de origine spaniolă, iar poporul spaniol era supărat de implicația sa că flagelul mondial din acea zi ar trebui să fie pus pe seama lor. Dar numele a rămas, iar medicii americani și producătorii de vaccinuri nu au fost suspectați de crima acestei devastări larg răspândite – epidemia de gripă din 1918. Abia în ultimii ani, cercetătorii au scos la iveală faptele și au aruncat vina acolo unde îi este locul.

Unii dintre soldați s-ar fi putut afla în Spania înainte de a veni acasă, dar bolile lor au apărut în propriile lor tabere ale armatei americane. Medicii noștri încă folosesc aceeași eschivă. Atunci când propriile vaccinuri (necesare pentru călătorii) provoacă boli de vaccin în străinătate, ei folosesc acest lucru ca temei pentru o campanie de sperietură pentru a trimite oamenii în centrele de vaccinare. Îți amintești de gripa din Hong Kong și de gripa asiatică și de sperieturile gripei de la Londra? Toate acestea au fost epidemii create medical, amestecate cu răcelile obișnuite pe care oamenii le au în fiecare an.

Gerald Ford - HISTORY

Acum (1976), producătorii epidemiilor de vaccinuri lucrează din nou în efortul lor de a forța o nouă vânzare de vaccinuri de milioane de dolari. Escrocii lor l-au convins deja pe președintele Ford să dea peste 135 milioane de dolari pentru a începe afacerea sa de vaccinuri. Inclusiv companiile de asigurări au refuzat să se implice într-o schemă atât de evident periculoasă și coruptă. Deci, din nou, escrocii medicali și de medicamente au indus funcționarii guvernamentali corespunzători să garanteze o asigurare împotriva posibilelor miliarde de dolari în procese care ar putea fi intentate promotorilor de vaccinuri dacă campania de vaccinare se desfășoară conform planului. E bine că Ford a fost destituit din funcția sa. Păcat că nu l-au „aruncat” înainte de a plăti echipei de otrăvire BANI pentru a învenina întreaga populație. Cu toate acestea, încă nu știm dacă președintele Carter va fi mai bun. Va fi ținut în strânsoarea dictaturii medicale și a medicamentelor? Sau va investiga, va afla adevărul, va inversa deciziile și îi va face pe producătorii de vaccinuri să returneze banii luați de la contribuabili sub pretexte false?

Declarația promotorilor vaccinului împotriva gripei porcine conform căreia vaccinul este inofensiv este falsă, iar afirmația că va proteja împotriva gripei este falsă. Cincizeci și șase persoane au murit după injecții, unele în 48 de ore. Există confuzie și dezacord în rândul medicilor cu privire la toate aspectele vaccinului, de la siguranță și eficacitate până la necesitatea acestuia, cine ar trebui să-l aibă și cine ar trebui avertizat împotriva lui.

Strigătul lor de campanie este că gripa porcină este ca gripa din 1918, care a ucis 20.000.000 persoane. Ei nu au nicio mostră de sânge utilizabilă și comprobabilă din epidemia de gripă din 1918 pentru a dovedi acest lucru. Asta a fost acum 58 de ani, iar medicii erau la fel de confuzi și ineficienți atunci ca și acum. Cu toate acestea, un lucru este sigur: gripa spaniolă din 1918 a fost o boală indusă de vaccin, cauzată de-o intoxicație extremă a corpului prin conglomerarea mai multor vaccinuri diferite. Soldaților de la Fort Dix, despre care se spunea că aveau gripă porcină, li s-a injectat o mare varietate de vaccinuri, cum ar fi vaccinurile care au provocat epidemia de gripă din 1918. Epidemia de gripă de la Fort Dix nu avea nicio legătură cu porcinele. Nu erau porci în tabără (cu excepția cazului în care vrem să numim sarcastic promotorii vaccinurilor care au provocat bolile – „porci”).

Pentru a spori confuzia, medicii le spun oamenilor că există o mulțime de diferite tipuri de gripă; cea pe care au avut-o soldații de la Fort Dix a fost gripa AVictoria, există și alte tulpini de virus gripal și, de asemenea, că vaccinul împotriva gripei porcine pe care l-au luat deja atât de multe persoane nu îi va proteja împotriva multor alte tipuri de gripă. Asta va fi folosită ca o „ieșire” în cazul proceselor de judecată de mai târziu, când vor începe să apară mai multe victime. Medicii vor spune că vaccinul a eșuat pentru că a fost tipul greșit de gripă pentru vaccin. Desigur, nimeni nu o poate dovedi într-un fel sau altul, deoarece virușii sunt organisme iluzorii, invizibile, care sunt instabile și imprevizibile. O definiție din dicționar a virusului este „o otravă morbidă”. Vaccinurile injectate în organism sunt otravă și provoacă reacțiile otrăvitoare tipice. Virusul (otrava) nu zboară și nu atacă lumea.

Prin urmare, nu va exista nicio epidemie de gripă porcină decât dacă promotorii vaccinului fac una așa cum au făcut-o în epidemia de gripă din 1918. Nu va ucide 20.000.000 persoane decât dacă persoanele se supun vaccinurilor care produc boli. Există, de asemenea, alte cauze de îmbolnăvire în afară de vaccinuri, cum ar fi proasta alimentație, care a fost devitalizată și contaminată cu conservanți otrăvitori și preparate de medicamente artificiale. Există mult mai multe cauze de boală, dar nicio boală nu este contagioasă (vezi capitolul despre teoria germenilor).

Campaniile de vaccinare vin și pleacă de câte ori promotorii de vaccinuri pot inventa cea mai mică pretenție a unui motiv. În 1957, ei încercau să declanșeze o campanie de vaccinare pentru ceea ce au decis să numească gripa asiatică. Un editorial din Herald and Express din 29 august 1957 avea subtitrarea „Frica de propagandă a gripei”. O parte a articolului este următoarea:

„Chiar și Departamentul de Sănătate al Statelor Unite este o marionetă pentru panică – și a emis declarații care sperie publicul, mai degrabă decât să-l liniștească semnalând că această epidemie, deși este generalizată, nu dă niciun indiciu că este mai periculoasă decât inundația noastră obișnuită de răceli asemănătoare gripei când vine iarna.

„Cei care citesc printre rânduri inclusiv se întreabă dacă toată aceasta afacere nu va fi un pic de super-vânzări din partea celor care produc și vând vaccinurile pe care le pregătesc…”.

Am fost un observator la fața locului al epidemiei de gripă din 1918

Toți medicii și persoanele care trăiau la momentul epidemiei de gripă spaniolă din 1918 spun că a fost cea mai teribilă boală pe care a avut-o lumea vreodată. Barbați puternici, sănătoși și viguroși, mureau de azi pe mâine. Boala avea caracteristicile morții negre adăugată la febra tifoidă, difterie, pneumonie, varicelă, paralizie și toate bolile cu care lumea fusese vaccinată imediat după Primul Război Mondial. Practic întreaga populație fusese injectată „însămânțată” cu o duzină sau mai multe boli — sau seruri toxice. Când toate acele boli provocate de doctori au început să izbucnească dintr-o dată, a fost tragic.

Acea pandemie a durat doi ani, ținută în viață cu adăugarea mai multor medicamente otrăvitoare administrate de medicii care au încercat să suprime simptomele. Din câte am putut afla, gripa i-a lovit doar pe cei vaccinați. Cei care refuzaseră vaccinurile au scăpat de gripă. Familia mea a refuzat toate vaccinurile, așa că am rămas bine tot timpul. Știam din învățăturile despre sănătate ale lui Graham, Trail, Tilden și alții că persoanele nu pot contamina corpul cu otrăvuri fără a provoca boli.

Când gripa era la apogeu, toate magazinele au fost închise, precum și școlile, afacerile – chiar și spitalul, deoarece și medicii și asistentele fuseseră vaccinate și erau afectați de gripă. Nimeni nu era pe străzi. Era ca un oraș fantomă. Păream să fim singura familie care nu a făcut gripă; așa că părinții mei mergeau din casă în casă făcând tot ce puteau să aibă grijă de bolnavi, pentru că atunci era imposibil să obții un medic. Dacă era posibil ca germenii, bacteriile, virușii sau bacilii să provoace boli, au avut o mulțime de ocazii să-mi atace părinții când petreceau multe ore pe zi în camerele bolnavilor. Dar nu s-au îmbolnăvit de gripă și nu au adus acasă niciun germen care să ne atace pe noi copiii și să ne provoace ceva. Niciunul din familia noastră nu a avut gripă – nici măcar o raceală – și era iarna, cu zăpadă profundă pe sol.

Când văd oameni înfiorându-se când cineva de lângă ei strănută sau tușește, mă întreb cât de mult le va lua să afle că nu se pot contagia, orice ar fi. Singura modalitate prin care se pot îmbolnăvi de o boală este să o dezvolte ei înșiși, mâncând greșit, bând, fumând sau făcând alte lucruri care provoacă otrăvire internă și scade vitalitatea. Toate bolile sunt prevenibile și cele mai multe dintre ele se vindecă prin metodele potrivite, pe care medicii nu le cunosc, și de asemenea toți medicii fără medicamente.

S-a spus că epidemia de gripă din 1918 a ucis 20.000.000 persoane în întreaga lume. Dar, în realitate, medicii i-au ucis cu tratamentele și medicamentele lor crude și mortale. Aceasta este o acuzație dură, dar este totuși adevărată, judecând după succesul medicilor fără droguri în comparație cu al celorlalți medici.

În timp ce medicii și spitalele medicale pierdeau 33% din cazurile de gripă, spitalele non-medicale precum BATTLE CREEK, KELLOGG și MACFADDEN’S HEALTH-RESTORIUM au vindecat aproape 100% cu cure cu apă, băi, clisme etc., postul și anumite alte metode simple de vindecare, urmate de diete atent elaborate cu alimente naturale. Un medic nu a pierdut un pacient în opt ani. Tratamentul de sănătate foarte reușit al unuia dintre acei doctori fără droguri care nu a pierdut niciun pacient va fi prezentat în cealaltă parte a acestei cărți, intitulată VACCINARE CONDAMNATĂ, care va fi publicată puțin mai târziu.

Dacă medicii ar fi fost la fel de avansați ca și medicii fără droguri, nu ar fi fost acele 20 de milioane de decese din cauza tratamentului medical împotriva gripei.

A existat de șapte ori mai multe boli în rândul soldaților vaccinați decât în ​​rândul civililor nevaccinați, iar bolile erau cele împotriva cărora fuseseră vaccinați. Un soldat care se întorsese de peste mări în 1912 mi-a spus că spitalele armatei erau pline de cazuri de paralizie infantilă și s-a întrebat de ce bărbații adulți ar trebui să aibă o boală infantilă. Acum, știm că paralizia este o consecință comună a otrăvirii cu vaccin. Cei de acasă nu au suferit de paralizie decât după campania mondială de vaccinare din 1918.

Tradus de Karen Smith din whale.to

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button