X

Curtea Supremă din Pennsylvania pune capăt obligației de a purta măști faciale în școli

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

New COVID-19 infections again surpass 1,000 in Pa. - pennlive.com

Curtea Supremă din Pennsylvania a confirmat vineri o hotărâre a Curții Commonwealth potrivit căreia secretara în exercițiu a Sănătății, Alison Beam, nu a fost împuternicită să solicite ca în toate interioarele școlilor și gradinițelor să fie mascați.  Aceasta înseamnă că măștile de protecție nu mai sunt necesare în școli de acum înainte.

Corman contracts COVID-19, amid gubernatorial expectations - WHYY

Cerea a fost prezentată de președintele Senatului Pennsylvania, Jake Corman, care a apărut personal, ca părinte, cu alți câțiva părinți, decât ca membru al Senatului.

„Cu decizia de astăzi, puterea părinților și a liderilor locali, luarea deciziilor de sănătate și siguranță în școlile noastre a fost restabilită”, a spus Corman într-un comunicat. „Această putere vine cu obligația de a examina faptele și de a acționa în interesul comunităților noastre. Acesta este motivul pentru care liderii legislativului i-au trimis ieri o scrisoare guvernatorului Tom Wolf pentru a reuni din nou Grupul operativ de vaccinare COVID-19. Îi încurajez pe toți cei implicați să revizuiască nevoile și condițiile din comunitățile noastre pentru a lua cele mai bune decizii pentru copiii noștri.”

No, Tom Wolf Can't Govern Pennsylvania - Philadelphia Magazine

Guvernatorul Tom Wolf a anunțat recent că va returna decizia de mascare a directorilor școlilor locale pe 17 ianuarie. Prin urmare, unii au fost surprinși când Departamentul de Stat al Sănătății a contestat decizia Curții Commonwealth și a continuat să lupte împotriva cerinței măștii faciale.

Guvernatorul Tom Wolf împreuna cu Secretara Sănătății Dra. Rachel Levine

*Vezi și Evreu transgender medic si psihiatru in Pennsylvania

Biden alege o persoană transgender ca asistent al secretarului său de Sănătate

În timp ce statul s-a luptat în instanță pentru a împiedica să poarte copiii măști, educatorii s-au întâlnit fără elevi pe 6 decembrie și nu păreau să le pese de utilizarea măștilor.

Tradus de Karen Smith din Indexexpurgatorius

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button