X

Vaccinarea obligatorie, Sinagra îl avertizează pe Draghi: „Este sortită eșecului”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

di prof.  Augusto SinagraStop Censura

Cunoscutul bancher (Draghi) ar trebui să știe că acțiunea lui și a guvernului său, alcătuită din terorism mediatic continuu prin jurnaliști ignoranți și necinstiți precum și plătiți, din falsificări, din minciuni nesăbuite și nerușinate, precum și din măsuri legislative cu șantaj, cu sclavizarea unui parlament fără opoziție, nu va produce inexprimabilele rezultatele dorite.

„Juriștii” prințului nu vor fi de ajuns pentru a credita continuarea pretextului unei presupuse și presupuse urgențe epidemice. Un agent patogen mai puțin grav decât mulți alții este folosit ca instrument guvernamental. Dvstră., dragă bancherule, veți putea adopta măsuri legislative și mai liberticide. Încă puteți să încălcați în continuare Constituția și legile Statului, precum și Regulamentul Uniunii Europene (care acum este evident păstrează tăcere în fața unor astfel de încălcări flagrante), dar nu va putea niciodată să corupă sufletele a milioane de italieni și să-i facă-și îndoaie spatele. Chiar și într-un deșert de moloz moral și material, îi va găsi mereu în picioare.

Niciodată nu veți putea să-i privați de demnitatea și identitatea lor, care este sentimentul de apartenență la un popor străvechi. Sunteți sortit eșecului. Spuneți-le persoanelor de contact de peste Ocean. Simt că doriți să introduceți nu doar a treia doză de poțiune magică (confirmând astfel că prima și a doua nu servesc la un binecuvântat rahat), ci și obligația generală de a lua poțiunea magică!

Faceți acest lucru, chiar dacă sunteți conștienț de miile de decese și sute de mii de dizabilități permanente foarte grave care au urmat. Mie îmi provoacă o ilaritate tragică față de el. Dvstră., Draghi, în cel mai bun caz, nu ați înțeles nimic. Nu mai citiți bilanţurile bancare și evaluările monetare. Citiți ceva mai „adevărat”. Citiți „Război și pace” de Lev Tolstoi și veți înțelege în sfârsit sensul vieții. Mai presus de toate, veți înțelege sensul a ceea ce le-a spus prințul Andrew francezilor care îl făcuseră prizonier. Mai presus de toate, veți înțelege de ce sunteți sortit eșecului.

  • Profesorul Augusto Sinagra, a fost magistrat, profesor la Facultatea de Științe Politice din cadrul Universității „La Sapienza” din Roma și avocat la instanțele superioare din Italia și la Curtea Europeană a Drepturilor Omului de la Strasbourg.

Tradus de Karen Smith din stopcensura

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Scos Hristos din ecuatie, lumea e redusa la stadiu animalic: celula care se inmulteste, se hraneste si moare. Nu mai e decat biologie si contabilitate: atitea nasteri la primarie si atatia morti in cimitir. Nu mai e rost de literatura, filozofie, chimie, cel mult aritmetica elementara. La ce bun restul, cu ce finalitate? Ca sa aratam ce superiori suntem ramelor? Ca tot am zis ca delfinii ne sunt apropiati, la fel si cimpanzeii.

    Dupa ce i-au retras lui Hristos dreptul de sedere pe pamant, toata doctrina eugenistilor capata sens : depopularea prin razboi sau exterminarea prin orice mijloc capata justificare. Si doctrina lor, iarasi, in contextul apostaziei, poate capata justificare crestina: Hristos insusi spune ca pomul fara roade poate fi scos…

    Mai intai insa trebuie ca oamanii sa devina co-partasi la deicid. Apostazia in definitiv nu e indiferentism: odata botezat, nu ai cum sa te lepezi de Hristos ca de o haina. Prin venirea si moartea Sa pe cruce, El ti-a dat viata Sa pentru ca tu sa traiesti. Cand spune ca se poate comite adulter in inima omului, ei bine se poate comite si ucidere la fel; se poate deci comite si deicid tot la fel.

    Daca omul de azi doreste recapatarea libertatii si a dreptului la o “viata normala”, el trebuie deci sa se intoarca la Hristos, altfel vorbim degeaba…Nimeni nu-i va reda nimic pentru ca el singur a renuntat la drepturile sale prin izgonirea Singurului care putea sa-i dea ceea ce el reclama.

    Masoneria si eugenistii sau altii ca ei n-au aparut din senin; noi, prin apostazie, le-am dat drepturi la fel cum primii oameni au facut cu stapanul acestora mentionati la inceputul propozitiei. Asa ca, daca ne vrem drepturile inapoi, in loc de manifestatii, mai bine iesim in procesiune cu zecile de mii, cu preoti in fata si icoane in maini, sa aratam ca nu ne e rusine cu EL, dupa ce mai intai ne-am facut o amanuntita cercetare de sine acasa si marturisire generala la biserica…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button