X

Vaccinurile COVID prezintă un risc de deces de șapte ori mai mare decât COVID-ul însuși

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Experții japonezi în vaccinuri avertizează lumea că vaccinul împotriva coronavirusului Wuhan (COVID-19) poate prezenta un risc de deces de cel puțin șapte ori mai mare decât coronavirusul însuși în rândul persoanelor cu vârstă de până în 20 de ani. 

O revizuire din cel mai recent număr al Med Check, un buletin publicat de organizația non-profit Japan Institute of Pharmacovigilance, a constatat, de asemenea, că vaccinurile COVID-19 cresc riscul de deces al unui tânăr de până la 40 de ori.

Cercetătorii au citat trei rapoarte despre persoane cu vârste cuprinse între 20 și 29 de ani care au murit la câteva zile sau săptămâni după ce au primit vaccinul COVID-19. Unul dintre decesele cauzate de vaccin a fost un jucător profesionist de baseball în vârstă de 27 de ani, care s-a prăbușit la mai puțin de două săptămâni după ce a fost vaccinat. A murit după o lună în spital.

Ministerul japonez al Sănătății, Muncii și Bunăstării a primit un total de 1.308 rapoarte de decese după vaccinarea COVID-19 începând cu 15 octombrie. Politica guvernului japonez prevede că rapoartele de decese și răni prin vaccin trebuie raportate numai dacă apar în primele 28 de zile de la vaccinare.

Studiul a menționat că această politică sugerează cu tărie că numărul de oameni din Japonia care au murit din cauza vaccinului COVID-19 este probabil semnificativ mai mare decât raportul original. Numărul de decese sugerează cu tărie că riscul unei reacții fatale la vaccinul COVID-19 este semnificativ mai mare decât pericolul pe care îl prezintă coronavirusul în sine pentru adulții mai tineri.

Potrivit datelor, adulții mai tineri au o șansă de 0,6 până la 0,8 la un milion de a muri din cauza COVID-19 în Japonia. Prin contrast, același grup de oameni are o șansă de 3,2 la un milion de a muri din cauza vaccinului COVID-19.

Japonia este una dintre cele mai vaccinate națiuni din lume. La data de presa, 78% din populatie este complet vaccinata.

Guvernul japonez ignoră știința și face eforturi pentru stimularea vaccinurilor

În ciuda datelor care demonstrează că a rămâne nevaccinat este mai sigur – în special pentru tinerii – guvernul japonez încă plănuiește să distribuie și să ordone administrarea dozelor de rapel de vaccin COVID-19.

Prim-ministrul Fumio Kishida a declarat parlamentului japonez că prioritatea guvernului său în acest moment este să examineze dovezile privind eficacitatea vaccinurilor COVID-19 existente împotriva variantei omicron post-vaccin.

„Sperăm să determinăm cât mai curând posibil efectul vaccinurilor existente asupra tulpinii omicron, iar apoi să arătăm scopul și metoda de creștere a vaccinurilor de rapel”, a spus Kishida.

Alți oameni de știință japonezi avertizează deja guvernul că vaccinurile COVID-19 vor fi semnificativ mai puțin eficiente împotriva variantei omicron.

O echipă de cercetători condusă de profesorul și epidemiologul de la Universitatea din Kyoto Hiroshi Nishiura a declarat consiliului consultativ al Ministerului Sănătății că varianta omicron este de câteva ori mai probabil decât varianta delta post-vaccin să scape de așa-numita protecție creată de vaccinurile COVID-19.

Nishiura a recunoscut că varianta omicron s-ar putea răspândi mai ușor în țări extrem de vaccinate precum Japonia. „Se pare că [varianta omicron] s-ar putea răspândi într-o țară precum Japonia, unde absorbția vaccinului este mare”, a spus el.

Ca parte a planului de redresare economică post-pandemie al Japoniei, guvernului național le spune zonelor guvernamentale locale să se pregătească să administreze vaccinuri de rapel. Acest lucru se face chiar dacă guvernul japonez încă nu a luat o decizie de recunoaștere a eficacității vaccinurilor împotriva variantei omicron.

„Vom readuce economia japoneză pe calea de redresare cât mai curând posibil și vom deschide o cale către o nouă societate în era post-pandemie”, a spus Kishida.

Sursă:

LifeSiteNews.com

NYTimes.com

English.KyodoNews.net

TheWorldNews.net

josbotnita.ro

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button