X

Cel mai dur mesaj la adresa Ursulei vine din România: e șocant ce i-a transmis un veteran!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

via ro.sputnik.md

Generalul Maior (rtg) Aviator, veteran de război, Radu Theodoru, a publicat o scrisoare deschisă extrem de incisivă către președintele Comisiei Europene Ursula von der Leyen

BUCUREȘTI, 11 dec – Sputnik. Veteranul de război Generalul Maior (rtg) Aviator Radu Theodoru a adresat o scrisoare deschisă către Ursula von der Leyen, ”cu o funcție pasageră la întreprinderea „Uniunea Europeană”, în opinia mea, casă de toleranță a umanoidului contemporan întors în epoca troglodiților”, după cum se arată în textul mesajului rostit de veteran într-o înregistrare făcută publică în mediul online.

Pentru Radu Theodoru nu există dubii: economic, UE este un tripou de escrocat estul european, iar politic este instrument al plutocrației bancare ajunsă în faza de imperialism paranoic de a anula istoria națiunilor, complexul lor identitar.

Apoi, mai arată generalul maior în scrisoarea sa, UE este, demografic, mașinăria folosită să împuțineze radical populațiile creștine de pe mapamond.

Veteranul observă că doamna Ursula von der Leyen nu-și vede de treburile ei și se amestecă în treburile românilor, motiv pentru care generalul maior se vede îndreptățit să îi comunice ”sus-numitei cucoane” următoarele, în scrisoarea citată (intertitlurile aparțin redacției)

„Afacerile dumneavoastră cu vaccinurile, plus mita, sau avantajele oferite slugilor regionale funcție de cantitățile achiziționate pe seama bugetelor locale, vă privește. Treabă de poliție economică.

”Un amestec brutal și obraznic în conștiința identitară a românilor”

Interzicerea sărbătorii Crăciunului, a pomenirii numelui Maicii Domnului, a modestului Iosif, este un amestec brutal și obraznic în conștiința identitară a românilor. Noi, nestimată și impertinentă cucoană, suntem purtătorii unei istorii bimilenare. Strămoșii noștri au scris cu o mie de ani înaintea celor de pe Eufrat și Nil. Ne-am creștinat de la emanația hristică directă prin apostolul Andrei, cel întâi chemat la apostolat. Și conform moralei creștine, nu ne amestecăm în bordelul sodomist, dezgustător, pe care-l adăpostește întreprinderea dumneavoastră.

Vă dau nota zero tăiată în patru la materia Psihologia poporului român”

„Cum României i se zice și „Grădina Maicii Domnului”, cum noi știm ce este biserica administrativă, cea jertfelnic rugătoare și cea poporan ortodoxă, cum avem o superbă tradiție în a ne-o apăra, cum noi zicem mamă și tată, nu părinte 1 și 2, cum ne-ați poruncit, îndesând în aceste substantive o seamă de imponderabile, cum ar fi: dorul, duioșia, dragostea, smerenia (apropo, astea sunt excluse la clubul vostru bruxellez, deci reiau), recunoștința, grija; imponderabile care din substantive le catapultează în componente dinamice ale românității, ca și pe substantivele: Maria, Iosif și pe obiceiul Crăciun; ca pe tainele sacre: botez, împărtășanie și pe multe altele, de care voi, gangsterii sodomiști vreți să ne tâlhăriți. Vă dau nota zero tăiată în patru la materia Psihologia poporului român” .

Iar scrisoarea se încheie cu semnătura lui Radu Theodoru, care se recomandă drept General Maior Aviator veteran de război. Scrisoarea deschisă a fost publicată în mediul online cu înregistrarea vocii veteranului Radu Theodoru și a strâns până acum peste 25.000 de vizualizări.

invictuswebmedia.com

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

 1. Ascultă Jucov.Noi avem istorie nu suntem cotropitori ca voi,vedeți istoria voastră,că și poporul vostru face foamea pe cursa înarmării.Vă spun atât .Feriți vă de noi dacă nu vreți să pieriți ca turcii.

 2. Stima si respect! Cinste lui! Sper ca aceasta scrisoare sa ajunga la destinatara, desi nu cred ca o sa-i miste inima, deoarece ii este prea impietrita.

 3. Bărbat desăvârșit

  Nu trebuie să ai cohones

  Poți să ai și ovare

  Sf. Ap. Pavel explică
  Dacă căutați

  Revenim.
  UE a deschis cutia pandorei în Est

  Cum a spus Ciclopul Ciorbea (ex premier)

  ‘Românii v-or
  manca austeritate pe păine’

  Atunci a dispărut PNȚ-cd

  Atingeti-vă de porcii și mâncarea Românilor

  Atingeți-vă de familie

  Atingeți-vă credință

  Atingeți-vă de libertate

  Și o să fiți istorie.

  Deci suntem imuni la sărăcie
  Nu ne învață Occidentul ce e răbdarea și foamea.

  Singurul cuvânt greșit la comuniști a fost ‘Tovarăși’

  Nu poți fi tovarăș cu un nenorocit

  PS. Dacă Șoșoacă face pușcărie, AUR vă ajunge la 60%-70%

  PARIU ???

 4. Jukov are dreptate când scrie despre coruperea morală și materială a românimii. Poate că asta se trage de la turci și fanarioți, sau poate de la urmașii Anei Pauker. Salvarea poate reveni doar de la repetarea lui 1 decembrie 1918. Am avut ocazia să discut cu dl General Maior. Ceeea ce a vorbit a fost confirmat de Istoria recentă. Oameni , fiți vigilenti. Orice ideologie străină fățarnică, era ca un venin. Prea mulți lupi în cojoace de oi se îndreptă spre Grădina Maicii Domnului !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Pe luna Mai, avem doar 10% din resursele necesare pentru a duce mai departe acest proiect. DONAȚII