X

87% dintre copiii cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani sunt internați în spital după ce au fost vaccinați

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Până pe 19 noiembrie, SUA au înregistrat 14.428 de cazuri de miocardită la copii – VAERS

de Dr. Joe MercolaCairnsnews

My kid has covid. Now what do we do? - Dr. Peter McCullough Interview Part 2 - Todayville Calgary

Dr. Peter McCullough, cardiolog, internist și epidemiolog, și editor a două reviste de evaluare inter pares, a fost în mass-media și în prima linie medicală luptând pentru un tratament timpuriu pentru COVID. McCullough a fost, de asemenea, deschis despre potențialele pericole ale vaccinurilor cu COVID și despre lipsa necesității acestora. În mod curios, agențiile care în prezent pun în aplicare nu au autoritatea de a dicta modul în care se practică medicina.

Dr. Peter Mc Cullough avertizează că mii de copii vor fi uciși sau mutilați de injecții inutile împotriva Covid.

Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente, de exemplu, nu are puterea de a spune medicilor ce să facă sau cum să trateze pacienții. National Institutes of Health sunt o organizație guvernamentală de cercetare și nu le poate spune medicilor cum să trateze pacienții.

Idem pentru Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA, care este o organizație de analiză epidemiologică. Este sarcina medicilor practicieni să identifice protocoale de tratament adecvate și eficiente, ceea ce face McCullough de la începutul acestei pandemii.

În august 2020, lucrarea de referință a lui McCullough „Bazele patofiziologice și justificarea tratamentului precoce ambulatoriu al infecției cu SARS-CoV-2” a fost publicată online în Jurnalul American de Medicină.1

Când vine vorba de injecțiile pentru COVID, McCullough citează cercetări care arată că cei care au cel mai mare risc de a muri din cauza COVID-19 au, de asemenea, cel mai mare risc de a muri din cauza injectării COVID. În plus, injecțiile provoacă leziuni cardiace severe la persoanele mai tinere al căror risc de a muri din cauza COVID este nesemnificativ.

El subliniază că semnalul de siguranță este foarte clar, cu 19.249 decese fiind raportate la Sistemul de Raportare a Evenimentelor Adverse ale Vaccinurilor din S.U.A. începând cu 19 noiembrie 2021.

Semnalul este, de asemenea, consistent atât intern, cât și extern. O serie de reacții adverse sunt raportate în număr mare și foarte aproape de momentul injectării, care validează suspiciunea că injecțiile sunt vinovate. Datele din SUA sunt, de asemenea, în concordanță cu datele din alte țări, cum ar fi sistemul Yellow Card din Regatul Unit.

În ciuda acestui fapt, nu a fost efectuată nicio evaluare a siguranței pentru a elimina factorii de risc și altele asemenea. „Suntem de aproape un an în program și nu a existat nicio încercare de atenuare a riscurilor”, spune McCullough. În același timp, au existat încercări grosolane de a-i constrânge pe americani să ia injecțiile – de la bere gratuită sau un dans erotic gratuit, până la loterie de un milion de dolari și burse plătite pentru universitățile de statale.

Astfel de tentații reprezintă o încălcare inegalabilă a eticii cercetării care interzice cu strictețe orice fel de constrângere asupra subiecților umani. După cum s-a bănuit și prezis, de îndată ce mita a încetat să funcționeze, funcționarii guvernamentali au început să vorbească despre mandatele de vaccinare.

100 días de Joe Biden en Estados Unidos: ¿qué ha logrado? | El Mundo | DW | 28.04.2021

Președintele Biden a declarat în mod infam că răbdarea lui cu „ezitarea la vaccin” „era pe terminate”. Insinuarea era că, dacă persoanele refuză vaccinul, s-ar confrunta cu repercusiuni grave, iar acum vedem că aceste repercusiuni se dezvoltă zi de zi, pe măsură ce persoane sunt concediate și expulzați din școală pentru că au refuzat injecția.

Între timp, ei nici măcar nu au determinat care vaccin este cel mai eficient, ceea ce este remarcabil. Dacă guvernul ar dori cu adevărat să pună capăt pandemiei cu un vaccin, nu ar determina ei care vaccin funcționează cel mai bine și nu ar promova utilizarea acestuia? Dar nu, ei ne spun că orice vaccin sevește.

„Faptul că nu există un raport de siguranță, nu îți spun dacă iei cel mai bun vaccin, faptul că este într-un fel distorsionat legat de capacitatea ta pentru a lucra și merge la școală, că încălcăm Codul de la Nürnberg, încălcând declarația de la Helsinki — pur și simplu nu se potrivește. Nu se vede bine pentru cei care promovează vaccinul”, spune McCullough.

Adăugați la toate acestea descoperirea clară că vaccinurile oferă doar protecție limitată pentru o perioadă foarte scurtă de timp – în cel mai bun caz șase luni. Potrivit lui McCullough, există mai mult de 20 de studii care arată că eficacitatea scade la zero după șase luni. De asemenea, au avut o eficacitate foarte limitată împotriva variantei Delta, care a fost tulpina predominantă de câteva luni.

De ce o doză de agent de imunizare este un pericol pentru sănătate

„Am afirmat adesea că, după toate probabilitățile, riscul de efecte secundare va crește cu fiecare injectare suplimentară”. McCullough citează o investigație care arată că corpul tău va produce proteina toxică SARS-CoV-2 pentru 15 luni.

Dacă corpul tău încă produce proteina spikecare este ceea ce cauzează cheaguri de sânge și daune cardiovasculare – și faci o injecție suplimentară la fiecare șase luni, va veni un moment în care corpul tău pur și simplu nu poate rezista daunelor cauzate de toate proteinele spike care se produc.

De asemenea, luați în considerare acest lucru: deși obțineți o protecție de cel mult șase luni de la orice injecție, fiecare injecție va provoca daune timp de 15 luni. Dacă continuăm cu injecții de întărire, rapel, în cele din urmă va fi imposibil să eliminăm vreodată proteina spike.

În timp ce proteina spike este partea virusului aleasă ca antigen, partea care declanșează un răspuns imun, este de asemenea partea virusului care provoacă cea mai gravă boală. Proteina spike este responsabilă pentru problemele cardiace și vasculare legate de COVID-19 și are același efect atunci când este produsă de propriile celule.

Provoacă cheaguri de sânge, miocardită și pericardită, accidente vasculare cerebrale, atacuri de cord și leziuni neurologice, pentru a numi doar câteva. După cum a menționat McCullough, proteina spike a acestui virus a fost desenată genetic pentru a fi mai periculoasă pentru umani decât orice coronavirus anterior și asta este ceea ce injecțiile COVID programează pentru ca celulele dumneavoastră să producă. „Sunt extrem de nesigure pentru uz uman”, spune McCullough.

El continuă să discute despre investigațiile din 2017, care au arătat că miocardita la copii și tineri apare cu o rată de patru cazuri pe milion pe an. Presupunând că există 60 de milioane de copii americani, rata de fond pentru miocardită ar fi de 240 de cazuri pe an. Câte cazuri de miocardită au fost raportate la VAERS după injectarea cu COVID până acum? 14.428 din 19 noiembrie 2021.

„Medicii nu au văzut niciodată atât de multe cazuri de miocardită”, spune McCullough, citând cercetări care arată că printre copiii cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, 87% sunt internați în spital după ce au fost vaccinați. „Atât de periculos este”, spune el. „Este frecvent și este grav.”

Cu toate acestea, FDA susține că miocardita după vaccinarea COVID este „rară și ușoară”. Acum primim și rapoarte de cazuri fatale de miocardită la adulți în vârstă de 30 și 40 de ani. „Miocardita în acest moment arată ca un dezastru total”, spune McCullough, „atât pentru tineri, cât și pentru adulți”.

Copiii cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani au șanse de cinci ori mai mari să fie spitalizați cu miocardită indusă de COVID-19 decât să fie internați pentru infecție cu COVID. Aceste date contrazic afirmația că problemele cardiace induse de COVID sunt o problemă mult mai mare decât leziunile cardiace induse de „vaccin”

Din nefericire, copiii nu obțin nici un beneficiu din vaccinuri, așa că totul este un risc și niciun beneficiu pentru ei. McCullough subliniază că nu au fost înregistrate focare școlare și nicio transmitere de la copil la profesor. El estimează că 80% dintre copiii de vârstă școlară sunt deja imuni, ceea ce ar explica acest lucru.

Și să nu uităm, dacă faci un vaccin pentru COVID, ai șanse de 100% să fii expus la orice risc asociat cu acea vaccinare. Pe de altă parte, dacă refuzi injecția, nu este 100% șansă să faci COVID-19, cu atât mai puțin să mori din cauza asta. Aveți o șansă de mai puțin de 1% să fiți expus la SARS-CoV-2 și să vă îmbolnăviți.

Așadar, este 100% determiniant că acceptând injecția te expune la riscurile pe care acaesta le generează și mai puțin de 1% determină că vei primi COVID dacă nu faci injecția.

Tradus de Karen Smith din Cairns News

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button