X

Vaccinarea obligatorie: 2400 euro penalizare pentru persoanele nevaccinate

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Refuzurile vaccinării sunt din ce în ce mai preocupate – acum și de portofelul lor. 

Un prim proiect de lege pentru vaccinarea obligatorie prevede o amendă de 600 euro la trei luni. Amenda maximă este așadar de 2.400 euro pe an.

Dacă aceste amenzi nu sunt plătite, însă, sunt posibile în schimb amenzi administrative de până la 3.600 euro.

Rămâne de văzut în proiect dacă vaccinările de rapel vor fi și obligatorii sau dacă cei care s-au recuperat sunt pe picior de egalitate cu cei care au fost vaccinați.

Oricine refuză să fie vaccinat va fi, așadar, citat să se prezinte în fața autorităților administrative raionale. Oricine ignoră citația de două ori trebuie să plătească o amendă de 3.600 euro.

Dacă „puneți în pericol serios” alte persoane prin încălcarea Legii privind vaccinarea împotriva COVID sau dacă continuați să ignorați ordinul, veți fi amendat cu până la 7.200 euro.

Cu toate acestea, unele puncte sunt încă neclare. Mai ales în cazul în care cineva refuză să se vaccineze chiar și după ce a primit amenzile.

Austria: Vaccinarea obligatorie – 600 euro amendă la fiecare 3 luni pentru persoanele nevaccinate

Datorită creșterii rapide a infecțiilor, Austria a luat măsuri drastice pentru a combate cel de-al patrulea val de COVID.

Situația din Austria s-a înrăutățit în ultimele săptămâni, iar secțiile de terapie intensivă sunt aproape la capacitate maximă.

Vaccinarea obligatorie – 600 € amendă la fiecare 3 luni pentru persoanele nevaccinate – Acest lucru amenință persoanele nevaccinate din Austria. Dar ar trebui să existe și excepții, potrivit „ZiB”-ului de duminică. „Copiii în vârstă de până la 14 ani, femeile însărcinate, cele care și-au revenit până la 180 de zile de la testul pozitiv și persoanele care nu pot fi vaccinate din motive de sănătate sunt scutite de vaccinarea obligatorie”, scrie „Presse”.

Cerința de vaccinare se aplică de la 1 februarie 2022 în Austria. Pe 15 februarie 2022, toți cei care nu au fost vaccinați vor primi corespondență de la Ministerul Sănătății cu cererea de vaccinare, iar din 15 martie primele sentințe vor fi transmise de către autoritatea administrativă raională.

Cerința de vaccinare cuprinde trei procese. Persoanele care se infectează cu Corona între vaccinări nu trebuie să aibă vaccinarea ulterioară decât după 180 de zile.

Dacă cerința de vaccinare se aplică așa cum era planificat de la împlinirea a 14 ani, 7,7 milioane de persoane din Austria ar fi afectate.

Reușite în vaccinare

Potrivit Biroului European al Organizației Mondiale a Sănătății, unul din zece europeni va avea o infecție cu corona dovedită până la sfârșitul acestei săptămâni.

La OMS advierte de una «situación muy seria» en Europa por el coronavirus

Asta a spus, marți, directorul regional al OMS, Hans Kluge, la o conferință de presă online difuzată de la Copenhaga. Numărul de noi infecții și decese s-a dublat în ultimele două luni. În același timp, numărul deceselor rămâne cu mult sub maximele anterioare, a subliniat Kluge. Fără vaccinările împotriva Covid-19, mortalitatea ar fi fost semnificativ mai gravă.

OMS numără 53 de țări din regiunea Europei, inclusiv nu numai UE, ci și țări din est, cum ar fi Rusia, Ucraina și Turcia. Conform celor mai recente cifre ale OMS, aproape 90 de milioane infecții au fost detectate în această regiune, cu aproape 1,6 milioane de decese asociate. Potrivit lui Kluge, numărul de noi infecții este în creștere în toate grupele de vârstă, în timp ce cele mai mari numere sunt observate în prezent în grupul de 5-14 ani.

Kluge a raportat că până luni au fost confirmate 432 infecții cu varianta Omikron a coronavirusului într-un total de 21 de state membre din regiune. „Omikron este în vizor și în creștere și suntem pe bună dreptate îngrijorați și precauți”, a spus belgianul. Problema actuală este însă varianta deltă care continuă să domine.

Cum avem succes astăzi împotriva Deltei este o victorie asupra lui Omikron mâine”, a spus Kluge. „Principalul lucru acum este să stabilizăm situația în pandemie – și asta înseamnă să luăm măsuri nu doar împotriva unei variante, ci împotriva tuturor variantelor deodată.

Ratele de vaccinare ar trebui crescute și ar trebui să se administreze doze de rapel. Ar trebui purtate mai multe măști în interior, iar camerele ar trebui să fie ventilate.” În același timp, Kluge a subliniat că „vaccinările obligatorii sunt doar „o ultimă soluție absolută” dacă toate opțiunile fezabile pentru îmbunătățirea numărului de vaccinări au fost epuizate.

Tradus de Karen Smith din Indexexpurgatorius

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Bestiile naziste austriece se sterg la fund cu insasi Constitutia tarii, si asta in vazul intregii Lumi! Daca institutiile statului austriac care vegheaza la respectarea Constitutiei nu iau rapid o pozitie de fortza impotriva totalitarismului autoritatilor(si sunt aproape convins ca nu o vor face), atunci Austria devine o Dictatura teribila, intocmai ca si Coreea de Nord sau Australia, iar in acest caz poporul austriac va fi pe cont propriu in fatza bestiilor criminale care ii hotarasc soarta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button