X

„Persoane ca noi nu renunță niciodată”: Marș internațional împotriva fraudei sanitare și pentru drepturile omului

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

España se Pronuncia ante Europeans United, Gina Fiadino en Bruselas 29/05/2021 - YouTube

De Gina Fiadino / Representanta Spaniei în World Alliance Freedom, Europeans United și Worldwide Demostration. 

Din adăpostul nostru, oriunde ne-am afla și orice am face, trebuie să refuzăm categoric să urmăm orice restricție sau măsură psihopată și trebuie să încurajăm indecișii să se alăture luptei pentru libertate.

Mulți întreabă și eu de asemenea din frustrarea mea mă întreb ce altceva putem face.

Am ieșit în stradă (în multe țări cu constanță și cu cifre foarte bune), am lipit afișe și autocolante, am pus fluturași în cutii poștale, am realizat interviuri, videoclipuri, scurtmetraje, documentare, forumuri internaționale.

Răspunsul pentru mine este NU VĂ PREDAȚI ȘI NU VĂ OPRIȚI.

Așa cum se cântă bine în țara mea, Italia: LA GENTE COME NOI NO MOLLA MAI („Oamenii ca noi nu renunță niciodată”). Mereu o cânt mereu pentru mine în momentele mele de disperare, când văd că agenda continuă în ciuda rezistenței noastre.

Dar disperarea are și latura ei pozitivă și poate duce la proiectarea, organizarea și desfășurarea unei DEMONSTRAȚII INTERNAȚIONALE a judecătorilor și avocaților pentru a cere ca justiția să acționeze împotriva celor care ne distrug libertățile și drepturile.

Cheia este să vă înconjurați în luptă de tovarăși autentici și curajoși și să căutați uniunea și sprijinul tuturor grupurilor, în ciuda diferențelor care pot exista între noi.

Unitatea este esențială: TREBUIE OPRIȚI ACEȘTI CRIMINALI, ORICUM AR FI.

Din acest motiv, invit pe toată lumea să participe la MARȘUL INTERNAȚIONAL care va pleca din Plaza de Colón până la tribunalele din Plaza Castilla, din Madrid, sâmbăta viitoare, 11 decembrie, începând cu ora 4 după-amiaza.

De ce Plaza de Colón ?: pentru că în această piață se țin aproape toate manifestațiile importante și de aceea vom pleca de acolo, pentru a ajunge în fața instanțelor de judecată, pentru a CERE ca acești criminali și complicii lor să fie judecați pentru Crime împotriva umanității.

Suntem protejați de constituții, de tratatele de la NUREMBERG și de la Helsinki, de carta drepturilor omului, de legea naturală etc., etc.
Sunt legi: de aceea cerem ca judecătorii să-i condamne pe cei care le încalcă sistematic, cerând sentințe pentru executanții planului globalist.

Vor vorbi judecatorii

Juez Rui Castro de Portugal demanda al gobierno por crímenes de lesa humanidad: Una multitud lo aplaude • Diario de Vallarta & Nayarit

Rui Castro

Il caso Angelo Giorgianni, il magistrato no vax, finisce al Csm | La Sicilia

Angelo Giorgianni

Tinnitus- och hyperakusi patienter - får de den vård som de behöver? - YouTube

Michael Zazzio

Avocații:

DIRECTO 22/10/20 ? Entrevista a Sergio Cebolla #AbogadosPorLaVerdad - NOSTRA TV

Sergio Cebolla

Luis de Miguel Ortega: 'La medicina no puede estar basada en la estadística' - sinpostureo

Luis Miguel Ortega

Grifols augmenta el risc econòmic, sanitari i ecològic; no aporta valor» - El Periòdic d'Andorra

Virginie Arújo

Corona Querdenken: Hochschule Biberach trennt sich von Ulmer Anwalt Markus Haintz | Südwest Presse Online

Markus Haintz

La líder de la protesta de policías negacionistas no está en activo y acumula varios expedientes

Sonia Vescovacci de la Poliția pentru Libertate.

Și amintiți-vă că libertatea nu se cere: ne naștem liberi și suntem liberi, de aceea trebuie să devenim conștienți de puterea noastră și să acționăm în consecință.

Vă așteptăm pe 11 decembrie la ora 16 în Plaza Colón din Madrid, iar de data aceasta vom schimba proclamațiile, numindu-i pe acești criminali cu nume propriu: ASASSINI.

O puternică îmbrățișare tuturor, continuăm uniți în lupta spre lumină.

Punctele demonstrației sunt următoarele:

MANIFESTUL MARȘULUI INTERNAȚIONAL ÎMPOTRIVA FRAUDEI SANITARE ȘI PENTRU DREPTURILE OMULUI DIN 11 DECEMBRIE

DENUNȚAM:

  • CAMPANIA DE „VACCINARE” LA COPII ŞI TRATAREA REA ÎN ŞCOALĂ: În urma aprobării în Europa a „vaccinului” Pfizer la copiii de 5 ani şi peste, mass-media teroristă de dezinformare a lansat o campanie de inoculare a veninului în copiii noştri. În plus, minorii și adolescenții sunt coacționați să se inoculeze și obligați să poarte mască în centrele de învățământ. INFRACȚIUNI ÎMPOTRIVA SĂNĂȚITĂȚII PUBLICE, LIBERTĂȚI ȘI INTEGRITĂȚII MORALE.
  • PASAPORTUL „COVID” OBLIGATORIU ȘI BLOCĂRI ILEGALE: Diferite guverne din Europa și autonomii din Spania introduc un pașaport ilegal obligatoriu pentru un presupus „vaccin” care nu este obligatoriu, pentru a accesa servicii și spații. În plus, în unele țări precum Austria, Canada și Australia, cei neinoculați sunt arestați în domiciliile lor și duși forțat în centre de detenție. ATACURI ÎMPOTRIVA LIBERTĂȚII.
  • DISCRIMINAREA ŞI CENZURA ÎN MEDIA ŞI REȚELELE SOCIALE: Mass-media de dezinformare fac declarații care incită la ură împotriva persoanelor care nu vor să fie inoculate, fiind în dreptul lor legitim. În plus, cenzura în mass-media și rețelele sociale este un atac la adresa libertății de exprimare. PROMOVAREA URII.
  • ASASINII BĂTRÂNILOR ŞI RESTULUI POPULAȚIEI: Peste 40.000 de bătrâni au fost uciși în Spania cu protocoale eugenice și morfină în casele de bătrâni. În plus, miile de morți și victime ale inoculărilor masive sunt reduse la tăcere. DELICTE DE OMICID.
  • LIPSA DE INDEPENDENȚĂ ÎN INSTANȚE: Starea de alarmă și blocările au fost declarate neconstituționale după un an și jumătate. Responsabilitățile nu au fost încă clarificate. CORUPŢIA JUDICIARĂ ŞI INFRACŢIUNI CONTRA CONSTITUŢIEI. Având în vedere că suntem într-un război al marilor lobby împotriva populației civile internaționale, constatăm că guvernele noastre comit INFRACȚIUNI DE ÎNALTA TRADARE ȘI CRIME ÎMPOTRIVA UMANIȚII, care trebuie judecate și condamnate într-o CURTE INTERNAȚIONALĂ A DREPTURILOR OMULUI, care să fie independentă de actualele tribunale internaţionale.

Canal: Demonstrația Internațională pentru Drepturile Omului. Canal de informații despre demonstrația internațională pentru drepturile omului, pe 11 decembrie 2021 la Madrid. CEREM CA JUSTIȚIA SĂ ACȚIONEZE ȘI SĂ JUDECE CRIMINALII ȘI COMPLICII PLANDEMIEI.

https://t.me/manifestacioninternacional

tradus de Karen Smith din Alerta Digital

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button