X

OMS: Nu există dovezi că dozele de rapel oferă o protecție sporită persoanelor sănătoase

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dr. Mike Ryan de la Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a pus sub semnul întrebării decizia guvernului Marii Britanii de a distribui sute de milioane de doze de rapel publicului larg, declarând că „nu există nicio dovadă” că aceste doze oferă „o protecție mai bună” pentru cei sănătoși.

Allegra Stratton: Sajid Javid 'very upset' over video of Boris Johnson's adviser joking about lockdown Christmas party | Politics News | Sky News

Secretarul pentru Sănătate din Regatul Unit, Sajid Javid, a declarat că țara a asigurat 114 milioane doze suplimentare de vaccin pentru 2022 și 2023 pentru a „câștiga timp” și că oricine de peste 18 ani va primi un vaccin până la sfârșitul lunii ianuarie.

Dr. Mike Ryan (foto titlu), directorul programului de urgență al OMS, a pus sub semnul întrebării logica acestei decizii.

„În acest moment, din câte știu, nu există nicio dovadă că vaccinarea de rapel la nivelul întregii populații oferă în mod inevitabil o protecție mai mare pentru persoanele sănătoase împotriva spitalizării și decesului”, a spus el.

Ryan a mai remarcat că Marea Britanie se află în „poziția de luxde a putea oferi vaccinări de rapel întregii populații, întrucât multe țări mai sărace nu au nici măcar vaccinuri pentru a da o doză tuturor.

Autoritățile sanitare din Marea Britanie au folosit și varianta Omicron pentru a îndemna ca mai mulți copii să fie vaccinați.

Acest lucru este ciudat deoarece această variantă provoacă doar simptome „ușoare” la persoanele mai tinere.

„Experții” susțin că este periculos să respingă Omicron ca fiind „ușoară”, deoarece Africa de Sud are o populație foarte tânără (vârsta medie 27 de ani) și nu știm cum îi va afecta pe vârstnici.

Tradus de Karen Smith din Indexexpurgatorius

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button