X

Sună Omicron sfârșitul Covid 19?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Directorul general al celei mai mari rețele private de sănătate din Africa de Sud respinge „panica” declanșată de temeri exagerate cu privire la severitatea variantei și spune că presupusul Omicron este „atât de blând” încât „ar putea însemna sfârșitul COVID-19”.

Omicron could be the end of Covid

În opinia lui Richard Friedland, Managing Director al Netcare Ltd., nu este absolut necesar să intrați în panică după primele zile ale acestei variante, ar putea fi chiar un lucru bun.

„Dacă am fi observat un nivel atât de ridicat de teste pozitive în al doilea și al treilea val, numărul internărilor în spital ar fi crescut semnificativ, ceea ce nu este cazul”, a spus el.

Așadar, cred că există o parte pozitivă clară aici și că acest lucru ar putea însemna sfârșitul Covid-19, care slăbește atât de mult încât este foarte contagios, dar nu provoacă boli grave. La fel a fost și cu gripa spaniolă.”

Observam un număr fără precedent de infecții la persoanele care au fost vaccinate, dar infecțiile pe care le vedem sunt ușoare până la moderate. Deci, pentru lucrătorii din domeniul sănătății care au primit o vaccinare de rapel, boala este de obicei inofensivă. Cred că totul a fost comunicat foarte greșit și a provocat atât de multă panică…”.

Remarcile lui Friedland nu vor fi bine primite de companiile farmaceutice, care continuă să beneficieze foarte mult de marea cantitate de vaccinuri de rapel. Remarcile sale nu vor fi acceptate de mass-media corporativă, care a primit un impuls uriaș în rating din cauza temerilor nesfârșite de COVID.

Desigur, declarația CEO-ului este în conformitate cu ceea ce alți profesioniști locali din domeniul sănătății din Africa de Sud au spus despre Omicron.

Medicul care a descoperit prima variantă spune că este „ușoară” și nu a dus la o creștere a șederii în spital.

La doctora sudafricana que descubrió la mutación Ómicron reveló: "No hay pérdida del gusto ni del olfato" | Perfil

Angelique Coetzee, președinta Asociației Medicale din Africa de Sud, a fost de acord cu Dr. Barry Schoub și a remarcat că pacienții infectați cu Omicron „aveau simptome foarte diferite și foarte ușoare față de cei pe care i-au tratat anterior”.

ListenToTheExperts Lessons From #Covid19, Prof Barry Schoub - SA Corona Virus Online Portal

Oficial, nu au existat decese din cauza Omicron la nivel mondial, iar în țări precum Marea Britanie, nimeni nu a trebuit să fie spitalizat.

În timp ce Omicron se dovedește a fi mult mai puțin înfricoșător decât atunci când a fost descoperit pentru prima dată, guvernele au pus totuși noi restricții și reglementări draconice de vaccinare asupra populațiilor lor.

Tradus de Karen Smith din Indexexpurgatorius

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button