X

Polonia conservatoare se alătură țărilor care impun vaccinuri împotriva COVID-19

Poland President Andrzej Duda
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Raymond Wolfe – 7 dec.  2021- LifeSiteNews

Țara majoritar-catolică „calcă pe urmele Germaniei și Austriei” și impune vaccinul pentru lucrătorii din domeniul sănătății, profesorii și personalul de primă intervenție, a declarat ministrul polonez al sănătății.

Adam Niedzielski on the fourth wave: there are two scenarios – WP Wiadomości

Ministrul Sănătății, Adam Niedzielski, a declarat marți, la o conferință de presă, că toți profesorii, profesioniștii medicali și personalul de primă intervenție, inclusiv ofițerii de poliție și pompierii, trebuie să fie „vaccinați complet” până la 1 martie pentru a-și menține locurile de muncă. Ordinul se va aplica și militarilor.

Niedzielski a descris mișcarea ca pe urmele Germaniei și Austriei”, ambele care au ordonat recent atacul pentru aceleași trei sectoare.

Ministrul Sănătăţii a adăugat că, începând cu 15 decembrie, bisericile, hotelurile, restaurantele şi teatrele vor trebui să-şi reducă capacitatea de la 50% la 30%, a raportat AP. Transportul public va fi limitat la 75% din capacitate, iar cluburile de noapte vor fi închise complet.

De asemenea, școlile poloneze vor trece la învățarea online în preajma sărbătorii de Crăciun, între 20 decembrie și 9 ianuarie.

Partidul de guvernământ din Polonia, Law and Justice (PiS), are în vedere o politică suplimentară care să permită angajatorilor să acceseze rezultatele testelor COVID-19 ale lucrătorilor. Partidul, condus de prim-ministrul Andrzej Duda, a respins în special o propunere săptămâna trecută de a interzice avortul ca omucidere.

Niedzielski a declarat marți că „angajatorul, în conformitate cu această nouă abordare, va avea dreptul să ceară angajatului să prezinte rezultatul testului tocmai pentru a construi un mediu de lucru sigur”.

Oricine împarte o casă cu cineva care este testat pozitiv pentru COVID-19 se va confrunta cu testarea obligatorie începând de săptămâna viitoare, indiferent de statutul său COVID.

Deși mai mult de jumătate dintre polonezi sunt „complet vaccinați”, Polonia, la fel ca multe țări europene, raportează niveluri aproape record de cazuri, comparabile cu această perioadă a anului trecut, înainte să înceapă lansarea vaccinului.

Tradus de Karen Smith

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Cind vine vorba de vaxxin, conservatorii se poarta exact ca restul turmei. Si Polonia si Cehia, chiar si Ungaria au in plan vaxinarea obligatorie, semn ca ordinele vin mult prea de sus ca sa fie ignorate chiar si de liderii conservatori care sunt foarte vocali in alte chestiuni. Nici chiar V. Orban n-are chef sa se trezeasca cu un Maidan daca si-o ia in cap prea rau in chestiuni care vin de la Oculta. Ganditi-va doar ca vaxxurile sunt impuse aproape peste tot in civilizatia de tip crestin-occidental: America neomarxista, Rusia putinista, Austria progresista, Italia care acum 4 ani a ales Liga Nordului, Grecia care era nationalista acum vreo 3 ani, UK post-Brexit etc. Cind vine vorba de ordinul suprem venit de la satanisti, aproape nimeni nu-si permite sa-l ignore. Trebuie sa fii putin nebun, ca Lukasenko, pentru ca sa-l refuzi. Si nici pe el nu-l vad bine, pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button