X

Guvernul lui Pedro Sánchez finanțează un ghid destinat homosexualilor care îi învață cum să se drogheze în timpul sexului

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cu banii contribuabililor săraciți după restricțiile din cauza pandemiei, guvernul lui Pedro Sánchez finanțează un ghid care învață homosexualii cum să se drogheze în timpul sexului, care vorbește despre presupusele beneficii și minimalizează riscurile. 

Pentru a salva vieți, teoretic, pandemia coronavirusului a necesitat tot felul de restricții. Ministrul Sănătății spaniol a anunțat deja că va fi necesară o a treia doză de vaccin și că va fi administrată anual. Dar în totală contradicție cu măsurile sanitare, din cabinetul său a ales să promoveze o practică neobișnuită. Ei bine, printr-un ghid de la Ministerul Sănătății, cetățenii sunt învățați cum să se drogheze în timpul relațiilor sexuale.

Acest ghid oferă sfaturi pentru injectarea drogurilor „în siguranță” în timpul sexului. Publicația se intitulează: „Slamming: a guide to reduce the dam asociate cu consumul de droguri injectabile în sesiunile de sex”.

„Slamming” se referă la actul de a consuma droguri în timpul sexului pentru a obține o plăcere mai mare.

Slammingul poate fi o experiență plăcută, euforică și stimulatoare sexual, care dezinhibează comportamentul sexual. Vă permite să aveți sesiuni de sex mai lungi, sporindu-vă încrederea în sine și energia”, detaliază ghidul.

Cu banii contribuabililor

Ceea ce a produs cel mai mare scandal este faptul că a fi un instructiv al Ministerului Sănătății se finanțează din banii contribuabililor. Adică, în timp ce spaniolii au fost sărăciți din cauza restricțiilor impuse de guvernul Pedro Sánchez, acum o parte din venitul lor redus trebuie folosit pentru a plăti pentru promovarea practicilor care amenință sănătatea compatrioților lor.

Gobierno socialista español financia guía para drogarse durante el sexo

Ghidul prezintă doi bărbați împreună, sugerând că această practică este mai răspândită la persoanele homosexuale, în special în orgii. Medicamentele cele mai utilizate în slamming sunt: ​​metamfetamina, cocaina, speed, meddrona și ketamina.

Deși ghidul a fost pregătit de Grupul de Lucru pentru Tratamente HIV (gTt-HIV), care este o asociație non-profit, acesta a fost finanțat de Delegația Guvernului pentru Planul Național Droguri, Planul Național SIDA al Ministerului Sănătate și Subdirecția Generală de Toxicomanie a Agenției de Sănătate Publică din Catalonia.

Un ghid care evidențiază presupusele beneficii și minimalizează riscurile

Acest ghid include o „declinare a răspunderii” din partea autorilor, în care explică că „este destinat persoanelor cu vârsta peste 18 ani”. Ei susțin că obiectivul lor este „să abordeze consumul de droguri în scopuri sexuale dintr-o perspectivă a sănătății, bunăstării și reducerii riscurilor și daunelor”. „Informațiile conținute în acest ghid nu sunt menite să le înlocuiască pe cele primite de la un profesionist din domeniul sănătății”, avertizează aceștia.

Autorii clarifică, de asemenea, că nu este un material promoțional, afirmând că profesioniștii din domeniul sănătății vor distribui materialul „doar acelor persoane cărora conținutul le poate fi util pentru managementul sănătății”. În acest fel, se asigură că difuzarea nu va fi masivă, ci limitată.

Cu toate acestea, trezește alarme, deoarece ghidul arată această practică ca fiind ceva pozitiv. Ea chiar evidențiază presupusele sale beneficii: „Stimulare, euforie, sentiment de empatie, dorință sexuală, vorbăreț, relaxare, introspecție psihedelică”.

Deși se anunță că practica slamming „nu este lipsită de riscuri” mai ales din cauza „tipului de droguri folosite, tiparului de utilizare sau modului în care se folosește injecția”, nu o evidențiază ca o problemă de combatere.

Nu se avertizeaza nici despre riscurile dependenței, nici impactul asupra sănătății persoanei. În Portugalia vecină, consumul de droguri a fost abordat ca o problemă de sănătate, decât una criminală, și a avut rezultate bune.

Însă acum, în Spania, nu numai că nu este abordată ca o problemă de rezolvat, dar este evidențiată ca ceva pozitiv, evidențiind chiar și presupusele beneficii.

Singurul avertisment inclus în mod corespunzător în ghid este de a evita injectarea în artere și recomandă să o faceți în compania altei persoane, nu singur. Instrucțiunea sugerată este să faceți injecția direct în venă.

O practică care vizează publicul homosexual

În plus, ghidul Ministerului Sănătății sugerează să ai un „dealer” bun, adică un traficant de droguri, promovând astfel traficul de droguri. Întrucât vizează în mare parte publicul gay, el recomandă „evitarea sexului anal receptiv după utilizarea energică a jucăriilor sexuale, deoarece ambele practici ar putea provoca fisuri și sângerare în rect”.

Deoarece utilizarea medicamentelor stimulente perturbă ciclurile de vitale, sesiunile de slamming pot dura câteva zile. Prin urmare, ghidul recomandă „cel puțin la fiecare 24 de ore” sau „părăsiți ocazional spațiul în care faceți sex” pentru a vă odihni.

Probleme de sănătate mintală, supradozaj sau sinucidere

În cele din urmă, ghidul notează că slamming poate duce la probleme de sănătate mintală, inclusiv anxietate, halucinații, paranoia, psihoză, depresie și chiar încercări de sinucidere. Dar nu sugerează „încetați să-l mai folosiți”, ci mai degrabă „schimbați calea de administrare”, „ține un jurnal cu ce medicamente folosești” sau „odihnește-te, bea și mănâncă suficient”. Pe măsură ce sugerează sesiuni de grup (orgii), el recomandă „să le cereți colegilor de sesiune să vă anunțe când vă văd epuizat”.

În cazul unei supradoze sau „dodgy”, care poate fi pusă în evidență dacă persoana „a încetat să mai respire” sau „începe să devină albastru”, ghidul recomandă apelarea imediată la linia de urgență, care în Spania este 112.

În cele din urmă, textul indică faptul că poate exista o dispoziție „de cădere”. În loc să descurajeze această practică din cauza impactului său asupra sănătății mintale, recomandă îmbunătățirea obiceiurilor de somn, alimentație și hidratare „pentru a face față sesiunilor lungi de sex și droguri”.

Abia în ultima secțiune sugerează că, în cazul în care consumatorul dorește să reducă sau să abandoneze consumul de droguri, să poată solicita ajutor de la medicul primar sau să meargă la un centru de îngrijire a dependenței.

Pericolele care nu sunt combătute

Dovezile arată că riscurile sunt reale și că în loc să se promoveze această practică, ar trebui crescută conștientizarea pericolului ei.

Loop | Benoit Schreck

Potrivit publicației lui Benoit Schreck cu privire la Investigația europeană asupra dependețelor riscurile «slamming» sunt următoarele:

Slam-ul facilitează participarea la sesiuni sexuale prelungite, fără prezervative, cu parteneri multipli cu statut HIV și/sau virusul hepatitei C (VHC), adesea necunoscute. Practicile nesigure de injectare de către HSH în context sexual sunt deosebit de îngrijorătoare, deoarece pot facilita transmiterea HIV, transmiterea VHC și infecțiile cu transmitere sexuală multiple (ITS). Comportamentele sexuale, cum ar fi fistingul (contactul ano-brahial), anilingus (sexul ano-oral) și jocul uro-scat pot expune o persoană la un risc mai mare de a contracta virusuri transmise prin sânge și infecții gastrointestinale. De fapt, consumul de droguri a fost implicat în transmiterea HIV/VHC prin asocierea sa cu practici sexuale cu risc ridicat, în special cu actul sexual fără prezervativ în rândul BSM. În plus, sesiunile de slam, care pot dura zile întregi, pot implica un act sexual traumatic prelungit la nivelul mucoasei cuiva, cu mai mulți parteneri adesea identificați prin intermediul aplicațiilor de rețea geospațială pentru telefoanele inteligente.

tradus de Karen Smith din Alerta Digital

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button