X

ATENȚIE părinți! Fetiță de 8 ani suferă de accident vascular cerebral și hemoragie cerebrală de la vaccin

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O fetiță de opt ani a suferit un accident vascular cerebral și o hemoragie cerebrală la șapte zile după ce a primit vaccinul Pfizer împotriva coronavirusului Wuhan (COVID-19). 

Fata, cunoscută doar ca Harper, a primit vaccinul Pfizer pe 24 noiembrie. În noaptea aceleiași zile, a fost transportată de urgență la unitatea de terapie intensivă după ce a suferit un accident vascular cerebral și o hemoragie cerebrală. Unchiul ei, Barry Gewin din Pennsylvania (SUA), a scris despre situația ei pe contul personal de Facebook și a ținut oamenii la curent cu privire la statutul ei.

„Frumoasa și minunata mea nepoată Harper. Ea este atât de prețioasă și dulce. Vă rugăm să vă rugați pentru vindecarea ei. I s-a făcut injecția cu șapte zile în urmă, prima ei doză, iar noaptea trecută a fost dusă la UTI pentru că a avut un accident vascular cerebral și o hemoragie la creier”, a scris Gewin pe 25 noiembrie. „Îți mulțumesc pentru rugăciunile tale. Domne, te rog, vindecă-o, Amin.”

Gewin a mai raportat că starea lui Harper a fost cauzată de vaccinul Pfizer, pe care l-a numit „injecție letală” care este „rău pur”.

Pe 29 noiembrie, Gewin a postat un videoclip cu Harper mergând. Ea a mers [încet] și a trebuit să fie ajutată de o asistentă, dar faptul că se ridica din pat și se ridică în picioare a semnalat familiei ei că se redresează.

Dar într-un comentariu ulterior postat pe 2 decembrie, Gewin a cerut din nou oamenilor să se roage în continuare pentru Harper, deoarece părea să fi recidivat. Potrivit tatălui ei, ea nu mânca, nu bea și nu poate sta în picioare.

În momentul presării, Harper s-a întors acasă cu familia ei după ce a petrecut nouă zile în spital.

Gewin a confirmat că vaccinul Pfizer COVID-19 pe care l-a primit Harper a cauzat-o să aibă un accident vascular cerebral și o hemoragie cerebrală la doar 8 ani.

Pe măsură ce Harper continuă să-și revină după încercarea ei, vaccinurile împotriva COVID-19 pentru copii continuă să se răspândească în întreaga lume.

În Australia, autoritatea de reglementare a medicamentelor din țară a aprobat recent administrarea vaccinului Pfizer pentru copiii cu vârste cuprinse între cinci și 11 ani. Ministrul Sănătății Greg Hunt a susținut că lansarea ar putea începe încă din 10 ianuarie 2022.

„Am făcut o evaluare atentă și amănunțită, am stabilit că este sigur și eficient și că este în interesul copiilor și al australienilor ca copiii de la 5 la 11 ani să fie vaccinați”, a susținut Hunt.

Există aproximativ 2,3 milioane de copii în Australia care se vor califica în curând pentru vaccinurile experimentale și mortale.

În Canada, liderii națiunii participă activ la campania de propagandă pentru a păcăli părinții să creadă că vaccinul COVID-19 este sigur pentru copiii lor.

Premierul Justin Trudeau a distribuit recent o fotografie pe contul personal de Instagram. Fotografia este cu el însuși, soția lui și fiul lor de șapte ani, Hadrien, la o clinică de vaccinare din Ottawa, pe 3 decembrie.

„Eu și Sophie ne-am făcut deja injecțiile – iar astăzi, Hadrien a primit prima”, a spus Trudeau. Soția lui, Sophie, a susținut că simt „ușurare și recunoștință” pentru că copilul lor este acum vaccinat. Stați liniștiți că ei primesc ceva mai bun decât primesc oamenii de rând.

Trudeau a condus, de asemenea, drumul pentru ca guvernul canadian să fie de acord să vaccineze complet fiecare copil din țară cu vârste cuprinse între cinci și 11 ani. Guvernul federal a procurat recent suficiente doze pentru a vaccina complet toți copiii canadieni din acea grupă de vârstă.

Toate cele 28 de națiuni membre ale Uniunii Europene s-au angajat, de asemenea, să vaccineze copiii cu vârste cuprinse între cinci și 11 ani. Unii, precum Italia și Franța, au început deja să administreze vaccinurile. Mulți alții vor începe vaccinarea copiilor din această grupă de vârstă până la începutul anului 2022.

Zeci de alte națiuni din întreaga lume fie au început deja vaccinarea copiilor de la 5 la 11 ani, fie s-au angajat să înceapă programul de vaccinare în masă pentru ei în curând.

Sursa:

GlobalResearch,

HealthImpactNews

Reuters.com

josbotnita.ro

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button