X

Agentul de izolare din Austria a depus jurământul în calitate de cancelar, iar țara se pregătește pentru vaccinurile obligatorii împotriva COVID-19

Tradus de Karen Smith din Europe Reloaded

Nehammer, care a supravegheat regulile draconice de blocare a țării în calitate de ministru de Interne, este al treilea cancelar al Austriei în doar două luni, luând locul lui Alexander Schallenberg, care a anunțat un mandat de vaccinare în urmă cu două săptămâni pentru rezidenții cu vârsta de 14 ani și peste.
Schallenberg i-a succedat lui Sebastian Kurz în octombrie, după ce Kurz și principalii sau aliați au fost implicați într-o investigație de corupție privind presupusa mită pentru acoperire mediatică favorabilă, a informat France 24. Kurz a negat că ar fi acționat greșit.

Kurz a anunțat joi că va renunța și la conducerea Partidului Popular de centru-dreapta (ÖVP), partidul politic dominant al Austriei din 2017. Schallenberg și-a dat demisia câteva ore mai târziu, spunând că, cancelarul ar trebui să fie și liderul partidului ÖVP – o poziție pe care n-o caută.

Partidul Popular l-a nominalizat pe Nehammer pentru ambele posturi joi.

Instalarea lui Nehammer nu semnalează nicio ușurare față de ordinele extreme ale guvernului privind COVID. În calitate de ministru de Interne, Nehammer a adoptat o atitudine intransigentă față de cei nevaccinați, cărora li s-a ordonat blocarea luna trecută, afirmând la o conferință de presă că „fiecare persoană care locuiește în Austria trebuie să fie conștientă că poate fi verificată de poliție”.
Sub conducerea sa, aproape 5000 ofițeri de poliție  au început să impună respectarea restricțiilor COVID până la începutul lunii noiembrie, iar toate întâlnirile cu poliția au implicat o inspecție a stării de vaccinare. Restaurantele, saloanele de coafură și alte afaceri care acceptă clienți cu vârsta peste 12 ani fără dovada de vaccinare sau de recuperare recentă se pot confrunta cu amenzi de până la 30.000 de euro, conform regulilor actuale.

„Libertatea căutată de zeci de mii de austrieci care au manifestat împotriva mandatelor în ultimele săptămâni poate fi câștigată doar prin vaccinare”, a spus Nehammer.

Amenzile pentru cei nevaccinați ar putea ajunge până la 7.200 euro, potrivit Euractiv.

Miles de personas protestan en Bruselas contra restricciones por covid-19 | Europa | DW | 05.12.2021
Manifestație în Belgia

Marile orașe austriece au fost zguduite de un alt val de proteste săptămâna trecută din cauza măsurilor propuse, la fel ca și alte câteva țări europene, inclusiv Belgia.

Un alt protest major anti-lockdown/anti-vaccinarea obligatorie în #Vienna.

Image

Image

Image

Image

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

6 comentarii

 1. Locuiesc in sudul Germaniei, aproape de granita cu Austria. Sunt vaccinat cu 3 doze, 2 in Romania si a treia in Germania la Heilbronn.
  Nu este absolut nicio problema cu regulile COVID aici. Ti se cere uneori sa arati ca esti vaccinat, sa arati codul QR sau certificatul printat sau hartiuta eliberata de medicul de familie si cam atat. Nu e nici un fel de dictatura, nu sunt constrans sa fac nimic.
  Viata din ultimii 2 ani a mers inainte pentru toata Europa, mai putin pentru cativa descreierati care cauta motive sa fie furiosi pe lume si pe viata. Atat.

  1. Dumnezeu să te acopere de toate urmările.
   Ai totuși răbdare și nu fă urmatoarele doze. Ai văzut că nici nu prea te-au ajutat. De ce să riști?!

 2. Cum sa fii de dreapta si sa prigonesti propriul popor?
  Poate vom vedea prima eliminare fizica a unui psihopat catarat „la butoane”!

 3. A devenit extrem de simpla ecuatia politico-sociala din Austria: ori nazistul si satanistul asta ii baga in Lagar si ii ucide prin injectare mortala pe austrieci, ori acestia din urma se solidarizeaza si omoara ei aceasta bestie cu chip de om si pe cei din jurul lui! Alta varianta nu mai exista! De fapt, acest tip de ecuatie se va simplica in sensul prezentat, in aproape toata Lumea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!