X

Țările UE urmează să amendeze și să pună în închisoare cetățenii care refuză vaccinul împotriva COVID-19

De aproape un an, cei care au avertizat că țările UE vor aplica în curând mandatele de vaccinare cu amenzi sau închisoare au fost catalogați drept „teoreticieni ai conspirației”. Cu toate acestea, în ceea ce devine o tendință vizibilă, se pare că au fost corecte, deoarece Austria și Grecia se îndreaptă către amenzi și pedepse privative de libertate pentru „ezitare la vaccin”.

Cancelarul austriac Alexander Schallenberg anunțase anterior că vaccinul COVID va deveni obligatoriu de la 1 februarie 2022. Nu se știa exact cum vor fi implementate aceste legi, totuși, o scurgere a proiectului de lege a dezvăluit că guvernul austriac intenționează să pună amendă și închisoare. cetățenii săi dacă nu primesc vaccinul.

RT raportează că în conformitate cu proiectul de lege, oricine refuză să participe la o programare de vaccinare va primi o convocare oficială de la autoritățile locale. Dacă o persoană nu se prezintă, va fi chemată încă o dată în următoarele patru săptămâni.

„În cazul în care și a doua cerere oficială este ignorată, persoana va primi o amendă de 3.600 de euro sau patru săptămâni de închisoare. Amenda va crește la 7.200 EUR pentru cei care au fost deja amendați de două ori pentru încălcarea cerinței de vaccinare.”

Excepții vor fi făcute doar femeilor însărcinate și copiilor cu vârsta de până la 12 ani, precum și celor pentru care vaccinul ar reprezenta un „pericol pentru viață sau sănătate”. Cu toate acestea, în funcție de cât de strict sunt aplicate aceste reguli, obținerea unei scutiri poate fi foarte dificilă, chiar și pentru cei care au probleme grave de sănătate. Nu se menționează nicio scutire religioasă.

Între timp, Grecia continuă și ea să avanseze cu măsuri coercitive, prim-ministrul Kyriakos Mitsotakis afirmând marți că grecii cu vârsta peste 60 de ani care nu au fost vaccinați trebuie, până pe 16 ianuarie, să își facă o programare pentru prima doză, altfel se confruntă. o amendă administrativă de 100 EUR în fiecare lună.

În prezent, Grecia a vaccinat 63% din cei 11 milioane de populație. Ce se va întâmpla cu persoanele care nu pot plăti amenda nu se știe.

Pe măsură ce Europa se îndreaptă spre vârful iernii, măsuri ca acestea sunt adoptate în toată UE. Lumea COVID se va ține la curent cu aceste evoluții.

Sursa: TheCOVIDWorld/ josbotnita.ro

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

7 comentarii

 1. HOLOCAUSTUL REVINE:
  UE vrea să desființeze Codul de la Nürnberg, să reconstituie fascismul medical prin „vaccinarea” forțată împotriva COVID

  Este foarte probabil să fie o iarnă foarte întunecată pentru Europa (și probabil și pentru restul lumii), mai ales acum că Uniunea Europeană a decis să impună fascismul medical total asupra europenilor.

  După cum a raportat șefa Comisiei Europene Ursula von der Leyen, vorbește despre obligativitatea „vaccinurilor” coronavirusului Wuhan (Covid-19) asupra întregii Europe, pe care unii o numesc reconstituirea fascismului medical din anii 1940 și desființarea Codului de la Nürnberg

  Soțul Ursulei, Heiko, apropo, este directorul companiei americane de biotehnologie Orgenesis, care se întâmplă să fie specializat în cercetarea medicală care implică „terapii celulare și genice”.

  Cu alte cuvinte, Ursula și soțul ei se îmbogățesc murdar cu cât mai multe doze de vax sunt injectate în trupurile oamenilor, împotriva voinței lor, dacă este necesar. Iar acum Ursula plănuiește o extindere majoră a contului său bancar cu vaxinare obligatorie propusa pentru toată Europa.

  Dl Heiko von der Leyen organizează experimentele științifice, iar apoi soția sa Ursula pledează pentru vaccinarea forțată a tuturor cetățenilor din Uniunea Europeană; și eliminarea codului prohibitiv de la Nürnberg”, a relatat Sundance de la The Conservative Treehouse.

  „Aceasta ar fi o intrigă sucită și distopica dintr-un film SCIENCE FICTION; cu toate acestea, este foarte real.”

  Varianta falsă „Omicron” folosită pentru a introduce soluția finală pentru „covid”

  Unele țări europene adoptă deja planul Ursulei, inclusiv Austria, Grecia, Germania și Lituania. Alții cu siguranta se vor alătura în zilele următoare.

  Austriecii au termen până în februarie 2022 să respecte programul obligatoriu de vaxxinare de acolo.

  În Germania, a fost anunțat un lockdown la nivel național al ne-vaxxinatilor, liderii adăugând că în curând vor exista politici obligatorii de vaxxinare care vor restricționa germanii nevaccinați să aiba acces în societate.

  Dacă totul merge conform planului, germanii vor avea termen până în martie 2022 să se vaccineze complet sau altfel nu mai au ce căuta în societatea germană.

  „Acești lideri europeni sunt nebuni”, spune Sundance. „Nu există un moment mai bun decât acum pentru ca Rusia să invadeze Ucraina, iar americanii să le spună aleșilor noștri că nu este treaba noastră”.

  Dacă ne întoarcem la epoca în care accesele guvernamentale fasciste sunt acceptabile pentru oamenii din Europa, atunci vor lua amploare caci avem propriile noastre cozi de topor.
  „Tot ce a fost nevoie pentru ca această ultimă rundă de nebunie să înceapă a fost introducerea variantei fictive „Omicron” care a fost anunțată de mass-media mainstream de Black Friday, chiar în aceeași zi în care piața bursieră avea o problemă majoră.

  Toate acestea au fost prezise în Sfintele Scripturi, ca să fie clare. Un comentator de la The Conservative Treehouse a citat versete din Matei 24:2-51 ca o referință subliniind tot ceea ce vine, și ceea ce în curând urmeaza sa se dezlantuie.
  Pentru credincioșii care caută eliberarea, putem face referire la pasaje precum Luca 21:36 și Apocalipsa 3:10 pentru a ne aduce aminte despre nadejde noastră binecuvântată.

  Înfometarea este o crimă de război”, a scris un alt comentator de la The Conservative Treehouse despre perspectiva ca oamenii nevaccinați să nu mai poată face cumpărături pentru a-si procura alimente.
  „S-ar putea să se vrea restrictionarea programului magazinelor alimentare. Acest lucru este de neconceput și n-ar trebui să stea în picioare”.

  Ei ar trebui să declanseze direct varianta de final a jocului și să anunte Zyklon-B”, a scris încă un altul.
  Fascismul medical al coronavirusului Wuhan (Covid-19) se răspândește ca un virus. Pentru a ține pasul cu cele mai recente, vizitați Fascism.news.
  THE HOLOCAUST RETURNS: EU wants to abolish Nuremberg Code, reconstitute medical fascism with forced covid “vaccination” – NaturalNews.com
  https://www.naturalnews.com/2021-12-07-holocaust-eu-abolish-nuremberg-code-medical-fascism.html#

  1. O alta dovada ca U.E. e doar o creatie masonica diabolica, in timp ce statul paralel masonic s-a infiltrat si acaparat 90% din organismul politic, oriunde in lume.
   A mai ramas solutia revoltei cu arma in mana!
   Ne-au tot prevenit despre asta oameni ca dr. Mathias Rath inca de acum 10-12 ani. Care au spus in discursurile sale, ca stapanirea globalista nu se va da inapoi sa transforme lumea in scrum, ca sa nu-si piarda puterea.

   1. DIN PACATE SI MAI ALES DIN TRAGEDIE, ASA ESTE.
    OAMENII TREBUIE SA-SI INCARCE AREMELE SI SA MEARGA LA RAZBOI IMPOTRIVA LIDERILOR SATANISTI AI UNIUNII EUROPENE.
    Dar unde se termina gaura rosie a iepurelui fascisto-eugenisto-marxist ?
    S-ar putea sa duca in 5-7 directii UK, Elvetia, America, Israel, Belgia(Bruxelles), Franta si chiar China!
    In primul rand trebuie sa ne rugam impreuna lui Hristos, si apoi sa refuzam categoric vaccinele, si apoi revoltele si blocajul de drumuri, parlamente, poduri, piete, si alte locuri publice pentru a inghetza orice decizii impotriva omului.
    ACESTE VACCINE SUNT PENTRU UCIDERE, SI UNELE PENTRU A CREA OAMENI ROBOTI (CYBORGI), NU CA SA PRIMESTI PUTERI SUPRANATURALE CI CA SA TE CONTROLEZE PANA IN MADUVA OASELOR. CONTROL TOTALITAR!
    MAI BINE MURIM LIBERI, SI PENTRU HRISTOS! E CA SI CUM L-AM MARTURISI PE HRISTOS CA CEI DIN VREMURILE LUI ANTIHRIST, PESTE VREO 40-50 DE ANI! ESTE ACEEASI MARTURISIRE CARE DUCE DIRECT LA RAI FARA A MAI TRECE PRIN VAMILE DRACESTI ALE VAZDUHULUI!
    Daca ne unim fortzele si refuzam vaccinele cu pretul foamei, si inchisorii, minunile dumnezeiesti „MAI PRESUS DE FIRE” de la Hristos nu vor intarzia sa apara, asa cum s-a profetit!
    Doamne ajuta tuturor!
    Refuzati vaccinele pana in panzele albe! Cu drag, Dan – un pacatos de rand.

 2. Nu au nici gloante destule, nici destui jandarmi, nci destule puscarii.
  Moarte uniunii satanice europene, moarte satanistilor!
  Ajută-ne Doamne să le rupem gâturile acestor criminali!

 3. Corect , ADUNAREA IN STRADA SI INTRAT PESTE EI …SE PARE CA ALTA VARIANTA NU EXISTA CEA CU DIPLOMATIA !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!