X

Organizația Mondială a Sănătății solicită guvernare globală

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Trebuie spus, OMS nu este guvernul tău, nu i-ai votat și nu au nicio autoritate legală licită asupra ta. Cu toate acestea, ei par să se comporte ca și cum ar vorbi cu un decret divin – birocrația lor se va termina!

Se pare că Organizația Mondială a Sănătății (OMS) nu este mulțumită de piciorul pus pe gâtul civilizației și a făcut recent apelul pentru – „OMS consolidată, împuternicită și finanțată durabil în centrul arhitecturii globale a sănătății”.

Directorul general al OMS, Tedros Adhanom, a făcut această afirmație îndrăzneață – precum și multe altele – în timpul cuvântului său de deschidere la Sesiunea Specială a Adunării Mondiale a Sănătății.

Cu Crăciunul după colț, se pare că OMS vede coronavirusul ca pe cadoul care continuă să dăruiască. Multe interdicții din întreaga lume au început să treacă de la mania lor colectivă de virus și s-au deschis complet sau într-o măsură relativă; iar în națiunile care sunt încă în mod semnificativ oprimate, opoziția este în creștere, iar tensiunile sunt la un nivel maxim.

Tedros nu este fericit și, în mod tipic marxist, nu lasă o criză percepută să se irosească. Pe măsură ce isteria care înconjoară varianta „Delta” supraevaluată începe să scadă ca imunitatea indusă de vaccin, varianta Omicron a apărut ca un geniu dintr-o sticlă. Nu contează că există puține, dacă există motive să ne temem că varianta prezintă vreo îngrijorare notabilă – sau faptul că vaccinurile nu au făcut nimic pentru a opri răspândirea noii mutații, cel mai puternic birocrat al sănătății din lume a capturat momentul să apelăm la un guvern mai mare, mai puternic și mai răspândit în întreaga lume.

Poate ați auzit în martie că OMS a cerut o structură organizațională la nivel mondial în care comunitatea internațională să poată lucra împreună „pentru un nou tratat internațional pentru pregătirea și răspunsul la pandemie”.

Într-un comentariu semnat de liderii mondiali și birocrații din domeniul sănătății, OMS a cerut un „nou tratat internațional pentru pregătirea și răspunsul la pandemie”.

Trebuie spus, OMS nu este guvernul tău, nu i-ai votat și nu au nicio autoritate legală licită asupra ta. Cu toate acestea, ei par să se comporte ca și cum ar vorbi cu un decret divin – birocrația lor se va termina!

Una dintre declarațiile pe care tiranii sănătății le-au făcut în martie a fost că „nimeni nu este în siguranță până când toată lumea este în siguranță”.

Ar putea fi rostită o declarație mai absurdă? Imaginează-ți dacă ai spune: „Nimeni nu doarme dacă nu doarme toată lumea” sau „Nimeni nu câștigă existența decât dacă toată lumea își câștigă existența”.

Nu ar trebui să ne surprindă, însă, că acești globaliști vorbesc cu fraze contradictorii, deoarece acest lucru a fost evident încă de la început. Însăși noțiunea de „distanțare socială” este o contradicție în termeni; cum poate cineva să fie social dacă nu în preajma altor oameni? A fi în preajma altor oameni înseamnă de fapt a fi într-o societate, separarea oamenilor îi pune într-o stare de izolare, și nu într-un cadru social. Poate că distanțarea socialistă ar fi un termen mai bun.

Ni s-a spus, de asemenea, că suntem „mai puternici împreună când suntem despărțiți” și, deoarece societatea este segregată în clase de vaccinați și nevaccinați, se pare că suntem încă „toți în asta împreună”.

Ne putem întreba – ce este mai exact o pandemie? Potrivit documentelor OMS din 2011, „se poate spune că pandemiile apar anual în fiecare dintre emisferele sudice și nordice temperate, având în vedere că epidemiile sezoniere depășesc granițele internaționale și afectează un număr mare de oameni”.

Această definiție a fost preluată dintr-o discuție internațională care a avut loc după pandemia de gripă porcină, cu lideri din domeniul sănătății din întreaga lume discutând despre mesajele de utilizat. Una dintre afirmațiile din discuție a fost că cuvântul „pandemie” a invocat un anumit sentiment de severitate. Cu toate acestea, OMS a contracarat arătând că pandemiile apar anual: se numesc sezon de răceală și gripă.

Dacă Tedros Adhanom dorește ca pandemia să se termine, atunci trebuie doar să aștepte până în primăvară, când se va încheia sezonul în emisfera nordică, pentru a relua în sudul global.

El a cerut și „fidelitate față de știință”. Poate că ar trebui să-l întrebăm dacă ar trebui să ne arătăm și fidelitatea față de Anthony Fauci – până la urmă, a-l critica înseamnă a critica știința. OMS a cerut în mod obișnuit mascarea ca o modalitate de a opri răspândirea unui virus respirator; aceasta contrazice știința actuală care spune contrariul.

Apelând la „știință”, Tedros a spus: „Nu putem pune capăt acestei pandemii decât dacă rezolvăm criza vaccinurilor”. Într-o întorsătură de ironie, sunt de fapt de acord cu el că există o „criză a vaccinurilor”.

Este cu adevărat o criză că atât de multe sute de mii de oameni au fost răniți sau uciși după aceste vaccinuri experimentale.

Și pentru cei care cred că COVID-ul este la fel de grav ca poliomielita, așa cum pare să o facă mass-media, atunci este o criză că există dovezi atât de puternice că cei „vaccinați” sunt la fel de probabil să poarte și să transmită virusul ca și cei nevaccinati. . Adăugați la asta faptul că vaccinurile oferă puțină imunitate pe măsură ce lunile trec.

Tot Tedros a menționat că decesele cauzate de virus, care, în opinia sa, a provocat o „perturbare a serviciilor de sănătate esențiale”. Poate că am ratat nota pe care virusul le-a trimis spitalelor să nu mai trateze bolnavii de cancer.

josbotnita.ro

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

    1. *O frunză va ajunge (ca mîncare, n.m.) pentru o lună….* *Veți face cruce pe pământ și se va preface în pâine..*(va avea conținut hrănitor ca și pâinea, n.m.).
      Așa că, *Nu te teme turmă mică …!*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button