X

Colonelul Martínez-Vara cere suspendarea imediată a vaccinării împotriva COVID-19 în Forțele Armate și populația civilă

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Potrivit informațiilor publicate de portalul Rambla Libre, colonelul Carlos Martínez-Vara a semnat o declarație prin care solicită suspendarea imediată a vaccinării împotriva Covid-19 în Forțele Armate și populație. 

Un tataranieto de Vara de Rey reivindica en Ibiza la figura del militar - Diario de Ibiza

CARLOS MARTINEZ-VARA DE REY NOVALES (DNI 05385042-Y), Colonel EA (CGEO) Șef Secția de Înalte Studii a Liceului de Forțe Armate (ESFAS), Centrul Superior de STtudii al Apărării Naționale (CESEDEN) în virtutea articolului 28 din legea organică 9/2011, din 27 iulie, privind drepturile si îndatoririle membrilor Fortelor Armate
Expune:

Populația spaniolă, atât în ​​sfera civilă, cât și în cea militară, primește recomandarea autorităților sanitare de a se vaccina împotriva COVID-19 cu medicamente de la diferiți producători, care, fără a fi încă aprobate oficial, sunt administrate sub protecția legală a unui autorizație condiționată de introducere pe piață, pe cale de urgență, eliberată de Agenția Europeană pentru Medicamente (AEMPS).

Că există suficiente publicații în literatura științifică în care sunt expuse analize și studii efectuate asupra acestor medicamente, ale căror concluzii avertizează asupra riscului potențial pentru sănătatea umană derivat din prezența materialelor toxice în flacoanele utilizate. În acest sens, pe 2 noiembrie, dr. Pablo Campra Madrid, profesor la Universitatea din Almería, a publicat un studiu spectroscopic micro-Raman efectuat pe o prelevare aleatorie de fiole de vaccinuri COVID-19 comercializate de diverse companii farmaceutice (Pfizer, Moderna, Janssen si Astra Zeneca), in care concluzionează că au detectat obiecte care „corespund fără echivoc OXIDUL DE GRAFEN REDUS”.

Că multe dintre reacțiile adverse grave, foarte grave și letale care au fost raportate în legătură cu administrarea vaccinurilor menționate mai sus la sistemul european de notificare a reacțiilor adverse asociate cu medicamente, EudraVigilance, (atacuri de cord, mio/pericardită, tulburări de coagulare/vasculare, tulburări ale sistemului respirator, tulburări ale sistemului reproducător, tulburări imunitare, tulburări renale, tulburări hepatice, cancer etc.), sunt compatibile cu efectele adverse care ar putea deriva din prezența oxidului de grafen redus în ele.

Că aceste rapoarte sunt susținute de cea mai înaltă rigoare științifică, coroborate de datele de farmacovigilență ale Sistemului american de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinurilor (VAERS) și susținute de concluzii similare raportate de laureații Nobel, aceiași creatori ai tehnologiei vaccinului ARNm și cei mai înalți profesioniști biomedicali din lume în domeniul imunogeneticii din țări precum SUA, GB, Germania, Franța, Japonia și China, printre altele.

El poder antitumoral del gazpacho sobre personas, a prueba

Campra Pablo, doctor în științe chimice și licențiat în științe biologice. „DETECȚIA GRAFENULUI ÎN VACCINURILE COVID19 PRIN SPECTROSCOPIE Micro-RAMAN”. (02/11/21) Pagina 14

Că loturile de vaccinuri care sunt comercializate în prezent în Spania nu au fost analizate de laboratoarele Agenției Spaniole pentru Medicamente și Produse de Sănătate, astfel de loturi fiind eliberate doar prin proceduri de revizuire documentară, în ciuda riscului clinic potențial grav sau foarte grav. că pentru populație ar presupune prezența particulelor străine în preparatele parenterale lichide precum vaccinurile menționate mai sus.

Că Ministerul Apărării dispune, din motive de securitate națională, de o metodologie suplimentară și independentă în domeniul recepției și controlului calității materialelor care necesită prelevare semnificativă conform unei eșantionări de referință stabilite, cu respectarea caietului de sarcini definit și aprobarea loturilor cu semnătura unui responsabil. De asemenea, se înțelege că această procedură de acceptare este repetitivă de fiecare dată generează un nou lot, necesitând în orice caz transparența furnizorului pentru un audit de către Managerii de Calitate ai Ministerului Apărării pentru a colecta datele și rezultatele testelor producătorului și furnizorului, precum și analiza probelor alese în fiecare lot, fără a se proceda la utilizarea loturilor menționate până la aprobarea acestora de către responsabilii de calitate ai Ministerului apărare.

Că, fără îndoială, imunitatea naturală este superioară imunității induse de vaccinare deoarece include apărarea imunitară înnăscută și beneficiul pe care administrarea acestor vaccinuri îl poate oferi personalului care a dezvoltat în mod natural anticorpi datorită depășirii bolii. Dimpotrivă, autoritățile științifice din imuno-epidemiologie estimează că această strategie ar compromite starea imunitară a populației, făcând imunitatea de grup din ce în ce mai de neatins, provocând nu doar o situație de dependență perpetuă, ci și o slăbire progresivă a răspunsului imun al populației, consecințe extrem de nedorite.

Sentința TC 120/1990, 27 iunie (Temeiul juridic): definește dreptul recunoscut la Art. 15.1 CE, precizând că prin aceasta „se apără inviolabilitatea persoanei, nu numai împotriva atacurilor care vizează vătămarea corpului sau a spiritului acesteia. , dar și împotriva oricărui fel de intervenție care nu are acordul proprietarului”. Art. 3 din Carta Drepturilor Fundamentale a UE stabilește dreptul la integritate fizică în Art. 3 al acesteia. Cel mai relevant este includerea unei serii de ipoteze specifice pentru protecția integrității fizice în cadrul medicamentului și biologie, față de care, articolul 3 prevede că se respectă în special consimțământul liber și în cunoștintă de cauză al persoanei în cauză, în conformitate cu modalitățile stabilite de lege. În domeniul nostru trebuie respectată Legea 41/2002, din 14 noiembrie, de bază pentru reglementarea autonomiei pacientului și a drepturilor și obligațiilor privind informarea și documentarea clinică.

Că Serviciul de Farmacologie al FAS are capacitatea tehnică de a efectua analizele pertinente ale vaccinurilor menționate anterior sau de a supraveghea corectarea celor pe care le subcontractează pentru a efectua verificarea absenței oricărei toxicități care ar putea afecta calitatea și siguranța vaccinului. Prezența acestor elemente în orice vaccin ar reprezenta o încălcare a conformității obligatorii de către producătorii și/sau importatorii laboratoarelor farmaceutice a vaccinurilor menționate anterior cu cerințele stabilite de Capitolul IV din Decretul regal 824/2010, din 25 iunie, de către cel care reglementează laboratoarele farmaceutice, producătorii de ingrediente active de uz farmaceutic și comerțul exterior al medicamentelor și medicamentelor de investigație, dedicate regulilor de fabricație corectă. În același mod, aceasta ar presupune nerespectarea prevederilor Farmacopeei Europene privind prezența particulelor în preparatele parenterale.

Pentru tot ce s-a afirmat până acum, colonelul solicită:

  • Sunt date instrucțiunile pertinente, în sfera Ministerului Apărării sau în coordonare cu alte entități ale Administrației de Stat, astfel încât să se efectueze contraanalizele loturilor aleatorii de inoculări care se administrează în prezent Forțelor Armate și populației spaniole. Dr. Campra însuși propune în raportul menționat mai sus să efectueze „analize ulterioare cu tehnica descrisă sau alte complementare pe baza unor mostre semnificative care să-i permită să evalueze cu semnificație statistică adecvată nivelul prezenței materialelor grafen în aceste medicamente, precum și caracterizarea lor chimică și structurală detaliată”. Acest control al calității ar trebui să necesite, pe lângă prelevarea de probe, colectarea documentației relevante și a certificatelor analitice emise de producător sau importator. Membrii FAS exercită un grad de confidențialitate care nu compromite secretele pe care companiile farmaceutice producătoare doresc să le păstreze. De asemenea, probe din fiecare lot trebuie păstrate pentru analiză, chiar și după acceptarea și utilizarea lor, pentru un timp suficient, pentru a garanta contraprobe pertinente în cazul în care se fac cereri sau pretenții la Jurisdicția Militară sau Civilă, dintre cei care au acceptat loturile ca fără riscuri.
  • Să fie oprită actuala campanie de vaccinare împotriva Covid-19 în Forțele Armate și în populație ca măsură de precauție, atâta timp cât îndoielile cu privire la prezența oxidului de grafen redus și a altor posibile particule și elemente potențial toxice pentru sănătate nu sunt înlăturate.

Tradus de Karen Smith din El Distrito

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button