X

Vor folosi varianta Omicron ca mijloc pentru acoperirea efectelor vaccinurilor și pentru a justifica valul următor?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Potrivit unor articole din versiunea oficială, simptomele noii variante de SARS-Cov2, numită Omicron, sunt: ​​Complicații legate de sistemul vascular, inclusiv insuficiență cardiacă, aritmie, inflamație cardiacă și cheaguri de sânge.

Totuși, știm că acesta este unul dintre efectele negative majore ale „vaccinurilor” COVID, în special în rândul bărbaților, ducând la o creștere de 5 ori a deceselor cardiace subite inexplicabile în rândul jucătorilor de fotbal în 2021. De fapt, din decembrie 2020, 183 de sportivi și antrenori profesioniști s-au prăbușit brusc, soldând cu 108 decese.

Efectele secundare ale vaccinurilor Covid sunt promovate ca „simptome ale variantei Omicron”.

Se pare că autoritățile și birocrații folosesc varianta Omicron pentru a masca creșterea rapidă a deceselor cardiace subite și inexplicabile în rândul persoanelor vaccinate; exact cum au făcut cu varianta Delta.

Variantele sunt un instrument de descurajare, coercitiv și de justificare, pentru existența cărora nu există o bază științifică, dar care sunt folosite pentru a justifica în continuare narațiunea oficială.

Tuturor experților oficiali: chiar nu înțelegeți? Trebuie să fii foarte orb sau foarte necinstit pentru a nu fi surprins de aceste fapte.

Heraldo: Simptomele Omicron, noua variantă a Covid-ului care îngrijorează lumea. New York declară starea de urgență.

Pasajeros de vuelos internacionales llegan hoy lunes al Aeropuerto Internacional John F. Kennedy (JFK) en Nueva York.
Pasageri din zboruri internaționale, în Aeroportul Internațional John F. Kennedy (JFK) în New York. EFE

Varianta Omicron a SARS-CoV-2 a alarmat societatea în ultimele zile din cauza reacțiilor pe care le-a stârnit în mai multe țări europene, inclusiv în Statele Unite, unde se iau în considerare noi închideri de frontieră pentru combaterea bolii. Se vorbește despre un risc potențial mai mare decât cel al variantelor Alpha sau Delta, care în urmă cu câteva luni au stârnit mare îngrijorare din cauza îndoielilor cu privire la eficacitatea vaccinurilor existente împotriva acestor noi tulpini de virus.

South African doctor who raised alarm over Omicron variant says symptoms are 'unusual but mild' - Daily Record

Angelique Coetzee, președinta Asociației Medicale din Africa de Sud, a fost prima care a alertat autoritățile sud-africane cu privire la apariția omiconului (varianta B.1.1.529). Situația epidemiologică din Africa de Sud se caracterizează prin trei valori de vârf diferite în cazurile raportate, ultima dintre acestea vizand în principal varianta delta. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), numărul infecțiilor a crescut brusc în ultimele săptămâni, odată cu descoperirea acestei variante. Prima infecție confirmată a venit dintr-o probă prelevată pe 9 noiembrie 2021.

Estados Unidos: Kathy Hochul, una gobernadora todoterreno para Nueva York | Internacional | EL PAÍS

Guvernatoarea statului, democrata Kathy Hochul, a fost unul dintre primii funcționari din țară care a luat o decizie cu privire la noua variantă a virusului. În plus, Hochul face apel la populație să poarte mască, să se vaccineze și să primească doze de rapel. La rândul său, principalul responsabil cu lupta împotriva coronavirusului din țară, Anthony Faucci, a recunoscut în această sâmbătă că ar fi „surprins” dacă varianta omicron ar fi deja pe pământ american.

Ómicron | Coronavirus: Anthony Fauci dice que Estados Unidos está en “alerta” por la nueva variante del covid-19 | Sudáfrica | MUNDO | EL COMERCIO PERÚ

„Nu m-ar mira dacă ar fi. Nu l-am detectat încă, dar când există un virus cu acest nivel de transmisibilitate și sunt deja cazuri din călătorii în Israel, Belgia și alte țări… când există un virus. așa, este aproape imposibil să nu se răspândească peste tot”, a spus Fauci în declarații pentru rețeaua NBC. Multe țări – inclusiv Statele Unite – au refuzat intrarea turiștilor internaționali din Africa de Sud, unde noua variantă a fost depistată pentru prima dată, și a vecinilor săi din sud de pe continentul african.

Simptomele variantei Omicron: de la oboseală extremă la dureri musculare.

Varianta B.1.1.529 este similară cu varianta Beta, care a fost găsită și în Africa de Sud. Omicron are simptome neobișnuite, dar ușoare, iar oboseala extremă este cea mai vizibilă în cazurile identificate până acum. Persoanele infectate cu Omicron au o altă particularitate în comparație cu tulpinile anterioare: Nu suferi de simptomul care a fost până acum cel mai clar motiv de suspiciune de infecție cu Covid-19, și anume pierderea mirosului și a gustului. Aveți o frecvență cardiacă anormal de mare și o febră foarte mare. Alte simptome la persoanele infectate cu Omicron includ dureri musculare care durează câteva zile, potrivit dr. Coetzee. Cursul bolii este ușor. Cu toate acestea, ea a avertizat despre pericolul potențial al unei evoluții mai pronunțate și mai severe a bolii la persoanele nevaccinate.

Riscul global al unei prevalențe „înalte” a Omicronului

OMS a avertizat că această variantă are un risc global „înalt” de răspândire și a îndemnat țările să se pregătească pentru posibilele consecințe. Într-un raport tehnic adresat statelor membre, a abordat posibilitatea „viitoarelor valuri de Covid 19 care ar putea avea consecințe grave”. Ei descriu potențiala răspândire la nivel mondial a Omicron ca fiind „ridicată” și posibilele efecte ca „foarte ridicate”, „deoarece mutațiile pot aduce potențial imunologic evaziv și, eventual, un avantaj în ceea ce privește transferabilitatea”.

Varianta Omicron la persoanele vaccinate cu Covid

OMS anticipează că vor apărea „cazuri și infecții la indivizii vaccinați”, deși într-o „proporție mică și previzibilă în raport cu valorile eficacității vaccinului”. „În ciuda incertitudinilor, se poate presupune că vaccinurile disponibile în prezent oferă o anumită protecție împotriva bolilor grave și a decesului”, explică ei.

Cu toate acestea, experții OMS precizează că „există încă incertitudini semnificative”.

Încep restricțiile pentru noua variantă Covid

În ciuda acestor cuvinte, multe țări au luat măsuri radicale pentru a combate această ipotetică nouă amenințare. Regatul Unit, Statele Unite și mai multe țări din UE interzic călătorii din Africa de Sud, Botswana, Mozambic, Namibia, Swaziland, Lesotho și Zimbabwe, în timp ce Maroc nu va primi zboruri internaționale în următoarele două săptămâni, iar Israelul și-a închis granițele pentru străini.

SURSA

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Is the Human BioField Negatively Effected by Radio & Microwaves?
    Evidence for a connection between coronavirus disease-19 and exposure to radio frequency radiation from wireless communications including 5G!
    Abstract
    Background and Aim:

    Coronavirus disease (COVID-19) public health policy has focused on the severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 (SARS-CoV-2) virus and its effects on human health while environmental factors have been largely ignored. In considering the epidemiological triad (agent-host-environment) applicable to all disease, we investigated a possible environmental factor in the COVID-19 pandemic: ambient radiofrequency radiation from wireless communication systems including microwaves and millimeter waves. SARS-CoV-2, the virus that caused the COVID-19 pandemic, surfaced in Wuhan, China shortly after the implementation of city-wide (fifth generation [5G] of wireless communications radiation [WCR]), and rapidly spread globally, initially demonstrating a statistical correlation to international communities with recently established 5G networks. In this study, we examined the peer-reviewed scientific literature on the detrimental bioeffects of WCR and identified several mechanisms by which WCR may have contributed to the COVID-19 pandemic as a toxic environmental cofactor. By crossing boundaries between the disciplines of biophysics and pathophysiology, we present evidence that WCR may: (1) cause morphologic changes in erythrocytes including echinocyte and rouleaux formation that can contribute to hypercoagulation; (2) impair microcirculation and reduce erythrocyte and hemoglobin levels exacerbating hypoxia; (3) amplify immune system dysfunction, including immunosuppression, autoimmunity, and hyperinflammation; (4) increase cellular oxidative stress and the production of free radicals resulting in vascular injury and organ damage; (5) increase intracellular Ca2+ essential for viral entry, replication, and release, in addition to promoting pro-inflammatory pathways; and (6) worsen heart arrhythmias and cardiac disorders.

    https://www.drrobertyoung.com/post/is-the-human-biofield-negatively-effected-by-radio-microwaves

    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8580522/#B139

    PS: pentru cine nu intelege cum sta treaba, se merge pe cel putin doua planuri:

    1. Implementarea 5G (sau mai mult). Pentru a masca intentiile, au inventat “pandemia” de covid care, in realitate, ascunde efectele radiatiilor in “simptomele covid”…

    2. Inocularea populatiei cu tehnologie nano care se conecteaza la sistemul nervos uman, pentru ca individul sa devina un simplu device in slujba AI. Pentru asta se folosesc de frica de covid indusa pentru ca populatia sa se duca de buna voie la inoculare, nestiind ce face.

  2. OMI+CRON

    Old Myocardial Infarction (OMI) is one of the most important pathological manifestations in sudden cardiac death. Fatal arrhythmia arising from a fibrotic scar has been determined as the cause of death in most cases with old myocardial infarction.

    CRON
    noun – COMPUTING
    a command to an Operating System or server for a job that is to be executed at a specified time. => “a cron job”

    Combinatia celor doua ar insemna: o comanda data la un anume moment “OS”, sa execute OMI = Miocardita / Infarct. Adica, au inoculat Sistemul de Operare in trup via mARN si la un moment dat, cand doresc “ei”, se da comanda CRON sa execute sarcina: MIOcardita / Infarct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button