X

Ei nu pot explica de ce vaccinații sunt mai predispuși să se infecteze cu COVID și să moară

Cozi lungi la vaccinat după apariția variantei Omicron
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ei pot oferi doar argumente agitând mâinile fără date reale care să le susțină. 

Steve Kirsch's newsletter

Steve Kirsch – Executive Director, Vaccine Safety Research Foundation (vacsafety.org)

ICYMI, iată o diagramă dintr-o postare recentă a bunului meu prieten Mathew Crawford. Practic arată că, cu cât vaccinezi mai mult, cu atât înregistrezi mai multe cazuri și decese.

Criticii ar argumenta: „Este confuzie! mai mulți bătrâni sunt vaccinați.” Dar aceiași critici nu ne pot demonstra că acest lucru este fals. Ei pot doar argumenta „agitând cu mâna” că trebuie să fie greșit. Nu prea convingător.

Dar, pentru a fi corect, nu putem cita acest lucru ca dovadă definitivă a faptului că vaccinurile sunt nesigure.

Guvernele nu vor publica datele pentru a arăta că vaccinurile sunt sigure. Mă întreb de ce?

De fapt, suntem de acord cu criticii că este confuz, dar iată de ce: guvernele nu publică defectele public, așa că nu putem face nimic mai bine decât asta. Dacă vaccinurile sunt atât de sigure, de ce nu publică datele pentru a demonstra acest lucru?

Este doar o întâmplare? Nu cred. Urmărește acest videoclip începând cu ora 7:00. Linia merge pe o cale greșită. Cu cât vaccinezi mai mult, cu atât devine mai rău.

Desigur, „noi” știm cu toții de ce este:

  • Vaccinul îți scade sistemul imunitar imediat după vaccinare și pentru o perioadă necunoscută după aceea. Poate fi permanent.
  • Vaccinurile vă pot ucide din cauza cheagurilor de sânge și a inflamației.
  • Vaccinul pare să vă faciliteze infectarea după o perioadă scurtă de lună de miere, adică eficacitatea vaccinului (VE) devine negativă. Vedem acest lucru în datele din Marea Britanie, de exemplu. Vezi diapozitivele.

Cu toate acestea, autoritățile noastre sanitare nu vor înțelege niciodată acest lucru, deoarece i-ar discredita. Așa că trebuie să continue să cânte aceeași melodie: „Sigur și eficient”.

SURSA

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button