X

Avocatul Gheorghe Piperea: Se pregătește o modificare TOTALITARĂ a Constituției

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Se pregătește o modificare totalitară a Constituției, astfel încât drepturile omului și libertățile cetățenești, care sunt individuale, vor fi subordonate drepturilor colective, iar ordinea privată, contractuală, va fi supusă ordinii polițienești, a avertizat, luni, pe Facebook, avocatul Gheorghe Piperea, în ziua în care coaliția de guvernare și-a anunțat intenția de a modifica Constituția. 

Binele comun, stabilit de stat, corporații susținute de stat și tehnocrați, va prima asupra binelului individual, a subliniat Gheorghe Piperea.

„Nu veți mai avea nimic, dar veți fi „fericiți”. Viitorul nu vă mai aparține – e ipotecat deja.

Dacă nu veți fi transformați în „inutili sociali”, veți deveni dependenți de stat – o realitate imaginativă în care aveți atât de mare încredere încât ați accepta orice vi se impune, „pentru siguranța vostră”. Veți accepta inclusiv să faceți foamea sau frigul, pentru că, astfel, veți „salva” Pământul (aproape distrus de corporațiile care dictează statului legi și reguli și contracte cu încredințare directă). Veți accepta inclusiv să luați pilula/serul de contracepție sau sinucidere „etică”, când vă va veni rândul (păpușarilor statului și moștenitorilor lor nu le vine niciodată rândul – numai voi puteți fi sacrificați, nu vă e clar?).

Deciziile care vă privesc direct vor fi luate de medicii care acum îi așteaptă cu lumânări la ATI pe semenii voștri. Sau de veterinari și de repetenți și de delincvenți și de criminali de război – adică, de toți aceia care acum constituie armata primatelor poreclite „elite” birocratice și politice.

Dacă tehnocrații și „specialiștii” pe care i-ați ridicat pe soclu vă vor cere-o, veți merge și în patru labe, pentru că legea va deveni un bici pe spinarea voastră, iar contractul, un ciomag în mâna fuhrerilor digitali globali.

Aparatul de represiune al statului va avea dreptul să intre peste voi în casă ori să vă separe de familie, punându-vă în ghetouri sau aruncându-vă extra muros, dacă binele comun, stabilit de indivizi ca Arafat/Fauci/Tedros/bilgheiț, foarte credibili, de altfel …

Asta este ceea ce tocmai a anunțat coaliția aflată acum la guvernare – modificarea crucială a Constituției.

Un mic rol în acest proces îl aveți și voi – modificarea Constituției presupune referendumul. Veți de acord să deveniți cobai sau oameni de tinichea, goi pe dinăuntru, pentru a pune în practică noul concept de „bine comun”?

Fiți vigilenți, că o Constituție e făcută pentru jumătăți de secole, iar nu pentru 2-3 ani.

Hai Liberare!”, a transmis avocatul Gheorghe Piperea.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button