X

Proteste la Viena: Austriecii cer alegeri anticipate

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mii de protestatari au ieșit în Viena să manifesteze împotriva restricțiilor asupra vieții publice menite să limiteze pandemia de coronavirus. Confruntat cu creșterea numărului de infecții zilnice, luna trecută, guvernul a făcut din Austria prima țară din Europa de Vest care a reintrodus un sistem de izolare și a declarat că va face vaccinările obligatorii începând cu luna februarie.

Oamenii purtau pancarte pe care scria: „Voi decide singur”, „Faceți Austria puternică din nou” și „Noi alegeri” – un indiciu la tulburările politice – în timp ce mulțimea se aduna, informează Reuters.

Aproximativ 1.200 de ofițeri de poliție s-au mobilizat pentru a gestiona protestele dispersate care ar fi trebuit să se unească într-un marș pe bulevardul Ring din centrul Vienei. Poliția a declarat că le va reaminti participanților la marș să poarte măști și va taxa persoanele care nu le poartă.

O comisie parlamentară a aprobat săptămâna aceasta dublarea duratei de izolare la 20 de zile, care, potrivit guvernului, este cea mai lungă durată a acesteia.

Austria, o țară de 8,9 milioane de locuitori, a raportat aproape 1,2 milioane de cazuri de coronavirus și peste 12.000 de decese legate de COVID-19 de la începutul pandemiei, anul trecut.

Cazurile noi au scăzut de când a început izolarea – care face excepții pentru proteste.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. !! Atentie !! – Diavolii austroloci de la Banca Raiffeisen incep experimentul scoaterii banilor cash ! Pas cu Pas – intai la ghisee , apoi si din bacomate . Intregul sistem bancar isi pregateste strategia pentru instaurarea Gulagului satanic 666 si vor actiona in functie de reactia romanilor la acest experiment ! Scoateti-va IMEDIAT toate depozitele si inchideti conturile indiferent de penalizarile contractuale pentru ca va puteti trezi cu banii blocati sau pierduti , mai ales in cazul declansarii unui razboi !

    https://adevarul.ro/economie/bani/una-cele-mai-mari-banci-romania-renunta-complet-tranzactiile-numerar-scosi-banii-cont-document-1_61ac66b75163ec4271409318/index.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button