X

Omicron: V-am avertizat că farsa Covid nu se va termina niciodată

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

By Brandon Smith – 3 dec. 2021 – Alt – Market.us

Îți amintești când Anthony Fauci și alți „profesioniști” medicali plătiți de guvern au spus că americanii trebuie să pună mască și să stea acasă două săptămâni pentru a „aplana curba” pandemiei covid? Îți amintești când s-au întors două săptămâni mai târziu și au spus că au nevoie de încă două săptămâni? Îți amintești cum au renunțat puțin la blocaj și apoi s-au întors imediat cu cereri pentru mai mult? Îți amintești, în 2019, când lumea se ghemuia în casele lor și în spatele măștilor din cauza unui virus cu o medie IFR (Infection Fatality Rate) of only 0.27% (rata de mortalitate prin infecție) de doar 0,27%? Îți amintești asta?

Chiar la începutul răspunsului la pandemie, eu și mulți alții din media alternativă am avertizat că mandatele și blocajele nu se vor termina niciodată; ele sunt menite să continue pentru totdeauna. Am prezis acest lucru pe baza declarațiilor făcute de către globaliștii și instituțiile care scriu politica de răspuns la covid pentru guvernele naționale. În articolul meu ‘Waves Of Mutilation: Medical Tyranny And The Cashless Society’, publicat în aprilie 2020, am subliniat comentariile globalistului Gideon Lichfield de la MIT, bazate pe cărți albe publicate de Imperial College of London. În articolul intitulat ‘We’re Not Going Back To Normal „Nu ne întoarcem la normal”, el descrie viitorul lumii sub tirania medicală covid:

Gideon Lichfield - Global editorial director, Wired - Condé Nast | LinkedIn

„Pentru a opri coronavirusul, va trebui să schimbăm radical aproape tot ceea ce facem: cum lucrăm, facem exerciții, socializăm, cumpărăm, ne gestionăm sănătatea, ne educăm copiii, avem grijă de membrii familiei.

Toți dorim ca lucrurile să revină rapid la normal. Dar ceea ce probabil că cei mai mulți dintre noi nu ne-am dat seama încă – dar o vom face în curând – este că lucrurile nu vor reveni la normal după câteva săptămâni sau chiar câteva luni. Unele lucruri n-o vor face niciodată.”

Atâta timp cât cineva din lume are virusul, focarele pot și vor continua să apară fără controale stricte pentru a le limita. Într-un raport de ieri, cercetătorii de la Imperial College din Londra au propus o modalitate de a face acest lucru: impuneți măsuri de distanțare socială mai extreme de fiecare dată când internările în unitățile de terapie intensivă (ICU) încep să crească și relaxați-le de fiecare dată când scad internările…”

Lichfield argumentează:

„În cele din urmă, totuși, prezic că vom restabili capacitatea de a socializa în siguranță prin dezvoltarea unor modalități mai sofisticate de a identifica cine prezintă un risc de boală și cine nu, și discriminând – legal – împotriva celor care sunt.

… se poate imagina o lume în care, pentru a vă urca într-un avion, poate va trebui să fiți înscris la un serviciu care vă urmărește mișcările prin intermediul telefonului. Compania aeriană nu ar putea vedea unde te-ai dus, dar ar primi o alertă dacă ai fi fost aproape de persoane infectate cunoscute sau de punctele fierbinți ale bolii. Ar exista cerințe similare la intrarea în locații mari, clădiri guvernamentale sau centre de transport public. Ar exista scanere de temperatură peste tot, iar locul de muncă ar putea solicita să porți un monitor care să-ți urmărească temperatura sau alte semne vitale. În cazul în care cluburile de noapte cer dovada vârstei, în viitor ar putea cere dovada imunitații – un card de identitate sau un fel de verificare digitală prin telefon, care să arate că v-ați recuperat sau ați fost vaccinat împotriva celor mai recente tulpini de virus.”

Prin farsă mă refer la faptul că virusul nu este o amenințare pentru sănătatea marii majorități a publicului, dar guvernele și mass-media continuă să se teamă de existența sa în timp ce încearcă să forțeze lumea să accepte vaccinuri experimentale fără testare pe termen lung pentru a dovedi că sunt în siguranță. În aproape orice țară în care lumea a fost în cea mai mare parte dezarmată sau în orice țară cu șanse minime de revoltă, totalitarii covid se grăbesc pentru a prelua fiecare gram de putere pe care pot înainte ca populația să-și dea seama ce se întâmplă.

Aș putea continua să descriu muntele de fapte și dovezi științifice care ar dezminți complet panica cauzată de covid, dar am făcut deja acest lucru în mai multe articole. Aș putea vorbi despre faptul că 99,7% sau mai multe dintre persoane nu sunt în pericol de moarte prin covid și doar un procent mic dintre cei spitalizați de covid au efecte secundare asupra sănătății pe termen lung. Aș putea menționa faptul că țările cu rate mari de vaccinare precum Israel sau Irlanda au, de asemenea, cele mai mari rate de infecție și numeroase decese ale persoanelor complet vaccinate. Aș putea menționa, de asemenea, că imunitatea naturală s-a dovedit în studiile din țările majoritar vaccinate ca fiind superioară în toate privințele vaccinării. Autoritarii nu vor să audă.

În Noua Zeelandă și Australia, cândva presupusele bastioane ale democrației și libertății occidentale, cetățenii sunt acum închiși pe capriciile birocraților la primul semn al unui test PCR pozitiv. De luni de zile spun că, dacă vreți să vedeți viitorul pe care și-l intenționează establishmentul îl vrea pentru americani, aruncați o privire la țări precum Australia, unde în realitate construiesc lagăre de prizonieri covid operate de armată. Inclusiv au fost arestate persoane care încercau să scape din aceste lagăre. Nu, aceasta nu este o teorie a conspirației, este un fapt.

În aceste tabere vă aflați sub controlul complet al guvernului. La fel ca orice închisoare, ei te hrănesc atunci când vor să te hrănească, îți restricționează mișcările, te izolează de prieteni și familie etc. Timpul tău în lagăre poate fi chiar „prelungit” de către administratori fără supraveghere dacă constată că te-ai „purtat rău”. Așa este, nu este vorba despre cât de infecțios ești, nu este vorba despre știință, ci despre cât de supus ești.

Și într-adevăr, acesta este tot ceea ce a fost vreodată răspunsul la pandemia covid.

Uită-te la o națiune ca Austria, care are 65% vaccinare și rate de infectare în continuă creștere. Ei au decis că nevaccinații sunt de vină, așa că au ordonat că orice persoană fără dovada de vaccinare să se supună izolării. După asta, infecțiile și decesele lor au crescut și mai mult. Așa că, în loc să admită concluzia evidentă și logică (că vaccinurile nu funcționează, sau cel puțin, că blocarea nu funcționează), au ordonat o blocare pentru TOȚI. De ce? Pentru a ascunde faptul că nu nevaccinații sunt problema.

Pentru a fi clar, creșterea inițială care a determinat blocajele în Austria s-a ridicat la aproximativ 300 decese, marea majoritate dintre acestea în rândul persoanelor în vârstă. În Austria, pacienții din azilul de bătrâni reprezintă aproximativ 36% din toate decesele cauzate de Covid. Pentru a fi clar, ei elimină libertățile a 9 milioane de persoane și le sugrumă economia după un vârf de 300 morți. În fiecare zi mor persoane în număr mare din cauza unei multitudini de boli transmisibile. Acesta este un fapt al vieții, nu este ceva care să fie folosit ca armă politică și socială.

Pentru a face un pas mai departe, Austria amenință acum cu o lege de vaccinare obligatorie care permite amenzi și închisoare pentru cei nevaccinați. Starea de vaccinare va fi stabilită de guvern și ar putea fi necesare vaccinări de rapel în orice moment. Doar pentru că ești complet vaccinat acum nu înseamnă că vei fi considerat vaccinat complet mâine. Nu se va termina niciodată.

Datele arată că vaccinarea face puțin sau nimic pentru a încetini ratele reale de infecție sau decese; au fost mai multe decese covid în 2021 decât în ​​2020, în ciuda proliferării vaccinurilor în acest an. Adică, vaccinările au fost introduse anul acesta și totuși au fost mai multe decese cauzate de covid decât anul trecut. Nu este ciudat?

Mass-media corporativă susține că aceasta este acum o „pandemie a celor nevaccinați”. Bănuiesc că ar trebui să spună asta celor multe mii de persoane complet vaccinate infectate și sutelor care mor în state precum Massachusetts, unde de fapt urmăresc cazurile în avans. Desigur, mass-media încă continuă laudele la adresa vaccinurilor în ciuda acestor mici sughițuri.

Dacă vaccinurile efectiv ar funcționa, atunci nu ar fi nevoie de vaccinări obligatorii. Persoanele care sunt vaccinate ar fi protejate, iar cei care sunt nevccinați își asumă riscurile individual. Cultul covid nu pare să înțeleagă logica aici: fie vaccinurile sunt eficiente și nu este nevoie să le facă obligatorii, fie nu sunt eficiente, ceea ce înseamnă că a le face obligatorii nu are niciun sens.

Dar din nou, logica și știința nu sunt esențialul, controlul este esențialul. Este un fundament fără sfârșit pentru controlul infinit. Nu se va termina niciodată.

Realitatea este că agenda Covid nu a fost atât de eficientă dacă ne uităm la imaginea de ansamblu. Dacă obiectivul este vaccinarea 100% și controlul perpetuu al pașapoartelor vax folosind rapeluri regulate ca mecanism dominant pe termen lung (tiranie medicală), atunci până acum planul a eșuat. Unele țări au căzut în lunga iarnă covid, dar multe altele nu. Aproape fiecare stat conservator din SUA sfidează complet mandatele, iar instanțele federale au blocat încercările lui Joe Biden de a ocoli constituția. Dacă statele roșii din Statele Unite rezistă, asta dă speranță altora. Așadar, ce le-a mai rămas de făcut traficanților puterii establishmentului?

Este ușor… pur și simplu fac acelasi lucru.

Intrați la varianta Omicron a covidului, lucru despre care noi „teoreticienii conspirației” am avertizat în ultimii doi ani. Aceasta este frumusețea narațiunii pandemice atunci când vine vorba de construirea unui regim autoritar global; virușii se schimbă mereu, iar noi viruși pot fi proiectați dacă este necesar. Prin urmare, există întotdeauna o nouă amenințare care să sperie publicul și întotdeauna un nou motiv pentru a-i închide în casele lor sau a cere să renunțe la mai multe libertăți. Este un ciclu vampiric fără sfârșit care drenează încet libertatea unei populații

Să lăsăm deoparte faptul că medicii care au descoperit Omicron în Africa de Sud l-au etichetat ca o variație ușoară a covid-ului și nu o amenințare semnificativă pentru public. Acest lucru are perfect sens. În marea majoritate a scenariilor de pandemie, virușii tind să evolueze în versiuni ceva mai infecțioase, dar mult mai puțin mortale decât originalul. Dar asta nu îi împiedică pe oamenii de știință ai guvernului și mass-media să denunțe asasinate sângeroase despre Omicron și chiar să sugereze că de data aceasta covid „ar putea” evolua pentru a deveni mai mortal decât a fost.

Acest lucru trebuie făcut. Nu mai au nimic și, dacă pierd din cauza covid-ului, pierd una dintre cele mai bune oportunități pe care le-au avut vreodată pentru controlul centralizat al aproape fiecărui individ de pe Pământ.

Frica de covid scade. Sute de milioane de persoane nu sunt dispuși să renunțe la libertățile lor din cauza unei pandemii exagerată și ridicolă cu un IFR de 0,27%. Multe persoane care sunt vaccinate luptă împotriva mandatelor alături de cei nevaccinați. Majoritatea dintre noi nu suntem obezi. Majoritatea dintre noi nu avem 80 de ani și nu suntem într-un azil de bătrâni. Majoritatea dintre noi nu avem boli preexistente. Aceștia sunt toți factorii care alcătuiesc majoritatea deceselor cauzate de covid. Mulți dintre noi au avut deja covid și i-am supraviețuit cu ușurință, ceea ce înseamnă că avem imunitate naturală care este de 13-27 de ori mai eficientă în oprirea viitoarelor infecții decât vaccinurile. Fără mai mult exagerări și mai multe variante, petrecerea globaliştilor se oprește și nu le place deloc această idee.

Dacă publicului i se permite să-și scoată capetele din negura propagandei pentru un moment și să-și recapete orientarea, ar putea realiza că au fost obiectivul unei campanii teroriste masivă. S-ar putea să se enerveze. Ar putea cere investigații. S-ar putea chiar să ceară ca niște capete de globaliști să cadă. Așadar, pregătește-te pentru ca Omicron să rămână în prima pagină pentru lunile următoare, apoi următoarea mutație și următoarea mutație și mutația de după aceea. Globaliștii și oportuniștii politici vor continua să meargă cu teatrul până când vor obține ceea ce își doresc sau până când vor fi eliminați complet din ecuație. Nu se va termina niciodată, afară de cazul când ei termină.

*****

invictuswebmedia.com

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. ‘Sfântul’ Omicron a fost descoperit recent în suburbiile Johannesburgului, în Africa de Sud, tocmai în momentul în care oamenii de ştiintă britanici încercau din răsputeri să mai găsească ceva cu care să mai anime credinţa omenirii în ‘Sfânta’ Plandemie. El a fost găsit cultivând, în mare taină şi cu mare evlavie, tulpini de Moțul Covidului, o plantă foarte apreciată în ultimii ani de către vip-uri care fac bani afişându-se în public cu Moțul Covidului în gură. De cum a fost gasit, toată mass-media planetei a izbucnit în cântece de laudă la adresa lui Omicron. El a ajuns şi pe meleagurile noastre să îşi predice propria variantă a ‘E-vangheliei’ mânuitorului. ‘Sfântul’ Omicron nu se sărbătoreşte la o dată anume, ci doar atunci când decid politicienii că e momentul. Nu se ştie exact ce minuni a săvârşit Omicron, dar se consideră că însuşi faptul că există este O Minune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button