X

Cazul pentru vaccinările obligatorii este mort… Omicron tocmai l-a ucis.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

by Kit Knightly Dec 2, 2021 – off-guardian

Ieri, Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene, susținut o conferința de presă în care a vorbit pe larg despre „preocupările” ei cu privire la rata scăzută de vaccinare a UE și despre cea mai buna metodă de „soluționare”.

Când a fost întrebată despre obligativitatea vaccinurilor, ea a spus:

Este de înțeles și potrivit să conducem această discuție acum – cum putem încuraja și, eventual, să ne gândim la vaccinarea obligatorie în Uniunea Europeană. Aceasta necesită discuții, aceasta necesită o abordare comună, dar cred că este o discuție care trebuie condusă.”

Adăugând:

  • „În urmă cu doi sau trei ani, nu m-aș fi gândit niciodată să asist la ceea ce vedem acum, că avem această pandemie oribilă, avem vaccinuri care salvează vieți, dar ele nu sunt utilizate în mod adecvat peste tot. Și, prin urmare, acesta este un cost enorm pentru sănătate.”

Desigur, ideea că națiunile UE vor „dezbate” vaccinările obligatorii este o glumă, este mai probabil să le impună indiferent de situație.

Dar orice dezbatere reală și rațională s-a încheiat de îndată ce UE și producătorii de vaccinuri au recunoscut că vaccinurile nu funcționează.

După orice definiție dinaintie de 2021, „vaccinurile” Covid nu sunt de fapt vaccinuri. De la început, s-a recunoscut pe scară largă că nu te împiedică să te îmbolnavesti de Covid, și de asemenea nu te împiedică să răspândești boala.

În fiecare zi auzim despre vreo persoană faimoasă sau alta care a dat test pozitiv „în ciuda faptului că este vaccinat”.

UE a insinuat deja că vaccinările lor (pe care, în mod ironic, par să fi planificat pentru „doi sau trei ani”, în ciuda faptului că von der Leyen a susținut că nu a văzut niciodată pandemia venind), vor expira în nouă luni.

De ce vor expira?

Pentru că dispare presupusa „protecție” conferită de vaccin.

De ce dispare atât de repede?

Ei habar n-au.

Presupusa apariție a variantei Omicron înrăutățește și mai mult situația, din punct de vedere al establishment-ului. De fapt, s-ar putea argumenta că prima victimă reală a focarului Omicron a fost coeziunea narativă.

Moderna CEO Stéphane Bancel Becomes A Billionaire As Stock Jumps On Coronavirus Vaccine News

Experții avertizează deja că varianta Omicron ar putea fi rezistentă la vaccinuri, iar CEO-ul Moderna și-a adăugat ieri vocea la acest cor, spunând:

  • „Cred că va fi o cădere materială [a eficacității vaccinului]. Pur și simplu nu știu cât de mult pentru că trebuie să așteptăm datele. Dar toți oamenii de știință cu care am vorbit… spun că „asta nu va fi bine”.

Chiar dacă aceste avertismente se dovedesc incorecte, iar curentul principal se întoarce brusc și începe să raporteze că vaccinurile funcționează „mai bine decât se aștepta” pentru a combate Omicron, acest lucru este irelevant.

Tocmai au recunoscut că „vaccinurile” ar putea înceta să funcționeze în momentul în care apare o nouă mutație. Și virușii mută mult.

Deci, ei știu că vaccinurile nu funcționează foarte bine, știu că vor dispărea și știu că orice mutație nouă le-ar putea împiedica să funcționeze complet.

Singurul lucru pe care nu îl știu este care sunt efectele secundare pe termen lung ale vaccinurilor, fapt recunoscut chiar de Pfizer în contractele lor de furnizares:

  • „efectele pe termen lung și eficacitatea vaccinului nu sunt cunoscute în prezent și că pot exista efecte adverse ale vaccinului care nu sunt cunoscute în prezent”

Acum, iată declarația universală de declinare a responsabilităților: aceasta nu înseamnă să admitem că Covid19 este periculos, că pandemia este reală sau că susține în orice alt mod narațiunea. Mai degrabă, și acest lucru este important, subliniază că, chiar și în propriile lor condiții, planul unității de vaccinare obligatorie nu are deloc sens.

Narațiunea actuală este că:

  • Vaccinurile nu conferă imunitate și nu previn transmiterea.
  • Efectul benefic este că dispare, ei nu știu când.
  • Probabil că nu protejează împotriva noilor variante sau mutații.
  • Vaccinurile au efecte secundare necunoscute pe termen lung.

Acestea nu sunt idei marginale sau teorii fără fundament, ele sunt presupusele „fapte” auto-contradictorii ale poveștii covid schizofrenic.

Urmând în întregime propriile cuvinte ale mainstreamului și complet în proprii lor termeni, orice posibil caz de vaccinare obligatorie este mort.

„Varianta Omicron” a ucis-o, chiar dacă nu a ucis niciodată pe nimeni.

*****

invictuswebmedia.com

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. https://www.cotidianul.ro/teorie-incendiara-pandemia-prelungita-chiar-de-catre-vaccinati/

    Medicul Lucian Duță, fost șef la CNSAS, lansează câteva informații și întrebări incomode despre vaccinuri – e posibil să avem de-a face cu o pandemie prelungită, determinată chiar de către vaccinați.

    Dacă asculți răgetele asinilor propagandei isterice (plătite din banii noștri desigur)probabil că vei auzi deseori aceste cuvinte: ”să lăsăm specialiștii să vorbească”. Rămâi ușor descumpănit încercând să auzi vocile “specialiștilor “. Și e de bun simț să fii atent la vocea medicilor. Dar ce să vezi ?Sunt două feluri de medici: unii care cântă manelele propagandei iar alții refuză să facă acest lucru punând pe masă întrebări legitime și cerând răspunsuri dovedite științific .Nu neapărat pentru ei ci mai ales datorită impulsului dat de dorința perfect legitimă de a nu face rău pacienților .Aceștia din urmă sunt “specialiștii nespecialiști ,”ostracizați, demonizați de hoitarii plătiți regește de un sistem incompetent ,laș și corupt . Pe bună dreptate cei mai mulți aleg să tacă. Nu poți face față agresiunii sălbatice pornită dintr-o mașinărie infernală menită să inducă ura și mai ales frica.

  2. Nu cred ca au vreo relevanta reala(pt conducatorii vanduti ai Coloniilor) articolele si justificarile care dovedesc ca aceste pseudovaccinuri ucigase nu imunizeaza deloc, ci ceea ce trebuie sa intelegem cat mai multi dintre noi este faptul ca, Oculta a pus la cale “Operatiunea Omicron”, care urmareste 2 obiective fundamentale: suprimarea ultimelor drepturi ramase ale oamenilor si vaccinarea obligatorie a tuturor! Nici nu mai are vreo importantza ca Omicron e doar o simpla viroza, pt ca ii are pe “marii specialistii in solutia finala”, care urla de dimineatza pana seara, in mass-media vanduta, despre “amenintarea cumplita Omicron”! Este foarte adevarat ca in toata aceasta Operatiune, Oculta se bazeaza si pe oamenii cretini, ignoranti si bine spalati pe creier, care pun inca botul la astfel de fantasmagorii si distrug solidaritatea Omenirii, absolut necesara in lupta acesteia impotriva Dictaturii Covid!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button