X

Soția chimistului german Andreas Noack dezvăluie că soțul ei a fost ucis

Tradus din Indexexpurgatorius

„Ceea ce știu este că aceste lame de grafen… taie venele… aceasta este ruleta rusă. Știind asta, oricine continuă să stropească este un ucigaș. Sunt specialist in carbon activ. Sunt lame la scară nanometrică”. – Dr. Andreas Noack

Este același Dr. Andreas Noack, care a fost apoi atacat de polițiști înarmați în mijlocul unei transmisiuni în direct pe YouTube (pentru că se pare că încălcase legile germane despre coronavirus) și care astăzi, după cum spune propria sa soție însărcinată într-un videoclip, la doar câteva zile după publicarea unui videoclip important cu informații despre grafen și injecții cu COVID-19 a fost ucis.

După 5 zile de la postarea următorului videoclip, medicul german Andreas Noack a fost agresat și ucis, conform propriei sale soții (vezi videoclipul de mai jos).

Hidroxidul de grafen a fost găsit în toate vaccinurile examinate. Oxidul de grafen formează în fluxul sanguin structuri de aproximativ 50 nm lățime și 0,1 nm grosime în torentul sanguin. Este foarte subțire, dar foarte puternică. Acţionează ca nişte mici lame de ras în fluxul sanguin care pot tăia vasele de sânge. Nu se rup. Odată ajunse în sânge, rămân acolo pentru totdeauna (cu excepția cazului în care persoanei i se face o transfuzie de sânge pentru a le îndepărta). Efectul lor asupra vaselor de sânge este cumulativ. Cu cât rămân mai mult în sânge, cu atât vasele de sânge sunt mai deteriorate în timp. Acest lucru duce la probleme de sângerare în întregul corp.

El vorbește despre studiul dr. Campra și afirmă că nu este oxid de grafen, ci hidroxid de grafen. La scară nanometrică, ele pot fi descrise ca lame nebiodegradabile. Aceasta este ruleta rusă, traversează vasele de sânge. Când injectează vaccinul într-o venă, lamele circulă în sânge și taie epiteliul.

O autopsie a victimelor nu va găsi nimic. Lamele curg în sânge, motiv pentru care sportivi sănătoși mor. Persoanele se deteriorează și au convulsii după vaccinare. Ai avut ghinion cu ruleta rusă.

Și acum vor să vaccineze copiii. Vaccinul nu este aprobat și este deja injectat. Crezi că un pediatru știe ce este oxidul de grafen? Este necesară o dezbatere științifică. Teoria ARNm este o deviere, o manevră de diversiune. Ca specialist în carbon, spune că persoanele nu pot muri din cauza ARNm.

El susține că după ce își dă seama de asta, oricine continuă să injecteze este un criminal. Dr. Noack a fost specialist în cărbune activ. El susține că lamele la scară nanometrică rămân în organism pentru totdeauna. Taie vasele de sânge. Acesta este motivul tuturor bolilor cardiovasculare. Și nu sunt degradabile.

Fiecare persoană vaccinată trebuie să semneze că-și asumă întreaga responsabilitate. Medicii nu au habar despre chimie și comit crime în masă. Distribuie videoclipul și trimite-l politicienilor și medicilor. Dacă continuă să se vaccineze, vor fi ucigași.

Soția sa însărcinată a fost cea care a spus că Noack „a murit pentru noi toți” și a profitat de ocazie pentru a ne îndemna „să fim uniți mai mult ca niciodată”.

*****

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

4 comentarii

 1. Asa este. Si nu este singurul care a descoperit asta. Ceea ce este oribil este ca yt a lasat asemenea clipuri la vedere, pentru a crea o stare de teroare

  1. Andreas Noack, născut în 1982, a obținut un master și un doctorat în securitate IT, după ce a absolvit o diplomă de licență în informatică aplicată. Paralel cu masterul și doctoratul, a lucrat ca inginer IT în sectorul privat.
   În 2011 a fost numit unul dintre cei mai tineri profesori la Universitatea de Științe Aplicate Stralsund pentru domeniul rețelelor de comunicații. El organizează conferința anuală de securitate IT Stralsund din 2012. Andreas Noack cercetează, proiectează și predă în primul rând în domeniul securității IT.
   Nu are nici o treba cu chimia .

   1. Bravo. Mi s-a parut dubioasa toata sceneta inca de la inceput. Se vede clar cum ea joaca teatru iar dl. „Dr.” la fel… asa-zisii politisti sunt niste indivizi pusi sa se agite, sa urle ca sa faca cat mai credibila povestea. Asa este, totul a fost regizat si „lasat” pe yt ca sa creeze panica, teama, angoasa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!