X

Rafila: Românii sunt iresponsabili! Păstrăm certificatul verde la intrarea în magazine

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a precizat că ridicarea obligativității certificatului verde nu a fost încă discutată pentru că a văzut în ultima perioadă tot mai multe persoane iresponsabile, care nu se protejează, înghesuindu-se la concerte sau manifestări în aer liber.

Totodată, Rafila a vorbit și despre certificatul verde la intrarea în mall-uri și magazine în contextul sărbătorilor de iarnă.

„O să vedem care este situația. Îngrijorarea mea – și trebuie să discutăm dacă vrem să fim corecți – este că dumneavoastră discutați despre certificat, eu discut despre comportamentul lipsit de responsabilitate al unor oameni. Am văzut concerte la care oamenii se înghesuiau, nu purtau mască, am văzut manifestări în aer liber la care oamenii nu purtau mască și lucrul acesta nu este în regulă. Faptul că scade incidența nu trebuie să ne facă să lăsăm garda jos și pentru lucrul acesta trebuie să lucrăm cu toții”, a spus ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, potrivit Antena 3.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Ceea ce trăim astăzi este o dictatură mondială în devenire accelerată iar de-a lungul istoriei nici o dictatură nu s-a stins de la ea însăși și nici-un dictator nu a renunțat de bună voie la putere. Toate dictaturile și toți dictatorii au fost înlăturați prin forță. Dacă vă așteptați ca cineva să ridice de bunăvoie restricțiile care ne împiedică să protestă, așteptați degeaba. Povestea cu „să ne vaccinăm toți că numai așa se va termina pandemia” rămâne doar un basm pentru adormirea copiilor. Până când nu se va institui un drastic control de la distanță prin mijloace electronice asupra fiecărei persoane, acest coșmar nu se va termina iar ceea ce va urma va fi sclavie disimulată în spatele libertății de a cumpăra sau a vinde doar cu codul QR pe persoană vie, cod oferit de certificatul covid și cu localizarea permanentă în timp real a purtătorului. Iar cei care nu acceptă codul QR vor fi eliminați fără milă. Nici măcar nu putem vorbi acum de o dictatură sanitară ci de o dictatură din pretexte sanitare pentru că cei din spatele cortinei nu sunt medici. Rafila e un simplu purtător de cuvânt la fel de vinovat ca cei care-l scot în față.

  2. Deoarece cei nevaccinati nu pot intra in magazine, concerte si manifestatii, neavand Certificatul de sclav, se va vedea astfel si mai bine ca, cei care imprastie Covidul sunt cei vaccinati! Dar ce mai conteaza informatia asta in tavalugul Dictaturii totale care se rostogoleste asupra tuturor!

  3. https://www.cotidianul.ro/teorie-incendiara-pandemia-prelungita-chiar-de-catre-vaccinati/

    Medicul Lucian Duță, fost șef la CNSAS, lansează câteva informații și întrebări incomode despre vaccinuri – e posibil să avem de-a face cu o pandemie prelungită, determinată chiar de către vaccinați.

    Dacă asculți răgetele asinilor propagandei isterice (plătite din banii noștri desigur)probabil că vei auzi deseori aceste cuvinte: ”să lăsăm specialiștii să vorbească”. Rămâi ușor descumpănit încercând să auzi vocile “specialiștilor “. Și e de bun simț să fii atent la vocea medicilor. Dar ce să vezi ?Sunt două feluri de medici: unii care cântă manelele propagandei iar alții refuză să facă acest lucru punând pe masă întrebări legitime și cerând răspunsuri dovedite științific .Nu neapărat pentru ei ci mai ales datorită impulsului dat de dorința perfect legitimă de a nu face rău pacienților .Aceștia din urmă sunt “specialiștii nespecialiști ,”ostracizați, demonizați de hoitarii plătiți regește de un sistem incompetent ,laș și corupt . Pe bună dreptate cei mai mulți aleg să tacă. Nu poți face față agresiunii sălbatice pornită dintr-o mașinărie infernală menită să inducă ura și mai ales frica.

  4. Statul securist-satanist este cel care DEZBINA romanii !
    APEL CATRE TOATE UNITATILE COMERCIALE SA RESPINGA IMPUNEREA SI FOLOSIREA CERTIFICATULUI NAZIST SI SA PRIMEASCA TOTI CETATENII !
    Agentul transnational MOSSAD de la ISU/ si Comitetul Dosului in Situatie de Urgenta a prelungit pe 9 noiembrie in mod discretionar si abuziv tirania de pe 25 octombrie ! Totul trebuia sa se incheie dupa 30 de zile adica pe 24 Noiembrie ! Prelungirea impunerii „certificatului” diabolic 666 – Fiara nu face decat sa falimenteze magazinele supuse abuzurilor si sa creasca numarul de someri si asistati social !

  5. Nu-i spune nimic sa-si caute alt popor, constient si responsabil?
    Sa se duca …. “unde-a tras Marcu cu arcu…” si hat, cat mai departe!
    CIne l-a angajat sa violeze alegatorii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button