X

Cîțu se agită: cere introducerea certificatului verde de urgență

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele PNL, Florin Cîțu, susține că are responsabilitatea de a gestiona valul cinci al pandemiei, iar certificatul verde trebuie introdus urgent.

„Astăzi PSD e la guvernare. Are o responsabilitate enormă în pregătirea valului 5. Eu zic că prin faptul că nu au votat certifcatul verde e o responsabilitate foarte mare. Azi nu mai e de joacă. Au MS și trebuie să gestioneze. PSD are șansa să gestioneze valul cinci.

Certificatul verde e o soluție pentru a menține economia deschisă. În vară păream din altă lume. Evident că atunci când mă uit în urmă puteam să facem lucruri mai bine. Așa arătau cifrele și datee atunci”, a spus Cîțu, la Digi24.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Cîțu are toate motivele să se agite la cât de șantajabil e! Nu se agită pentru sănătatea noastră, ci în semn de supunere față de ocultă.

    1. Corect! Deja miroase a cadavru politic, iar singura lui sansa de a mai ramane in politica la varf, este aceea de a-si dovedi loialitatea si supunerea totala fatza de Papusarii externi, si toata nemernicia si cinismul fatza de popor!

  2. Astăzi PSD e la guvernare. Are o responsabilitate enormă în pregătirea valului 5.
    Vorba pacatosului… Oare nu trebuia sa zica: in pregatirea evitarii/ a luptei cu…
    Deci adevarul e ca ei fac valurile.
    Acum au nevoie de un val de bolnavi din randul copiilor, asa ca bagam cate 2 teste de saliva pe saptamana pana se face valul. Apoi vine si acul.

  3. Dobitocul asta a atins paroxismul ! Pai cum sa tii economia deschisa cu “certificatul” satanic , cand o data cu fortarea acestuia a inceput sa bata vantul prin magazine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button