X

Sângerare până la moarte în interior din cauza hidroxidului de grafen din vaccinul de testare ruleta rusă

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Tradus din Cairns News

Nu este vorba doar despre ARNm.  Și guvernele vor să ofere acest amestec mortal copiilor?

Dr. Andreas Noack a făcut un apel video sincer (Austria) în care spune că vaccinurile anti-covid conțin LAME NANOMETRICE din hidroxid de grafen ce taie vasele de sânge ale injectaților.

La câteva zile după aceea el a fost agresat și cel mai recent raport presupus al partenerului său spune că acum este mort.

Aceasta a fost explicația lui așa cum a fost transcrisă:

Continúa el debate sobre el grafeno en las vacunas. ¿Quién es Pablo Campra Madrid, el científico que dirige la investigación? – Alerta Digital
dr. Pablo Campra.

Există un profesor la Universitatea din Almeria, profesorul dr. Pablo Campra.
El a studiat vaccinurile pentru prezența oxidului de grafen folosind spectroscopie Micro-Raman. Este studiul frecvențelor. Există benzi de frecvență. Două dintre aceste trupe sunt importante. Ei arată că nu este oxid de grafen, ci mai degrabă hidroxid de grafen.
Aș dori să explic ce este „lama de carbon” din hidroxidul de grafen.

Este un carbon activat monostrat. Există inele C6. A găsit-o în toate mostrele. Fiecare colț este un atom de carbon. Aceasta este la nanoscară. Dacă are 5 nm lungime, există 500 inele la rând. Acestea sunt grupuri hidroxi (OH). În oxidul de grafen aveți oxigen dublu legat, dar în hidroxidul de grafen aveți o grupă OH. Electronii sunt delocalizați (complet mobili).
Piesa are o lungime de 50 nm (nanometri), dar o grosime de numai 0,1 nm.
Aceste structuri C6 sunt extrem de stabile. Puteți face plăcuțe de frână din asta.
Nu se descompune biologic.

Aceste structuri la nanoscară pot fi descrise cel mai bine ca lame de ras.

Aceste lame de ras sunt injectate în corp.
Lame de ras minuscule la scară nanoscară. Un strat gros de un singur atom.
Grupările hidroxi OH pot desprinde un proton. Când protonul este separat, ei capătă o sarcină negativă răspândită pe întregul sistem.

Practic este un acid.
Se suspendă bine în apă din cauza sarcinii negative.
Deci acestea sunt lame de ras răspândite omogen în lichid.

Aceasta este practic ruleta rusă.

Vasele de sânge au celule epiteliale ca căptușeală interioară. Este extrem de netedă, ca o oglindă și este tăiată de aceste lame de ras. Asta este atât de periculos. Dacă injectați vaccinul într-o venă, lamele vor circula în sânge și vor tăia epiteliul.

Chestia este că testele toxicologice se fac într-o cutie petri (un vas de mică adâncime, circular, transparent, cu un capac plat, folosit pentru creșterea microorganismelor), așa că nu vei găsi nimic.
Acestea sunt cele mai ascuțite structuri imaginabile, deoarece au o grosime de doar un strat de atom.

Sunt specialist în Carbune Activat. În teza mea de doctorat am transformat oxidul de grafen în hidroxid de grafen. M-am alăturat celui mai important producător mondial de cărbune activat. Eram responsabil de noile produse cu carbon activat…

Dacă realizați o autopsie victimelor nu veți găsi nimic. Toxicologii realizează probele lor în plăci petri.
Nu-și pot imagina că există structuri care pot tăia vasele de sânge.
Lumea sângerează până la moarte în interior.
La cei mai buni sportivi care cad morți sângele curge rapid.
Cu cât sângele este mai rapid, cu atât mai multe daune vor face „lamele de ras”.

Ca profesionist chimist, dacă injectezi asta în sânge, știi că ești un criminal.
Este un material nou, toxicologii nu sunt încă conștienți de el.

Vedeți cum persoane se prăbușesc imediat după o vaccinare și au o criză.
Aceste persoane au ghinion în această ruletă rusească.
Foarte probabil, o venă a fost lovită de seringă.

Crezi că un pediatru înțelege ce este oxidul de grafen?

Un concept important în știință este disputa. O dezbatere științifică.
Baza medicinei sau a produselor farmaceutice este chimia.
Substanțe complet noi, necunoscute, sunt injectate cu vaccinurile.
Toată lumea vorbește despre ARNm care este complex.
Dar fiecare chimist înțelege ce face hidroxidul de grafen.
Povestea ARNm este posibil o diversiune.

Nu-mi pot imagina că cineva îmi va putea da, ca specialist carbon, o explicație adecvată cu privire la motivul pentru care aceste lame de ras din carbon se găsesc în vaccin.
Acesta este razboiul.

Chiar dacă oamenii nu mor imediat, vasele de sânge se taie puțin câte puțin. Distruge inima. Toate atacurile de cord. Toate loviturile. Creierul este tăiat. Vasele de sânge sunt tăiate.
Aceste structuri de grafen sunt atât de stabile, încât nu se degradează. Fiecare chimist știe asta.
Celulele epiteliale devin aspre atunci când sunt tăiate astfel și lucrurile aderă la ele.

Acest material este declarat vaccin experimental dintr-un motiv.
În Germania sau Austria nu există nimeni cu experiența mea. Cel mai important specialist german în carbon, Dr. Harmut von Kienle, a fost mentorul meu timp de un an. Mi-am scris teza în acest domeniu…”

Asa că, ai grijă cu utilizatorul. Nu știi ce lot primești. La urma urmei, este un studiu clinic.

****

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Și toată lumea tace și își așteaptă nemurirea aplaudând corupția care o să îi facă bine . Nimeni sa ia atitudine ,nici măcar prin comentarii . Un lucru este clar :Creatorul a îngăduit acest fapt să învățăm din greșelile pe care le facem în masă . Conștientizarea in masă , a credinei în divinitate și interzicerea stiintei coruptibile ne-ar putea salva de la o catastrofa care este iminenta . Apocalipsa doar Creatorul stie când vine ,trebuie sa fim pregatiti cu fapte bune.

  2. Foarte bun video, clar, documentat, iar dacă l-au “sinucis”, este un erou care și-a dat viața pentru aproapele.
    Oamenii de știință care după acest video susțin in continuare injectarea, sunt criminali, cum se zice in video.
    Doamne ajută

  3. Doamne ajută tuturor!
    In urma cu 2 sâmbete am publicat interviul acestui erou, Dr. Andreas Noack. Aflasem ca ar fi fost asasinat. Tot el a fost arestat in direct de catre trupe speciale, in urma cu vreo 7 sau 9 luni.
    Ar fi interesant de stiut cu precizie ce fac acele lame de hidroxid de grafen odata intrate in torentul sanguin. E nevoie de cercetare anatomo-patologica serioasa. E usor a spune ca lama de ras taie pe dinauntrul vaselor. Dimensiunea ei transversala e (poate prea?) mica spre a taia efectiv capilarul sanguin, desi, nici nu pot sa exclud. Capilarele cele mai mici ar fi de 5-10 micrometri, sau, de 5000-10000 de nanometri. Observam ordinul de marime extrem de diferit, între 0,5 pt. grosimea lamei, 5 este lungimea lamei si 5000 este diametrul capilarului. Interesanta este corelarea dimensiunii celulei rosii cu dimensinuea diametrului capilarului. Hematia avand 6-7 microni dismetru si in jur de 2 microni grosime, ceea ce face ca aceste celule sanguine sa fie nevoite sa mearga sub forma de fisicuri in sir indian prin capilare. Ce se intampla la limita dintre hematie si celula care compune endoteliul capilar, este o necunoscuta, daca intre cele 2 elemente se interpun lamele de grafen hidroxid.
    Mai grav mi se pare altceva: frecventa mare a episoadelor de embolie, POSIBIL DATORATE LEZARII ENDOTELIULUI VASELOR. Odata lezata aceasta suprafata care in mod normal este neteda, Lisa, fara aspartati, se pot producecheaguri de sange in interiorul vasului. Daca o lama de grafen rămâne infipta in endothelium, in taisul ei se vor leza numeroase hematii, celule albe si TROMBOCITE, ceea ce iarasi se traduce prin fenomen de tip embolie cu cheaguri de mici dimensiuni care vor putea bloca in aval circulatia prin capilare. Sper sa nu am dreptate. Aceste notiuni le-am căpătat in scoala acum mai multe zeci de ani si nu am pretentia ca, stapanesc bine lucrurile, dar, prin un minim de logica, lucrurile asa imi apar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE