X

Nicolae Ciucă: Certificatul verde va fi adoptat până la sfârșitul anului

Premierul Nicolae Ciucă spune că certificatul verde va fi votat în Parlament până la finele anului. Acesta spune și că documentul ar putea fi folosit și în biserici, deși reprezentanții cultelor au cerut acest lucru.

„Aș putea spune că activitatea a debutat printr-un mesaj care ne-a plăcut tuturor. Ne iubim țara și ne iubim comunitățile. Mesajul nostru a fost clar, prin astfel de activități nu facem decât să redăm oamenilor încrederea și speranța. Asta se întâmplă în baza unui dialog pe care îl avem cu societatea civilă.

Este o modalitate de  dialog pe care o vom continua și cu ceilalți reprezentanți ai societății civile pentru a putea lua decizii pentru cetățeni. A fost o discuție și o solicitare a reprezentanților cultelor ca cetățenii să poată participa la slujbe fără să se impună obligativitatea deținerii certificatului verde. E un proiect în dezbatere, se discută cu fiecare dintre specialiști, și sperăm ca într-un timp rezonabil să mergem în Parlament și să avem această lege a certificatului COVID, care se va înscrie în parametri în ceea ce privește incidența bolii și va include oamenii care au trecut prin boală”, a declarat Nicolae Ciucă.

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

8 comentarii

 1. Să ne lase să murim în pace! Nu avem nevoie de astfel de protecție! Și poate demisiona liniștit și el. Dacă ar fi bărbat adevărat, ar lupta cu adevărat pentru binele nostru. Din ăștia am mai văzut. Mihnea Turcitul, de exemplu. Având spatele asigurat, își arată muschii militărește!

  1. Vei zbura tu jigodie vânzătoare de ROMANIE pina la sfârșitul anului …cu șuturi in fund la epoleți împreună de mana cu cap de mort și direct in desertul Beirutului o sa aterizați !

   Așa sa ne ajute DUMNEZEU pe acest pămînt al străbunilor mei iude vândute pe 30 de arginti!

  2. Asta e un mameluc al americanilor !
   Dar nu stie ca, daca intinde coarda prea mult, oltenii din rindul carora a iesit, il vor potoli instant !!!

 2. Ce poza frumoasa ! Se fac ca le pasa de Romania ascultand Imnul National sau a inceput sa ii ia cu dureri la gandul ca nu mai au sanse decat la inchisoare pe viata, in cel mai bun caz…? Aaa… am gresit: vor sa ne arate ca sunt patrioti chiar si in fața plutonului de execuţie. Bravo ! Stiti (cam pe) unde e inima, dar e prea tarziu: trebuia sa o folositi ca sa iubiti țara si neamul care v-a dat viață

 3. Sa-l elimine definitiv un patriot!
  Nu numai ca nu l-a ales nimeni dare nici nu a fost votata o astfel de masura/actiune/ atitudine!
  Cat de idiot trebuie sa fii sa debitezi astfel de amenintari mortale publice!?!?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!