X

Judecătorul de district din S.U.A. blochează mandatul de vaccinare al lui Biden

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Judecătorul districtual Gregory Van Tatenhove a anulat mandatul de vaccinului covid-19 impus de Biden, care amenința drepturile la autonomie corporală ale persoanelor care lucrează ca antreprenori.  La 9 septembrie 2021, Joe Biden a semnat un ordin executiv prin care forțează toți antreprenorii să se asigure că lucrătorii lor sunt „vaccinați complet” cu injecții experimentale Covid-19. Dacă un antreprenor nu a respectat ordinul de vaccinare până la 8 decembrie 2021, regimul Biden a amenințat că îi va întrerupe, întrerupând toate relațiile de afaceri cu contractantul și întrerupând orice oportunități viitoare cu ei. Muncitorii erau programați să fie concediați în masă, dar acum se află pe teren legal, deoarece mandatele de vaccinare ale lui Biden se prăbușesc.

Judecătorul anulează ordinul lui Biden

Judecătorul a decis că administrația Biden nu are autoritatea legală de a forța oamenii să se vaccineze pentru a contracta cu guvernul federal și a se angaja liber în comerț. Mandatul lui Biden privind vaccinarea încalcă drepturile de confidențialitate medicală ale tuturor persoanelor implicate, ignorând în același timp toate dovezile de imunitate naturală a populației și dovezile tot mai mari ale eșecului vaccinului. (Nu există dovezi științifice că vaccinurile covid au salvat o singură viață.)

Deocamdată, ordinul preliminar se aplică în trei state – Kentucky, Ohio și Tennessee. Dacă Constituția este pusă în aplicare, atunci decizia va deveni în curând permanentă, restabilind șanse egale pentru toți contractanții federali din Statele Unite. O ordonanță preliminară a fost deja depusă împotriva mandatului de vaccinare al regimului Biden, care vizează întreprinderile private și lucrătorii din domeniul sănătății. Fiecare persoană care este presată în prezent să facă vaccinurile trebuie să rămână fermă în credința și integritatea lor corporală, pentru că acești comuniști vor continua să piardă în instanțe.

„Întrebarea prezentată aici este restrânsă. Poate președintele să folosească autoritatea delegată de Congres pentru a gestiona achizițiile federale de bunuri și servicii pentru a impune vaccinuri angajaților contractorilor și subcontractanților federali? După toate probabilitățile, răspunsul la această întrebare este nu”, a afirmat judecătorul Tatenhove într-un ordin de 29 de pagini. Trebuie remarcat faptul că judecătorul le-a satisfăcut acuzaților și a susținut că vaccinurile „sunt eficiente” și că guvernele „în anumite circumstanțe, pot cere cetățenilor să obțină vaccinuri”.

Procurorul general din Ohio, Dave Yost, a declarat: „Nu este vorba despre vaccinuri, ci despre mandate. Opinia judecătorului spune clar că și poziția noastră a fost tot timpul că președintele nu poate impune aceste mandate oamenilor.”

Avocații lui Biden au susținut că guvernul federal are autoritatea de a controla deciziile medicale private ale tuturor celor care fac afaceri cu guvernul, deoarece președintele poate urmări achiziții „eficiente și economice” în conformitate cu Legea Federală a Proprietății și Serviciilor Administrative.

Judecătorul  a decis în favoarea statelor și a poporului, invocând al zecelea amendament al Constituției. El s-a pronunțat, de asemenea, împotriva justificării legale a lui Biden, spunând că Biden nu a reușit să prezinte un singur caz în care Legea privind serviciile a fost folosită „pentru a promulga o reglementare atât de amplă și amplă de sănătate publică ca vaccinarea obligatorie pentru toți contractanții și subcontractanții federali”.

Statele care au luptat împotriva mandatului vaccinului au considerat că acesta este nu numai ilegal și neconstituțional, ci și foarte împovărător pentru forța de muncă și pentru lanțul de aprovizionare, cu impact economic negativ asupra statelor și cetățenilor privați. Procurorii generali au susținut că există și oameni cu imunitate naturală, iar riscurile actuale ale COVID-19 nu sunt luate în considerare cu mandatul de vaccin părtinitor și discriminatoriu.

Odată cu schimbarea definiției „complet vaccinat” la fiecare șase luni – contractanții, lucrătorii din domeniul sănătății și companiile private din Statele Unite vor deveni permanent sclavi unei dictaturi medicale fasciste dacă mandatul va rămâne în vigoare. Nu numai că ar fi supuși pentru totdeauna conformității, dar ar trebui, de asemenea, să devină o forță de poliție medicală pentru totdeauna, care amenință oamenii că vor face lucruri asupra corpului lor sub constrângere, împotriva propriei voințe. Un mandat de vaccin folosește discriminarea, segregarea și mita pentru a încălca intimitatea, credința, convingerile conștiincioase, sănătatea și autonomia corpului unei persoane. Dacă un mandat de vaccin este lăsat să persistă prin orice formă de precedent legal, un prag periculos va fi fost încălcat și vor fi necesare acte de curaj hotărâte și drepte pentru a restabili ordinea constituțională și respectul pentru legea naturală. Dar deocamdată domnește statul de drept, iar comuniștii iau lovituri serioase de la patrioții care luptă pentru protejarea țării.

SURSA: TheEpochTimes, DocumentCloud

 

josbotnita.ro

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE