X

Iată cine este unul dintre păpușarii pandemiei, investitor Pfizer

Președintele și fostul director executiv (CEO) al agenției de știri Reuters – James C. Smith – este un investitor de top și membru al consiliului de administrație al gigantului farmaceutic Pfizer. Știrea ridică serioase preocupări legate de conflictul de interese, deoarece instituțiile media corporative precum Reuters continuă să promoveze produsele Pfizer, să apere companiile farmaceutice de critici și să aducă la tăcere scepticii, relatează The National Pulse.

Exact asta face Reuters, propaganda vaccinista. Totul este o afacere.

Acest personaj este în prezent președintele Fundației Thomson Reuters, organizația caritabilă din Londra, cunoscută pentru că oferă știri și informații miliardelor de cititori.

Într-o declarație oficială la acea vreme, Ian Read, președintele și CEO-ul Pfizer, a declarat: „Suntem încântați că Jim Smith se alătură Consiliului de Administrație al Pfizer. El aduce conducerea și experiența operațională și în afaceri internaționale consiliului de administrație al Pfizer și va fi un atu excelent pentru companie. Adăugarea lui Jim în consiliul nostru ne ajută să ne asigurăm că Pfizer va continua să beneficieze de o experiență largă și variată.”

Numai în ultimul an, Reuters a publicat peste 22.000 de articole care menționează Pfizer. Compania a publicat doar 8.191 de articole legate de Moderna și 18.000 de articole legate de Johnson & Johnson. Multe dintre articolele despre Johnson & Johnson au avut un sentiment negativ, spre deosebire de raportarea lor Pfizer.

Manipulare la cel mai înalt nivel. Reuters a făcut un articol acum câteva săptămâni, în care menționa ca suntem codașii Europei la vaccinare.

SURSA: The National Pulse

josbotnita.ro

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!