X

Aberație monstruoasă în Marea Britanie: Fetițele cărora nu le plac păpușile sau culoarea roz sunt transgender

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Alerta Digital

Sistemul de sănătate din Marea Britanie consideră că fetele cărora nu le plac păpușile sau culoarea roz sunt transgender și le supune la tratament hormonal pentru a le transforma în „băieți”.

Tavistock trust whistleblower David Bell: 'I believed I was doing the right thing' | Transgender | The Guardian

Psihiatrul David Bell, fost director al Tavistock and Portman NHS Foundation Trust din Londra, care găzduiește singurul serviciu de dezvoltare a identității de gen pentru copii din Marea Britanie, a declarat că departamentul are o „construcție rigidă și binară de gen”.

Serviciul de dezvoltare a identității de gen (GIDS) este singura clinică de identitate de gen din Marea Britanie pentru tinerii sub 18 ani.

În cadrul unei conferințe despre disforia de gen organizată de Genspect, un grup de sprijin pentru copiii și tinerii care au îndoială asupra identității lor sexuale, Bell a spus că „singura explicație acceptabilă” a serviciului pentru copiii care „nu doresc sau nu se pot conforma stereotipurilor de gen este că sunt transgender”.

„Mulți tineri, care nu doresc sau nu pot… să se conformeze stereotipurilor de gen… sunt interpretați greșit drept transgender”, a spus psihiatrul. În plus a mai comentat că nevoile copiilor sunt satisfăcute într-un mod regretabil și inadecvat în clinică, cu o înțelegere „caricaturizată” a genului.

„Adică, dacă nu-ți plac fundițele roz și păpușile, în realitate nu ești o fetiță”, a spus dr. Bell la conferința de duminică, 21 noiembrie, dezvăluind, de asemenea, că centrul promovează medicamentele și chiar intervenția chirurgicală la copii ca „o formă de terapie de convertire”.

„98% dintre băieții la vârsta pubertății trec de la așa-zișii blocanți ai pubertății la hormoni sexuali, așa că a începând să ia blocanți ai pubertății îi pune pe calea hormonilor de sex opus și a intervențiilor chirurgicale”, a asigurat Bell.

Psihiatrul și-a exprimat îngrijorarea și cu privire la lipsa de cunoștințe și pregătire a personalului medical al clinicii care se ocupă de evaluarea „tulburărilor complexe din copilărie și adolescență”, inclusiv menționând existența unor „grupuri de presiune puternice politizate” care influențează procesul decizional al profesionistilor. „Personalul avea o mare teamă să nu fie numit transfobic”, a spus el.

Alinierea lui Tavistock „cu grupurile de presiune afirmative, adică grupurile de presiune care urmăresc să afirme dorința de a schimba genul, tinzând să-l vadă doar ca pe o opțiune pozitivă pentru a fi încurajată, acționează ca un sprijin ideologic pentru această simplificare”, a spus dr. Bell.

Într-un raport pe care Dr. Bell l-a elaborat în 2019, el a indicat că (GIDS) nu a ținut cont de alți factori care ar putea influența disforia de gen a copiilor, cum ar fi antecedentele de abuz sau autism, și a dezvăluit faptul deranjant că în unele cazuri copilul a fost trimis la tratament hormonal după o singură seziune.

De menționat că în multe cazuri, copiii care în mod logic nu și-au dezvoltat maturitatea mentală și fizică, și care au fost împinși să-și schimbe identitatea biologică, atunci când cresc suferă un impact extrem de negativ care poate duce la depresie și crize sinucigașe.

Keira Bell, la chica 'trans' arrepentida gana juicio sobre terapia hormonal - NIUS

Keira Bell, în vârstă de 24 de ani, a luat acțiuni legale împotriva Tavistock și a Portman Trust, argumentând că copiii nu pot fi de acord să ia medicamente hormonale, ceea ce ea a fost împinsă să facă și este ceva pentru care îi pare foarte rău.

Un Tribunal Superior a hotărât că copiii cu vârsta sub 16 ani nu puteau primi blocanți pentru pubertate fără să obțină mai întâi aprobarea instanței, dar luna trecută, într-un proces surpriză, decizia a fost anulată.

Keira Bell a spus că va încerca să facă recurs la Curtea Supremă și că a fost dezamăgită de anularea hotărârii instanței, „mai ales că nu s-a ocupat de riscul semnificativ de rău la care sunt expuși copiii atunci când primesc puternice medicamente experimentale.”

*****

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Faptul ca o fetita se joaca cu masinute sau ii place sa se catere in copaci, inseamna ca poate deveni un bun inginer sau speolog/alpinist/geolog. Faptul ca un baietel e atras de papusi sau se joaca de-a gatitul, poate sa insemne ca e un bun asistent social/medical sau ca are talent de bucatar. A asocia tot timpul apartenenta sexuala in functie de inclinatiile naturale ale unui copil, este o imbecilitate demna de niste minti bolnave si nu de niste oameni de stiinta adevarati. Dar, bineinteles, in realitate exista alte interese, si nu stiinta si moralitatea. Interesul suprem este de a bulversa cat se poate de mult rasa umana

  2. Ce știință mai e și asta care susține așa ceva? Instinctul matern apare mai ales când femeia naște și își alăptează copilul.
    Numai oamenii fără Dumnezeu pot susține astfel de inepții!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button