X

Un apel vibrant al prof. Christian Perronne către poporul elvețian

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dă semnalul pentru a reveni la rațiune și la știința adevărată din lume!”

Dragi cetățeni ai Elveției,

Duminica aceasta veți vota asupra înăspririi Legii Covid, și în special asupra impunerii permisului de sănătate. 

Democrația voastră va permite, mulți dintre voi au dorit un referendum pentru a contesta aceste măsuri. Ochii lumii întregi sunt acum asupra voastră.

Sunt medic, profesor și cercetător, specialist în boli infecțioase. Am prezidat timp de cincisprezece ani comisia responsabilă de răspunsul sanitar la epidemii și politica de vaccinare în Franța, pe lângă faptul că am fost vicepreședinte al grupului de experți în vaccinuri de la OMS pentru Europa.

Există o serie de lucruri pe care trebuie să le știți înainte de a vota.

Este bine să va pronunțați, dar dacă mass-media nu oferă informațiile potrivite, este dificil să o faceți în cunoștință de cauză.

În primul rând, „certificatul de sănătate” numit la voi „certificat Covid” nu are nicio legătură cu sănătatea. Este o măsură politică de constrângere. Cei „vaccinați” se pot infecta, se pot îmbolnăvi de Covid și chiar pot dezvolta forme severe de boală. Aceasta este dovada că acestea nu sunt vaccinuri. Înmulțirea numărului de injecții nu va schimba nimic.

In plus, cei „vaccinati” îi pot infecta pe cei nevaccinati.

Contagierea așa-zisului „vaccinat” și „nevaccinat” fiind aceeași, certificatul de sănătate instaurează o discriminare gravă, fără niciun beneficiu pentru sănătatea cetățenilor.

Această măsură coercitivă urmărește să oblige populația să accepte ceea ce este prezentat ca un vaccin printr-o formă de șantaj, care este ilegal pe lângă faptul că este rușinos.

Produsele care vi se injectează, numite în mod greșit „vaccinuri”, sunt substanțe genetice experimentale care afectează modul în care funcționează celulele dumneavoastră, sfidând principiul precauției, întrucât riscurile sunt semnificative pe termen scurt și necunoscute pe termen mediu și lung. Forțarea populației să se supună experimentelor medicale de faza 3 este strict interzisă de Codul de la Nürnberg și Convenția de la Oviedo, ratificată de țările noastre.

În plus, nu are dreptul de a acorda autorizație condițională de comercializare pe piață a unui vaccin dacă există tratamente cu eficacitate dovedită de sute de studii. Țări precum Japonia sau locuri precum Uttar Pradesh din India au înăbușit epidemia cu medicamente ieftine și eficiente, interzise în țara noastră pentru a asigura impunerea pseudo-vaccinării.

Se poate observa că țările sărace cu „vaccinări” puține sau deloc nu mai au o problemă de Covid, în timp ce țările sau regiunile care au practicat „vaccinări” masive (cum ar fi Regatul Unit, Singapore, Islanda, statul american Vermont, Israel…) se confruntă cu focare de infecții și decese.

În secțiile de terapie intensivă din unele țări, cei „vaccinați” sunt majoritatea. Trebuie doar să te uiți la hărțile lumii pentru a vedea că „vaccinarea” în masă declanșează, re-declanșează sau susține epidemia.

În Elveția, ca și în Franța, epidemia este în prezent la nivelul oricărei infecții respiratorii banale și mortalitatea este extrem de scăzută.

În Franța, sunt doar câteva zeci de decese pe zi (46 la mijlocul lunii noiembrie față de 317 la începutul lunii ianuarie)”. Și ca în toate epidemiile din trecut, virușii dezvoltă variante din ce în ce mai puțin virulente.

Politica dusă de aproape doi ani în țările noastre este absurdă și ineficientă. Dacă pur și simplu am fi lăsat noul virus să circule, am fi protejat grupurile aflate în pericol, am fi izolat și tratat bolnavii, am fi suferit pagube minime. Măsurile politice proaste au fost și se dovedesc încă a fi cele mai distructive.

Din toate aceste motive, vă invit să votați NU întăririi Legii dumneavoastră Covid pe 28 noiembrie și să semnalați revenirea la rațiune și la știința adevărată în rândul națiunilor.

Profesorul Christian Perronne

SURSA

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Scrisoare inutila.
    Cand se voteaza de tampiti daca e legal violul…. nu mai conteaza ce spune vreunu’ mai intreg la minte, … cumva, ca si el dovedeste ca e strain de spiritul asa-zisei democratii – fiindca trebuia sa se opuna initierii referendumului acesta absurd.

    1. Niciodata marturisirea adevarului nu este inutila. Cinste lui. Probabil ca daca toti medicii ar avea acest curaj lucrurile ar sta altfel, papusarii nu si-ar mai putea face jocul. Aceste adevaruri, fie nu ajung la oameni datorita cenzurii, fie nu sunt intelese pentru ca majoritatea oamenilor nu pot intelege ce se intampla.

      Toate jocurile se fac cu ajutorul vrajmasului.
      Chiar daca le explici tot nu ai cui, nu pot sa inteleaga pentru ca au mintea formatata de pacate. Pentru un om care mai poate gandi este strigator la cer faptul ca nu reactionam in masa. Cum sa reactioneze daca el nu a auzit de spovedanie generala (in cazul unui crestin, sau de moralitate la ceilalti). Prea tarziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button