X

Secretarul de presă al premierului israelian: „Persoane vaccinate mor și merg foarte bolnave la spital”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Alerta Digital

Todas las mentiras del virus se empiezan a desmoronar en Israel: "Entre el 85% y 90% de las hospitalizaciones son de personas vacunadas y el 95% de los pacientes graves también" - El Diestro

Săptămâna aceasta, dr.  Kobi Haviv, directorul medical al centrului principal de îngrijire respiratorie din Israel, s-a alăturat știrilor Channel 13 pentru a împărtăși o realitate extrem de îngrijorătoare despre cazurile de avans în rândul celor vaccinați.

Potrivit lui Haviv, cei vaccinați reprezintă 85-90% din toate spitalizările noi și 95% din cazurile „grave” la Centrul Medical Herzog din Ierusalim.

El explică că un singur pacient infectat transmite virusul unui „număr mare de oameni” și că nu doar că se întâmplă „ici sau colo”, dar că este frecvent.

Potrivit funcționarilor din domeniul sănătății, majoritatea israelienilor au fost complet vaccinați, inclusiv 85% dintre cei eligibili. Din cei 9,3 milioane de cetățeni estimați, 5,8 milioane au primit cel puțin un vaccin și 5,4 milioane sunt complet vaccinați.

În ciuda faptului că majoritatea dintre ei au fost vaccinați, țara a cunoscut o creștere rapidă a cazurilor care a dus la rezultate pozitive zilnice mai multe decât în ​​aceeași zi a anului trecut. Joi, au fost înregistrate 3.843 de cazuri noi.

Ministerul israelian al Sănătății a folosit datele pentru a justifica înăsprirea restricțiilor sale autoritare asupra vaccinurilor.

În urma votului lor de urgență de joi, cetățenii sunt acum obligați să furnizeze dovada vaccinării, testul pozitiv sau dovada că s-au recuperat recent de virus pentru a participa la majoritatea activităților în interior și în aer liber.

Aceasta include săli de sport, restaurante și parcuri. Sinagogile și lăcașurile de cult au fost incluse inițial în restricțiile extinse, dar au fost eliminate în ultimul moment.

Observațiile Dr. Haviv, combinate cu rata ridicată de vaccinare, sunt o confirmare suplimentară a raportului recent Gateway Pundit privind ineficacitatea completă a vaccinului împotriva răspândirii virusului.

Cine sunt adevărații „super propagatori”?

Deși numărul cazurilor pozitive a atins nivelul de anul trecut, nu s-a tradus în același număr de internări. De fapt, numărul persoanelor internate în spital a scăzut cu aproape jumătate.

Mass-media falsă încearcă să atribuie vaccinului motivul pentru care virusul nu este la fel de dăunător ca înainte, dar este probabil pentru că cele mai bune tratamente pentru virus, precum hidroxiclorochina sau ivermectina, sunt folosite înainte și mai des.

Un alt dintre cei mai buni medici israelieni, Eitan Werthein, rezumă pentru postarea din Ierusalim Post „eficacitatea” acestor vaccinuri grăbite și la ce ne putem aștepta, în ciuda faptului că mulți au fost vaccinați:

Vom fi la fel ca acum un an. Nu am avansat deloc”.

*******

Toate minciunile virusului încep să se dezvăluie în Israel: „Între 85% și 90% din spitalizări sunt ale persoanelor vaccinate și 95% dintre pacienții gravi de asemenea”

Există atât de multe dovezi despre ceea ce se întâmplă în Spania și în întreaga lume, încât nici nu mai știm ce să facem pentru ca din ce în ce mai multe persoane să se trezească și să nu se injecteze cu acest medicament experimental pe care intenționează să-l introducă în corpurile noastre. Și pentru a demonstra tot ce se întâmplă, nu trebuie să faci un efort prea mare, trebuie să cauți știrile despre ceea ce se întâmplă în țările în care există cel mai mare procent de persoane vaccinate din lume, de exemplu Israel.

Luați de exemplu acest interviu realizat pe Canalul 13 al Israelului cu dr. Kobi Haviv, directorul Spitalului Herzog din Ierusalim pentru că acest om nu poate spune mai clar. Deși videoclipul este în ebraică și subtitrat în engleză, puteți face un rezumat foarte simplu a ceea ce spune acest medic:

  • „95% dintre pacienții grav bolnavi sunt vaccinați”.
  • „85-90% din spitalizări sunt la persoane complet vaccinate”.
  • Deschidem din ce în ce mai multe săli COVID.”
  • „Eficacitatea vaccinului este în scădere, practic dispare”.

Acum o întrebare, cineva dintre voi se gândește să se vaccineze? Ei bine, ce vreți să vă spunem, dacă uitându-vă la atâtea dovezi precum cele care apar, nu vă reconsiderați decizia, este că aveți o problemă serioasă și nu este tocmai virusul. Amintiți-vă că nu există variante ale unui virus care să nu fi fost izolat sau secvențial, ceea ce există sunt efecte secundare grave cauzate de vaccinuri. Nu-ți dai seama încă?SURSA

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button