X

Cei imunizați natural de c0vid au risc redus de reinfectare

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Potrivit unui studiu publicat săptămâna trecută, persoanele care s-au recuperat de COVID-19 prezintă un risc redus de a contracta din nou boala.

Studiul publicat în New England Journal of Medicine.  Finanțat de Weill Cornell Medicine–Qatar, Ministerul Sănătății Publice din Qatar, Hamad Medical Corp. și Sidra Medicine. Cercetătorii au evaluat anterior eficiența imunității naturale împotriva reinfectării ca fiind de 85 % sau mai mare.

Cercetătorii din Qatar au examinat peste 353.000 de persoane folosind baze de date naționale care conțin informații despre pacienții cu infecții confirmate cu reacție în lanț.

Populația studiată s-a infectat cu COVID-19 între 28 februarie 2020 și 28 aprilie 2021.

Reinfecțiile au fost numărate dacă o persoană a fost testată pozitiv la cel puțin 90 de zile după prima infecție.

După excluderea a aproximativ 87.500 de persoane cu un dosar de vaccinare, cercetătorii au descoperit că cei cu imunitate datorită recuperării după COVID-19 au avut un risc redus de reinfecție / cazuri severe de boală.

Au fost identificate doar 1.304 reinfecții. Asta înseamnă că 0,4% dintre persoanele cu imunitate naturală și fără un dosar de vaccinare au primit a doua oară COVID-19.

Potrivit studiului, șansele de boală severă au fost de 0,1 ori mai mari decât cele ale infecției primare. Au fost depistate doar patru astfel de cazuri.

Nu au fost înregistrate cazuri de deces în rândul celor care s-au infectat a doua oară.

„În consecință, pentru o persoană care a avut deja o primă infecție, riscul de a avea o reinfecție severă este de numai aproximativ 1% din riscul ca o persoană neinfectată anterior să aibă o infecție primară severă”, au spus cercetătorii.

„Trebuie să se stabilească dacă o astfel de protecție împotriva bolilor severe la reinfectare durează o perioadă mai lungă, analog cu imunitatea care se dezvoltă împotriva altor coronavirusuri sezoniere „receli comune”, care provoacă imunitate pe termen scurt împotriva reinfectării ușoare, dar imunitate pe termen lung. împotriva bolilor mai severe cu reinfecție. Dacă acesta ar fi cazul cu SARS-CoV-2, virusul (sau cel puțin variantele studiate până în prezent) ar putea adopta un model mai benign de infecție atunci când devine endemic.”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Pe bună dreptate, regretatul meu unchi spunea ca România e condusa de către 2 mafii: jidaneasca si tiganeasca. Ambele sunt coalizate împotriva a ce a mai rămas din Poporul Roman.
    Inca din protocoalele înțelepților sionului eram anuntati ca jidanii musai trebuie sa controleze tot ce se tipareste. Blestematul club bilderberg făcea temenele presei spunand ca FARA AJUTORUL (COMPLICITATEA) PRESEI, nimic din agenda lor satanica nu s-ar fi putut impune.
    Dureros, dar, pana si aici, mi s-a “explicat”, ca jidanii nu ar fi decat o perdea de fum, si ca altii ar fi adevaratii bogati, fiindu-mi oferit linkul catre un site in limba, (ati ghicit!), jidaneasca.
    Lucrurile sunt grave.
    Va invit sa parcurgeti fie si in fuga un articol despre doua victime ale sistemului iudeo-satanic.
    Numesc aici pe profesorul in chimia compusilor carbonului, Andreas Noack si pe dr. Thomas Jendges, amandoi, creiere si suflete de exceptie pe care sistemul criminal al jidanilor i-a terminat.
    Puteti viziona pe aceeasi pagina si filmul barbariei jegurilor din trupele speciale care au îndrăznit sa il aresteze in direct pe mai tânărul eminent in chimia compusilor carbonului.
    https://seemorerocks.is/has-a-german-whistleblower-doctor-been-murdered/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=has-a-german-whistleblower-doctor-been-murdered

    Dumnezeu sa ii odihneasca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button