X

Zecii de mii de austrieci au ieșit din nou în stradă: STOP dictaturii

Peste 40.000 de persoane au ieşit, sâmbătă, pe străzi în Austria pentru a protesta faţă de măsurile şi planurile guvernului de a introduce obligativitatea vaccinării, anunţă DPA.

Cea mai mare demonstraţie a avut loc sâmbătă în Piaţa Graz. Poliţia a precizat că 30.000 de persoane au mărşăluit prin al doilea oraş ca mărime din ţară, scandând „Pace, libertate, fără dictatură”.

Demonstraţii au avut loc şi în Piaţa St. Poelten, Klagenfurt şi Innsbruck. Participanţii au fost în mare parte paşnici, deşi mulţi nu au purtat măşti.

Guvernul austriac vrea să introducă din februarie vaccinarea obligatorie, un proiect de lege fiind prezentat în a doua săptămână din decembrie.

Un lockdown este în vigoare în ţară începând de luni.

Demonstraţii împotriva măsurilor au avut loc la Viena şi weekend-ul trecut.

În Austria, rata de infectare la o săptămână a scăzut uşor, ajungând sâmbătă la 1.030 de noi infecţii la 100.000 de locuitori.

De asemenea, proteste masive au avut loc şi în Germania, Italia, Franţa, la Melbourne, în Barcelona.

https://twitter.com/BananaMediaQ/status/1464612364553277450?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1464612364553277450%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fr3media.ro%2Fcroatia-zeci-de-mii-de-oameni-au-protestat-la-zagreb-impotriva-certificatului-verde-tradare-manifestatii-masive-au-avut-loc-si-in-austria-la-graz-a-fost-cel-mai-mare-protest-din-1945-incoace%2F

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

One Comment

  1. https://www.bitchute.com/video/X9oMvf6dbhCi/ se spune ca a fost asasinat azi, profesorul nr 1 din Europa specialist in carbon, pt video:
    GRAPHENE „RAZOR BLADES” FOUND IN THE COVID VACCINES (DR. ANDREAS NOACK)
    Se pare ca sotia dumnealui era gravida cu sarcina in trimestrul 3.
    Sa il ierte Dumnezeu iar pe criminali sa ii trasneasca prin cele mai groaznice si de neimaginat cumplite pedepse! Sa sufere focul vesnic al iadului daca au putut ucide o asa somitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!