X

Profesorii vaccinați vor lăsa Covid în sălile de clasă, ai grijă de copiii tăi în 2022

Foto titlu: Ministra Educației Muncii, tovarășa Grace Grace
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Școli care colectează date „soft” despre starea de vaccinare a profesorilor.  Copiii s-ar putea să fie nevoiți să învețe acasă în 2022

Jim O'Toole - Midland Paper

by Jim O’Toole, Townsville Bureau

Ministrul Educației din Queensland, tovarășa Grace Grace, o fostă functionară a sindicatului, nu a decis încă câți profesori va elimina dde la locurile de muncă pentru că au refuzat o dublă vaccinare Covid.

Exodul a aproximativ 4000 asistente medicale și a multe sute de ofițeri de poliție a slăbit birocrația serviciilor esențiale până la punctul de a fi disfuncțională și incapabilă să ofere un serviciu public.

Palaszczuk has gone 'completely bonkers' amid PCR test confusion | Sky News Australia

Prim ministra Annastasia Palaszczuk și Cabinetul său au ezitat să destituie profesorii din cauza îndoctrinării umaniste și new age, cu care ne condiționează copiii.

Dacă majoritatea părinților ar ști ce este în programa socialistă a ALP, și-ar retrage copiii imediat de la școală. Este de mirare că mii de copii acum învață acasă?

Home-schooling i-a scos pe copiii nevinovați din ghearele nebunilor din cauza Covid-19, iar părinții suficient de inteligenți pentru a-și învăța propriii copii că în general sunt conștienți de escrocheria Covid.

Surse din Departamentul Educației au declarat pentru Cairns News că sistemul nu are acum personal suficient și nu și-ar putea permite să piardă niciun profesor din cauză că refuză vaccinl Covid.

Profesorii cu două injectii ar putea răspândi cu ușurință Covid la copiii mici prin propagarea virală, care este o reacție normală după vaccin. Părinții ar trebui să fie conștienți de faptul că copiii lor s-ar putea îmbolnăvi destul de mult din cauza vărsării virusului și au avut loc deja mai multe cazuri în clinicile medicale pe Tablelands.

Această scrisoare a unui director de școală către personal avertizează că profesorii s-ar putea confrunta cu injecții obligatorii sau își pot pierde locurile de muncă. Nebunia continuă:

Ieri, toți directorii din regiunea FNQ au participat la o teleconferință COVID cu directorul regional, domnul Stephen Bell. În timpul acestei teleconferințe, directorilor li s-a cerut să se asigure că au 3 niveluri de planificare în vigoare în pregătirea deschiderii granițelor cu Queensland și au prezis creșterea cazurilor de COVID. Aceste faze sunt:

  • Faza 1 – pregătirile de sfârșit de an care includ asigurarea corectitudinii detaliilor de contact ale personalului, planificarea pentru evenimentul în care putem începe anul în curs de învățare de acasă, identificarea studenților vulnerabili, precum și planificarea oricărui personal care ar putea avea nevoie să lucreze de acasă la începutul anului 2022.
  • Faza 2 – planificarea vacanțelor care include metode de comunicare pentru ca personalul și familiile să fie la curent cu orice informații despre COVID-ul din școală sau comunitate.
  • Faza 3 – planificare pentru începutul anului școlar care include un scenariu despre învățarea/munca de acasă.

De asemenea, ni s-a adus la cunoștință că, în ultimele luni, DoE a lucrat într-o serie de scenarii cu sindicatele personalului DoE în ceea ce privește scenariul ca întreg personalul DoE să fie vaccinat dublu COVID pentru începutul anului școlar 2022. Aceasta nu înseamnă că acesta este cazul actual și nici nu a fost luată o decizie cu privire la vaccinarea obligatorie pentru personalul DoE, aceasta este doar o planificare a scenariului în această etapă.

Spunând acest lucru, școlilor li s-a cerut să colecteze date „soft” despre personalul din întreaga școală asupra stării lor actuale de vaccinare împotriva COVID-19. Scopul acestor date este de a ne ajuta ca școală să planificăm scenariul menționat mai sus în cazul în care personalul școlii nu se poate întoarce la muncă anul viitor nevaccinat. Din nou, acestea sunt doar date care ne vor ajuta cu planificarea noastră de a acoperi personalul care nu poate lucra și nu va fi partajat în afara școlii, cu excepția afirmării că avem x profesori, x asistenți etc. care nu sunt vaccinați (nu nume).

Acest sondaj cere pur și simplu numele și câteva întrebări scurte despre starea sa de vaccinare. Înțeleg că unii membri ai personalului ar putea să nu dorească să dezvăluie aceste informații…

*****

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Mult rău pe plan sufletesc a provocat și provoacă această pandemie. Copilul mergea la școală bucuros să-și revadă colegii și profesorii. În mod normal, copilul se simțea ocrotit la școală. Singura grijă a tuturor celor implicați în educație era calitatea acesteia. Odată cu plandemia, au apărut mai multe griji. Lipsa de încredere se amplifică. Profesorul, vaccinat sau nu, nu mai are voie să tușească ori să strănute fără a fi privit ca o sursă de virusuri. Dacă profesorul ia virusuri de la copii nu interesează pe nimeni.

    Dar dacă aceste virusuri sunt răspândite din avioane și noi dăm vina unii pe alții? Ajungem să denaturăm în ultimul hal relațiile umane în timp ce doar necuratul se bucură!

    Un sfânt spunea că, în aceste vremuri, ne vom mântui prin DRAGOSTE. E un examen greu, dar iubirea aproapelui este poruncă evanghelică la fel de importantă ca și iubirea lui Dumnezeu. De aceea, să nu ne lăsăm antrenați spre ura semenilor noștri. Trebuie să urâm doar păcatul. Atât.

  2. Dacă putem, să ne implicăm să ajutăm o bunică și trei adolescenți orfani

    Ei locuiesc într-o casă părăsită de pe teerenul unui centru comercial dezafectat. Pot locui aici din mila patronilor, iar părinții copiilor au murit. Familia a trecut printr-o traumă după ce au fost evacuați acum câțiva ani dintr-o locuință revendicată cu legea 10.
    Mihaela are 16 ani și este în luna a șaptea de sarcină.
    Lui Narcis îi place foarte mult să învețe, a luat note bune în clasa a opta și își dorește să lucreze ca ajutor de bucătar prin practica pe care o va face dacă se va înscrie pa școala profesională.
    Nicolas nu a fost deloc la școală, dar Narcis vrea să îl convingă să învețe și el în sistemul fără frecvență.
    Băieții lucrează cu ziua prin piețe sau pe șantier, când pot.
    Între timp, a reușit bunica Valerica să închirieze o garsonieră pe 6 luni, cu contract de închiriere, 1000 de lei pe lună fiind chiria. Le-a fost foarte greu, au încercat în mai multe locuri. Proprietarii nu sunt deloc agreabili cu familiile sărace și cu mulți membri.
    Bunica Valerica a spus că proprietara o va primi doar pe Mihaela să stea acolo, este în luna a șaptea de sarcină și e bine să evite condițiile grele de trai, frigul, iar bunica Valerica și ceilalți 2 nepoți vor rămâne la căsuță, unde au primit ajutoare pentru a cumpăra o sobă, lemne, le e destul de greu, dar rezistă cu mila lui Dumnezeu. Copilul Mihaelei va avea și o nașă, care s-a bucurat foarte mult.
    Cine vrea să sprijine această familie din București să ia legătura cu bunica Valerica la telefon 0786638346. Să ne ajutăm unii pe alții!
    Las și o adresă a mea de e-mail : [email protected]
    Bunica Valerica este antivaccin și anti-sistem. Are multă nădejde și credință.
    Merge cu nepoții săi și se inchina la Sfintele Moaşte, la Sfintele Icoane și se roagă lui Dumnezeu pentru toți cei care o ajută. Și un sfat, o incurajare sunt de multe ori pentru ea un ajutor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button