X

Nevoiți să recunoască – The Times: România are cea mai mare rată de imunizare din Europa după trecerea prin boală

România are cea mai mare rată de imunizare din Europa după trecerea prin boala COVID-19 – un procent de 70% – arată un studiu realizat de Școala de Igienă și Boli Tropicale din Londra, citat de cotidianul The Times. Chiar și așa, conform studiului, țara noastră riscă să înregistreze încă 70.000 de decese din cauza ratei scăzute de vaccinare. Studiul mai arată că Marea Britanie este țara europeană care s-ar afla cel mai aproape de finalul pandemiei, datorită combinației dintre numărul de persoane vaccinate și trecute prin boală, care este la un nivel ridicat.

România are cea mai ridicată rată de imunizare din Europa obținută în urma trecerii prin boală – 70% – în timp ce Norvegia are cea mai mică rată – 3% – arată studiul, realizat de oamenii de știință britanici pe baza unui calcul statistic al distribuției imunității în funcție de ratele de imunizare din fiecare țară și de distribuția pe grupe de vârstă.

Autorii studiului estimează, de altfel, că țara noastră ar mai putea înregistra încă 70.000 de decese din cauza virusului, din cauza ratei foarte scăzute de vaccinare. Cea mai mare acoperire a vaccinului COVID-19 este în Portugalia, în timp ce România se află la coada clasamentului.

În toată Europa, studiul a estimat că există încă un potențial pentru 300.000 de noi decese și alte 900.000 de internari în spital, din cauza COVID-19. 70.000 dintre aceste decese ar putea fi în România.

„Povestea pandemiei este că incidența cu adevărat mare a infecțiilor a fost la grupele de vârstă mai tinere și, totuși, impactul a fost observat cu adevărat la grupa de vârstă cea mai în vârstă, așa că, în ciuda nivelurilor foarte ridicate de imunitate naturală din România, există încă destui oameni expuși la o posibilă infectare, din cauza faptului că nu s-au vaccinat”, afirmă Lloyd Chapman, unul dintre autorii studiului.

Marea Britanie este țara europeană care s-ar afla cel mai aproape de finalul pandemiei, datorită combinației dintre numărul de persoane vaccinate și trecute prin boală, care este la un nivel ridicat, potrivit studiului.

În cazul în care toate restricțiile și vaccinările s-ar opri astăzi, autorii studiului estimează că Anglia ar avea 10.000 de decese, comparativ cu 114.000 Germania, spre exemplu. Marea Britanie înregistrează, în acest moment, în jur de 1.000 de decese pe zi din cauza COVID-19.

NOTĂ OrtodoxINFO

Oare autorii studiului nu văd nicio legătură între rata mică de vaccinare si rata mare de imunizare naturală? Conform altor studii, chiar este o foarte strânsă legătură. Și vor mai muri oameni, atât cât va îngădui Dumnezeu, nu cât prezic ei. Important este să nu ajungeți în spital, mai ales în stare gravă, căci acolo există mai multe metode de a fi uciși, înafară de intubare la supra-presiune și terapie cu oxigen industrial.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

4 comentarii

  1. Cu alte cuvinte, ce să facem în caz de COVID: să ajungem la spital când suntem într-o fază ușoară sau să nu mergem deloc la spital, nici măcar atunci când suntem în stare gravă, astfel având mai multe șanse de a scăpa vii?

    1. Da, e de preferat, dar cu o conditie: sa actionati de la primele simptome (chiar daca se vor dovedi de raceala). Deci: masurarea temperaturii, a saturatiei de oxigen, paracetamol, arbidol sau alt antiviral, odihna, lichide calde multe, căldură, antitusive (astha15, ACC600), vitamine C, D, Zinc, antibiotic dacă se face febră, adică lucruri care nu totdeauna sunt în spital.
      Totul în colaborare cu un medic – de familie, de preferat. Există niște scheme de tratament. Ce-am spus mai sus e modul în care m-am tratat eu (Si familia).

  2. Pingback: Acum o lună eram pleava Europei, dar situația s-a inversat – OrtodoxINFO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!