X

Decesele în rândul copiilor sunt cu 44% mai mari odata cu vaccinul Covid

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Decesele în rândul copiilor sunt cu 44% mai mari decât media pe 5 ani de când li s-a oferit vaccinul Covid-19 conform datelor ONS. 

Datele oficiale publicate de Oficiul Naţional de Statistică demonstrează că decesele în rândul copiilor au crescut semnificativ în comparaţie cu media pe cinci ani de când li s-a oferit vaccinul Pfizer mRNA Covid-19.

Pe 13 septembrie 2021, profesorul Chris Whitty, directorul medical în Anglia, a scris guvernului Regatului Unit, sfătuindu-i că tuturor copiilor cu vârsta peste 12 ani ar trebui să li se ofere cel puțin o doză de injecție Pfizer Covid-19.

Acest lucru sa întâmplat în ciuda faptului că Comitetul mixt pentru vaccinare și imunizare (JCVI) a refuzat să facă acest lucru, deoarece a concluzionat că beneficiile nu depășesc neapărat riscurile. Motivul pentru care au concluzionat acest lucru se datorează numărului neglijabil de copii care suferă de boli grave din cauza Covid-19, ca să nu mai vorbim de moarte, și posibilității reale ca copiii să sufere de miocardită (inflamația mușchiului inimii) ca reacție adversă.

Pentru prima dată în istorie, guvernul Regatului Unit a ales să ignore sfaturile JCVI și, în schimb, a optat să lanseze injecția cu Covid-19 tuturor copiilor cu vârsta peste 12 ani, cu efect imediat.

Următoarea analiză a datelor Oficiului Național de Statistică (ONS) arată consecințele acestei decizii, până acum…

Următorul grafic arată numărul de decese pe săptămână, între săptămâna 38 și săptămâna 45, în rândul tuturor copiilor cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani din Anglia și Țara Galilor, în 2021 și setul de date medie pe 5 ani 2015-2019.

Decesele în rândul copiilor cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani au fost mai mari decât media pe cinci ani în fiecare săptămână de când li s-a oferit o injecție cu Covid-19, cu excepția săptămânii 42. Cel mai mare număr de decese a scăzut în săptămâna 40, 11 decese fiind înregistrate în comparație cu cele 4 care au apărut în setul de date mediu pe 5 ani. Aceasta reprezintă o creștere cu 175% a deceselor doar în săptămâna 40.

Următorul grafic arată numărul cumulat de decese pe săptămână, între săptămâna 38 și săptămâna 45, în rândul tuturor copiilor cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani din Anglia și Țara Galilor, în 2021 și setul de date în medie pe 5 ani 2015-2019.



Decesele în rândul copiilor de sex masculin cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani au fost mai mari decât media pe cinci ani în fiecare săptămână de când li s-a oferit o injecție cu Covid-19, cu excepția săptămânii 42 și 43, în care au fost mai mici și a săptămânii 44, în care au fost la fel. Cel mai mare număr de decese a scăzut în săptămâna 40, 7 decese fiind înregistrate, comparativ cu cele 2 care au avut loc în setul de date în medie pe 5 ani. Aceasta reprezintă o creștere cu 250% a deceselor doar în săptămâna 40.

Între săptămâna 38 și săptămâna 45 din setul de date mediu pe cinci ani, au avut loc un total de 17 decese în rândul copiilor de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani. Dar, în același interval de timp, anul acesta, au avut loc un total de 25 de decese în rândul copiilor de sex feminin. Aceasta reprezintă o creștere cu 47% față de media pe cinci ani de când li s-a oferit o injecție cu Covid-19.

Destul de clar, aceste cifre nu sunt mari din punct de vedere astronomic, dar există un motiv întemeiat pentru aceasta, deoarece copiii nu mor în general de Covid. Ceea ce ar trebui să facă cu atât mai îngrijorător faptul că asistăm la o creștere semnificativă a deceselor în rândul copiilor, deoarece li s-a oferit o injecție cu Covid-19.

Este aceasta doar o altă coincidență sau aceste injecții sunt de vină?

Singurul lucru cert este că autoritățile din Marea Britanie ar trebui să investigheze urgent de ce decesele în rândul copiilor, al copiilor de sex masculin și al copiilor de sex feminin sunt cu 44%, 42% și 47% mai mari decât media pe cinci ani de când li s-a oferit un vaccin Covid-19.

josbotnita.ro

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button